Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Τα ηχητικά πρακτικά της δια ζώσης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Σεπτεμβρίου.


Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.....

Ο καλά και πλήρως ενημερωμένος πολίτης στα θέματα του Δήμου μας, είναι ζητούμενο και μεγάλος στόχος της δημοτικής αρχής.


Η συνεδρίαση ξεκινά στο 14:00.


Ανακοινώσεις - ερωτήσεις - θέματα προ ημερησίας διάταξης.




ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Θέμα 1ο: Έγκριση της έκθεσης της Οικονομικής Υπηρεσίας για την εκτέλεση του προϋπολογισμού το 2ο τρίμηνο οικονομικού έτους 2021. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.


Θέμα 2ο: Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Ξηρομέρου οικονομικού έτους 2021. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Γερόλυμος.


Θέμα 3ο: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξηρομέρου για την συγκρότηση Επιτροπής για την εκτίμηση της εν ζωή αξίας ζώων που σφάζονται ή θανατώνονται λόγω μεταδοτικών νοσημάτων. Εισηγητής ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Παληογιάννης.


Θέμα 4ο: Διατύπωση γνώμης περί χορηγήσεως παροχής ύδρευσης σε φωτοβολταϊκό πάρκο εκτός σχεδίου πόλεως Δ.Κ. Αστακού στη θέση «Σουπί» στην κα Μπαμπούρη Χρυσαυγή του Ηλία. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτ.Μακρής.


Θέμα 5ο: Αντικατάσταση μέλους της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.


Θέμα 6ο: Αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.


Θέμα 7ο: Ορισμός και αντικατάσταση μελών του Ν.Π.Δ.Δ «Πολιτισμός, Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου». Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ


ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

7 σχόλια:

  1. ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ.
    ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΒΡΙΣΙΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΥΔΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΝΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗΚΑΤΕ.
    φΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άν είχε μια στάλα ευθιξία θα είχε ήδη υποβάλλει την παραίτηση του ενώπιον των στελεχών της δημοτικής του παρατάξεως.

      Διαγραφή
  2. Τα ήχητικά λένε την αλήθεια. ;<< Και ουδέν κρυπτόν υπο το ήλιον >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολιτικη προσωπικη κατρακυλα και μαζι και οι δημοτικοι του συμβουλοι που δεν παιρνουν θεση αρα εγκρινουν

    οι πολικοι ανδρες κρινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι νομίζεις Φίλε συμπτριώτη ότι έχουν όλοι οι αυτοδιοικητικοι της περιοχης μας σαν τον κον Γαλούνη και το κον Πανταζή και κον Γεωργούλα
    δημοκρατικές ευαισθησίες και ευθιξίες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο