Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη πόλη του Αστακού, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου της Α΄ φάσης της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.


Με απόφαση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη πόλη του Αστακού από 27.09.2021 έως 31.10.2021, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Ανάπλαση Παραλιακού Μετώπου Αστακού, Ανάδειξη Ιστορικού Κέντρου και Αισθητική Παρέμβαση, Ενοποίηση και Ανάδειξη των Σημαντικών Σημείων της πόλης με την Κεντρική Πλατεία (Α’ Φάση)»......

Μιλάμε για την Α' φάση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Αστακού, που δημοπρατήθηκε τον Ιούνιο του 2020 (δείτε εδώ) και τα έργα είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Τον Ιούνιο του 2021, εξασφαλίστηκαν για το έργο και επιπρόσθετες πιστώσεις ύψους 138.289,29 € (δείτε εδώ).

Ένα πλήρες ιστορικό του έργου δημοσιεύσαμε τον Οκτώβριο του 2019, με πλήρη στοιχειοθέτηση (δείτε εδώ).

Επίσης έχει ενταχθεί στο ΠΔΕ της Περιφέρειας, με προϋπολογισμό 1.180.966,86 € και η Β' φάση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Αστακού, τον Φεβρουάριο του 2021 (δείτε εδώ).

Εμείς κλείνοντας θα προσθέσουμε, ότι η ταλαιπωρία θα φύγει, τα έργα θα μείνουν. Ο Αστακός φαίνεται ότι θα αλλάξει όψη και όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά τα έργα και τα έργα αποχέτευσης, γιατί πριν από αυτά δεν γίνεται, μία εργολαβία εσωτερικής οδοποιίας επιβάλλεται για τον Αστακό, γιατί υπάρχει φανερό πρόβλημα και δικαίως οι κάτοικοι έχουν παράπονα.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.









































mytikaspress.

7 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΊΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΖΟΥΝ Η ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΟΝΙΑ ΜΑΣ ΥΟΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΤΩΣΟ ΜΕΓΆΛΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα να μιλάς και να γράφεις σωστά και μετά κάνε σχόλια, ξέρεις και από Κολωνάκι τρομάρα σου

      Διαγραφή
  2. Πιστευω ο εργολαβος να βαλει την ταμπελα στην διασταυρωση και οχι ακριβως στον τοπο των εργων. Γιατι την πρωτη φορα προχωρας ανηποψιαστος και φτανοντας στα εργα αναγκαζεσαι να κανεις οπισθεν για να γυρισεις. Τοση ανευθυνοτητα πχια!!! Σε ολη την Ελλαδα οταν γινονται εργα υπαρχουν ταμπελες νωριτερα που σε ενημερωνουν. ΕΔΩ;; Την τελευταια στιγμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε στόν ύπνο ΜΑΣ τέτοια μοναδικά καταπληκτικα έργα ,θα αλλάξει όψη ο Αστακός μας , ένα στολίδι θά γίνει ,η ποιότητά ζωής στα ύψη, εάν τελειώσουν τα σφαγεία κ ο βιολογικός καθαρισμός, θα αστραψουν όλα!! χωρίς αντίπαλο θα σαρώσεις πάλι , προχωράτε ενωμένοι θα σάς ακολουθήσουν κ άλλοι που δεν σας είχαν ψηφίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:19 ΤΡΟΜΆΡΑ? ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΆΚΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟ 20 ΑΡΙΣΤΟΣ.ΈΣΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΆΕΙ Η ΣΚΟΎΦΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΈΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΦΤΟ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΟΥΣΤ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΈΜΟΡΦΟ ΑΣΤΑΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ... ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΜΊΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΕΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΜΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο