Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Παρουσία πλήθους κόσμου τα χορευτικά παραδοσιακών χορών στο Αρχοντοχώρι (φωτογραφίες και videos).


Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα" και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, την Κυριακή 8 Αυγούστου στη κεντρική πλατεία του Αρχοντοχωρίου, με τα χορευτικά παραδοσιακών χορών:....

· Άγιου Συμεών Μεσολογγίου

· Ακαρνανικό Φως Φυτειών

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, σε μία βραδιά παραδοσιακής μουσικής και χορού, από τα έξοχα χορευτικά που συμμετείχαν.












mytikaspress

22 σχόλια:

  1. Δυο φορες γεμση η πλατεια της ζαφτσας μια απτο πρωην δημαρχο κε τωρα απτο συλογο Η ΖΑΦΤΣΑ
    Κι του χρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά ακολούθησε γλέντι χεράκι-χεράκι μέχρι τρεις ώρα, ούτε το πένθος για το δεκαπενταύγουστο σεβάστηκαν, ούτε τον κόσμο που καταστράφηκε από τις φωτιές, και προβατίνα ε, τι νηστείες μου λες, ο υπεύθυνος του Δήμου που συνδιοργάνωσε που ήταν,?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά ακολούθησε χορός ελεύθερα καλά ο κορονοιος, τα δύο πενθεί για την Παναγία, τις φωτιές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αργότερα και μέχρι τις 3:00 τι έγινε αλλά για σας δεν υπάρχει νόμος εδώ χάθηκαν τόσες χιλιάδες ευρώ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η. Πλατια έχει κόσμο κάθε βραδει αυτοί που είχαν τη πλάτη άλλιωςείναι πολλοί,τα λεφτά μας πισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χόρευε ο γαλούνης ως τις 3:00 γιορτάζουμε την καταστροφή της Ελλάδας και το πένθος βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην τελευταία φωτογραφία οι δύο τοπικοί σύμβουλοι πού είναι οι αρχηγοί της παρέας παύλα συλλόγου δεν τους πειράζει κανένας εσύ Αμερικάνοι ξανά στείλτε πεντακοσάρικο πεντακοσάρικο να το επενδύσσουν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χορός μέχρι προιας αρετακι χορευταρα μας άναψες φωτιά. φωτιά 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως τα τραγούδια που παίχτηκαν και χορευτικά ως το πρωί ήταν πένθιμα μπράβο στον Πολύζο μπράβο στον αρχηγό της παρέας να τους χαίρεσαι δήμαρχε δική σου δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαφανίστηκαν όλοι από το αρχοντοχώρι
    Έπαιζε μπάλα μόνος του ο Γαλουνης
    Μπράβο και στο δραστήριο σύλλογο
    Μεγάλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Εύβοια και η Πελοπόννησος φλέγεται και εδώ χορεύετε.
    Και αυτό το λέμε ανθρώπινο πολιτισμό ?
    έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ως συνδιοργανωτής και πρόεδρος της επιτροπής πώς επέτρεψε χορούς και κλαρίνα είναι αλήθεια ότι το πρόγραμμα ήταν να κλείσει 11:30 καλά ο πρόεδρος δεν ήταν εκεί ο Πολύζος δεν τον πήρε κανένας τηλέφωνο να του πει γίνεται γλέντι κανονικό,?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσάς σας πείραξε που ήταν γεμάτη ή πλατεία και δεν σας πειράζει που δεν ήταν ο δήμαρχος ό Πολύζος και οι υπόλοιποι μόνο τρεις δημοτικοί σύμβουλοι ήταν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο δήμαρχος και ο Πολύζος πήγαν στον αετό και δεν ήρθαν στο Αρχοντοχώρι που έπρεπε να έρθουν ούτε ο αντιδήμαρχος ούτε Λευτέρης κατά τά άλλα τό αγαπάνε το Αρχοντοχώρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αι Ζλαπια. Σας πήραζει που γλενταει ο κόσμος. Επειδή εσείς ήσαστε μαμουχαλοι θέλετε κι άλλοι να έχουν μόνιμα πένθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αρχικά ήταν πολύ ωραία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος αυτός . Δεύτερον ντρέπομαι που οι συμπολίτες γράφουν αρνητικά σχόλια για αυτόν τον σύλλογο ενώ για τον άλλο εκφράζουν την θετικότατα τους. Κανονικά αν διακατέχονται από ευγένεια προς τον συνάνθρωπο δεν θα έβγαζαν την Κάκια τους παρά έξω και θα συμπεριφέρονταν παρόμοια και υποστηρικτικά απέναντι και στους δύο συλλόγους . Μπορεί να λέτε ότι δεν πενθουσαν για τα προβλήματα αυτά αλλά να υπενθυμίσω ότι σε πολλά μέρη γίνονται Ελλάδα εκδηλώσεις . Αλλά η Κάκια των ανθρώπων είναι μεγαλύτερη από την ευγένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο δήμαρχος πήγε στον αετό..
    Δεν τίμησε το σύλλογο αυτό..
    Θα τον τιμήσει και ο σύλλογος όμως δεόντως τις ερχόμενες εκλογές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η δημοτική αρχή κι ένας σύλλογος που θέλει να λέγεται περιβαλλοντικός όταν διοργανώνουν γλέντια μέχρι τις 3 το πρωί την ώρα που καίγεται και καταστρέφεται όλη η χώρα πρέπει να θυμούνται Αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι: "Την ώρα που καίγονται τα σπίτια μας, εμείς τραγουδάμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το Χριστινάκι χόρεψε??? Ερώτηση κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 6 και 13 προφανώς εσένα δεν σου πήραν λεφτά ο σύλλογος όπως λες από εμάς τα πήρανε πήραν τα δεκάρικα από όλους και ψήφισαν μόνο 26 και φυσικά πολλά πενηντάρικα κατοστάρικα κάτι προβατίνες και τα λοιπά, αν έψαχνες το κατοστάρικο σου ακόμα δεν θα μίλαγες έτσι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολλά συγχαρητήρια στο σύλλογο... Οσο για το πένθος που αναφέρουν μερικοί ας το κρατήσουν οι βαθιά θεοσεβουμενοι.. Και περί καρονοιου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του...οποιος φοβάται να μην παρεβρίσκεται με κόσμο.. Αλλα τέτοιοι είστε.. Αντί να στηρίζετε το χωριό σας το '' τρώτε '' με το μίσος σας.. Και παλι ΠΟΛΛΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο στα παιδια!!! Μην ακούτε κανεναν! Ήταν όλα τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο