Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Κατούνα: Οργισμένη ανάρτηση διασώστη του ΕΚΑΒ για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας


«Οι κάτοικοι της Κατούνας ζουν συνοδοιπόρο τον φόβο και το πένθος»
«Με συνοδοιπόρο τον φόβο και το πένθος ζουν οι κάτοικοι της Κατούνας» αναφέρει σε μία οργισμένη ανάρτηση ο διασώστης του ΕΚΑΒ Βασίλης Καραμάνης, έπειτα από τον τραγικό χαμό του 40χρονου στην περιοχή της Κατούνας.....

Η είδηση του θανάτου του Στάθη Αναστασιάδη σκόρπισε το πένθος στην τοπική κοινωνία και πολλά ερωτηματικά γύρω από το τραγικό γεγονός.

Ο διασώστης Βασίλης Καραμάνης θίγει ξανά τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κατούνας, που δημιουργεί ανασφάλεια στην περιοχή.

Αναφέρει σε ανάρτηση του:

«ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ…

ΕΣΕΙΣ – ΕΣΥ, που δώσατε τις πληροφορίες σε τηλεφωνική συνομιλία με το γράφειο του τέως αναπληρωτή υπουργού για το πόσο κοντά στην Κατούνα είναι οι υγειονομικοί σταθμοί που μπορούν οι κάτοικοι να απευθυνθούν σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, να πάτε στην οικογένεια να δώσετε θερμά συλλυπητήρια και πάλι…

Εσείς κύριε ΚΑΡΒΕΛΗ που χθες κιόλας με μπλοκάρατε για να μην μπορώ να σχολιάζω στις αναρτήσεις σας, να μας πείτε ποιος έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την παραμικρή ,την ελάχιστη ελπίδα για ζωή. Ποιός είναι αυτός που μας αφαιρεί το δικαίωμα να πεθάνουμε σε σε ιατρικό περιβάλλον και όχι στο δρόμο.

Κύριοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ακούτε; Οι ψηφοφόροι σας πεθαίνουν!!!! Αφήνουν παιδιά ορφανά, κλείνουν σπίτια… Ακούει κανείς;;

Τέλος, κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ… Εσείς κύριε δήμαρχε, που με την απραξία σας αφήνετε έναν τόπο να ερημώνει, δυστυχώς για σας δεν έχω λόγια…»




agriniopress

9 σχόλια:

  1. Εδω καταστραφηκε ο τομεας υγεια σε ολη τη χωρα κ περιμενετε να γινει κατι στην κατουνα;εδω ουτε καν το γενικο νοσοκομειο του αγρινιου δεν λειτουργει πλεον.πρεπει να πας μεσολογγι η γιαννενα.δυστυχως στην περιφερεια μην πειμενουμε φως οσον αφορα την υγεια.να κανουμε το σταυρο μας να μην θρηνησουμε κ αλλα θυματα.οσο για το παλικαρι που χαθηκε αδικα τι να πω;κριμα.συλληπητηρια στην οικογενεια του κ δυναμη ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος καρβελης και γενικότερα όσοι εμπλέκονται σε αυτό πρέπει να μυνηθουν και να υποστούν τις συνέπειες του νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς έτσι είναι δεν μας υπολογίζουν πουθενά οι υπόλοιποι δημοι του πρώην Καποδίστρια δηλαδή η Βόνιτσα και η παλερος έχουν προχωρήσει η δημοτική αρχή και το χειρότερο από όλα αντιδήμαρχοι που κατάγονται από την κατουνα αντί να την βοηθούν την βυθίζουν ακόμα ποιο κάτω, τους ξέρουμε όλοι, δεν το βλέπουν ότι το χώριο έχει τα μαύρα χάλια του, πότε θα είναι ευχαριστημένοι όταν δεν μείνει κανένας; αυτοί που είναι στην Αθήνα δεν τους νοιάζει για εδώ; οι γονείς τους μένουν εδω το σπίτι τους έχουν εδώ. Είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που απαξιωνουμε μόνοι μας τον τόπο μας, πουθενά αλλού δεν συμβαίνει αυτό τοσο πολύ και παίρνουμε αυτό που αξίζουμε όλοι και εμείς εδώ και οι άλλοι που είναι στην Αθήνα μιζέρια και γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σας τα φέρει η αφρο που στήριξε τον Μητσοτάκη και τους γιατρούς και τις εφημερίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο λουτρακιοτης. Λέει. Ότι. Ήμασταν παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θυμάσαι καλά 11:42 επί σύριζα έκλεισε και μάλιστα ούτε πρωινά δεν ήταν ανοιχτά, τραβά αλλού να μας πεις την προπαγάνδα σου λοιπόν. Επίσης κάτι που δεν τονίζεται πολύ είναι ότι το παιδί πάει τελικά ξεκάθαρα από ιατρικό λάθος, το νοσοκομείο στο Αγρίνιο είναι απλά ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο