Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Παναγιώτης Στάικος : Αυτοί οι οποίοι δεν ήθελαν, να αποκαλυφθεί το όνομα του Δωρητή της Προτομής Καρασεβδά, είναι οι πραγματικοί ηθικοί βανδαλιστές για την βάση της προτομής Παντελή Καρασεβδά.!!!



Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου  


Πριν από χρόνια υπήρξαν βανδαλισμοί στο Σιντριβάνι της Πλατείας του Αστακού σε αυτό που είχε κατασκευαστεί στην θητεία του κυρίου Βασιλείου Στράτου και αργότερα όταν ανασκευάστηκε από την αρχή στην θητεία του κυρίου Πυθαγόρα Σαμαρά , αλλά και στα πυροσβεστικά αυτοκίνητα , την μηχανοκίνητη σκούπα και το απορριμματοφόρο και στην δικιά μου θητεία....

Τώρα όμως οι βανδαλιστές είναι διαφορετική περίπτωση και τους όπλισαν το χέρι αυτοί που προέβαλαν βέτο, για να μην αποκαλυφθεί και πολύ περισσότερο να μην αναγραφεί στο σημείο της προτομής το όνομα του Δωρητή της Προτομής του Ολυμπιονίκη και Αγωνιστή της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας της Πατρίδας Παντελή Καρασεβδά .

Μήπως μπορεί ο Σύλλογος Αστακιωτών να μας αποκαλύψει το όνομα του Δωρητή της Προτομής Καρασεβδά ή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό και γιατί ;

Σκοπεύουν να παραμείνει μυστικό το όνομα του Δωρητή και γιατί ή μήπως δεν υπήρξε Δωρητής και τα χρήματα για την Προτομή ήταν χρήματα από το ταμείο του Συλλόγου ;

Εμείς πάντως ως παράταξη , που με την παρουσία μας υπήρξε απαρτία στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μόνο στηρίξαμε την Πρόταση του Δημάρχου για την ανακήρυξη του Αρχιεπισκόπου και των Ολυμπιονικών ως Επίτιμων Δημοτών και την βράβευσή τους ,αλλά εξουσιοδοτήσαμε εν λευκώ τον Δήμαρχο για το κόστος της εκδήλωσης , χωρίς να θέτουμε θέματα απολογισμού ή ελέγχου των δαπανών ,αλλά προτείναμε η φιλοξενία να είναι υποδειγματική και αντάξια της φιλοξενίας των Ξηρομεριτών .

Αστακός 12/8/2021









52 σχόλια:

  1. Που είσαι τοσο καιρό Κυρ Παναγιώτη Στάίκο. Νόμιζα οτι εγκατελειψες την πολιτική στο δημο για χάριν κάποιων άλλων υποψήφιων δημάρχων το 23.
    σωστά νομίζω ή κανω λαθος ?
    Καλημερα σας κε Στάίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ήταν αυτό μόνο. Κατεβαίνεις για καφέ και η παραλία είναι γεμάτη αυτοκίνητα.. Αν κ. Δήμαρχε έχει γίνει πάρκινγκ με την συγκατάθεσή σας πείτε το για να μην κατεβαίναμε. Θέλουμε και τουρισμό .Αφού δεν σέβεστε τον τουρίστα. Επίσης πρόγραμμα ανακύκλωσης γιατί δεν Υπάρχει? Τόσο πλαστικό από το νερό που αγοράζουμε μιας και το νερό του Αστακού είναι ακατάλληλο, δεν υπάρχει. Τόσο πλαστικό που πάει. Μετά να σώσουμε τον πλανήτη. Πλήρης αδιαφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σωσει ο αστακός τον πλανήτη. Μεγάλη Ιδέα εχεις για το χωριό σου.

      Διαγραφή
    2. 10:40 Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι λαθος, ο καθε άνθρωπος ατομικά εχει χρεός προς το περιβαλλον και τη φύση.Ειναι το σπίτι μας και οτι καποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί δειχνει πολλα. Τι θα πει μεγαλη ιδεα εχεις για το χωριο σου; Φυσικα κι απ τον Αστακό θα σωθεί το περιβαλλον κι απο τη Σκουρτου κι απο το Αγραμπελο κι απ ολα τα χωρια.Ήδη οι συνεπειες είναι δραματικές.Φετος το καλοκαίρι βράσαμε στους 50 βαθμους. Εσενα δε σε επηρεαζεί;Αν σκεφτομασταν ολοι σαν εσενα δεν θα υπηρχε ελπιδα καμία.Λυπαμαι που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται ακόμα έτσι.

      Διαγραφή
    3. Κάτσε εσυ να σκεπτεσαι 12,30 το περιβάλλον
      και οι αστικά κόματα που εσυ ψηφιζεις
      να "βάζουν πλάτη" στα Καπιταλιστικά συμφέροντα
      που καταστρεφουν την πανίδα και την χλωρίδα.
      (Ανεμογεννήτριες -Ιχθυοτροφεία κλπ κλπ κλπ )
      Αντε και μάθε να ψηφιζεις προσεκτικά και σωστά.

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρεις τι και που ψηφίζω ,συμβουλες να δίνεις στον εαυτό σου.Απο τις αποψεις σου και τον τρόπο που μιλάς και σκέφτεσαι βλεπω ποσο μάταιο είναι να σου απαντά κανείς.Θες πολυ δουλειά...

      Διαγραφή
    5. Και βέβαια ματαιοπονείς αμα περιμένεις να με πείσεις
      να αλλάξω κσι να ψηφίσω ολους τους αποτυχημένους και "ξεπουλη".
      μενους

      Διαγραφή
    6. Σιγά μην κάτσω να σε πείσω κιόλας αλλη δουλεια δεν είχα αντε γεια!!!

      Διαγραφή
    7. Εις 9,16 δηλαδή ρε φίλε εσύ συζητάς μόνο με όσους συμφωνούν με εσένα ? και αυτο το λες δημοκρατικότητα ?
      εγω να ξερεις δέν κάνω δέν τέτοιες διακρίσεις.
      συζητώ το ιδιο και με αυτους που εύκολα πείθονται και αυτούς που δέν πείθονται. Μεχρι εσχάτων να τους πεισω οτι Ενα είναι το Κόμμα για τον Λαό και ολα τα άλλα ειναι για το Μεγάλο Κεφάλαιο και τον αχαλίνωτο Καπιταλισμό.

      Διαγραφή
    8. 2:48 Εμ πες μας οτι θες να περασεις τη δικη σου ιδεολογια σονι καλα και ντε κι ολους τους αλλους τους λες αντι-δημοκρατες που δε συμφωνουν με τις αποψεις σου.Αμ δε,κατι τετοιους ψευτοαγωνιστες για το θεαθηναι που πετανε τα σκουπιδια τους απ το παραθυρο και μετα διαμαρτυρονται για ανεμογεννητριες και ιχθυοτροφεια δεν τους λαμβανω υποψη μου.Εγω μιλησα ανθρωπινα εσυ πολιτικα , ενω την ιδια στιγμή ατομικα δεν κανεις τιποτα να συμβαλλεις για το περιβαλλον. Δε σου ειπε κανενας πως οποιος κατουραει στη θαλασσα το βρισκει στο αλάτι; Θες δουλεια καλο το μπλα μπλα αλλα απεχει μιλια απ την πραξη.

      Διαγραφή
    9. Εις 12.44 το κόμμα μου κανει πολιτική με έγνοια μόνο και επικεντρο τον ανθρωπο και τις ανάγκες του και δέν εχουμε κανενα ατομικό συμφέρον οπως τα αλλα κόματα που κοιταζουν τα συμφεροντα των λίγων. τα πλαστικά και τα γυάλινα, ποτε τα πεταω οπου να ναι. για τα πλαστικα των αλλων δέν με νοιαζει ας μαζεψει ο δήμος.άν εσυ θελεις να εισαι εθελοντης καλα κανεις. εγω δεν θελω να ειμσι 'χαμάλης' των άλλων και να μαζευω το σκουδιαριο του κάθε βρωμυλου και βρωμιάρη.
      βαλε μυαλο και μαθε να ψηφίζεις με κριτηρισ σοβορά οπως εγω ειμαι σωστος και σοβαρός μολις παω νσ ψηφιζω στις καλπες.


      Διαγραφή
    10. Πω ρε φιλε με το κομμα σου το ολοσωστο, ελεος.Αν ηταν σωστο θα ηταν κι η Ελλαδα σε καλυτερη μοιρα κι οχι στα χαλια που εχει.Τι στο καλο σε αλλη κοινωνια ζεις;Πιστευε οπου θες στην τελικη ζησε το παραμυθι σου οταν ξυπνησεις δε θα χεις καθαρο νερο να πιεις και δεντρο να καθισεις .Με την τελευταια σου παραγραφο γελασα πολυ και σιγουρα οχι μονο εγω.

      Διαγραφή
    11. Εις 4.40 Το χαμόγελο είναι ότι πιο ωραίο όταν όμως είναι εκατό τα εκατό γνήσιο αυθόρμητο και πηγαίο

      Διαγραφή
    12. Εννοείται τετοιο ήταν!Πιο πηγαιο δεν εχει!

      Διαγραφή
    13. Εις 6.12 και ωραιότερα θα ήτσν άν ήταν όλες οι εκφάνσεις μας
      και όλες οι πλευρές μας πηγαίες σαν το χαμόγελο.
      Ας το προσπαθήσουμε δεν χάνουμε νομίζω και τίποτα.

      Διαγραφή
  3. Όλοι εσείς οι πολιτικάντηδες δεν σέβεστε τίποτα, έχετε κάνει την μνήμη ενός αξιόλογου ανθρώπου του τόπου μας να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα απο το ποιος έδωσε τα χρήματα για την προτομή. Καημένε τόπε σε τι χέρια σου έμελλε να πέσεις. Δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε τσούζει λίγο η δράση του Στάικου 10:19 ,αλλά σε λίγο καιρό θα σε τσούζει τόσο που θα σας γίνω ο εφιάλτης .!!!!
    Καλή σας ημέρα ´´κύριε ´´ 10:19.
    Εγώ με ονοματεπώνυμο .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη ούτε εφιάλτης θα μας γίνειςούτε απαντάς στα ερωτήματα που σου έθεσα . :???

      Διαγραφή
  5. Τελικά υπάρχει δωρητής ;
    Αν υπάρχει όπως αναφέρει ο κύριος Σταικος γιατί κάποιοι δεν θέλουν να αναγράφει το όνομα του δωρητή και πετάτε κάποιοι την μπάλα στα κεραμίδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελεος με το γλυψιμο στο χορηγο
    ελεος με το σαλιαρισμα
    ελεος ανθρωπε μου
    κατεβα υποψηφιος με τις δυναμεις σου και θα παρεις οτι αξιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρ Παναγιώτη Στάϊκο μήν νομίζετε ότι δέν θα ήθελα
    την πρωταγωνιστική παρουσία σας στα δρώμενα του δήμου μας.
    άλλοι ίσως θα σας ήθελαν "κομπάρσο" στα του δήμου μας.
    Εν πάση περιπτώσει και πάλι Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλοι μου ανθρωποι......κατι σκυλια μπηκαν και εσκαψαν ,οπως κανουν τα ζωα συνηθως,εκτος και τα ορμηνεψαν να πανε να σκαψουν επιτηδες.
    Τι εξυπνα ζωα εχουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ .
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΑ ,ΤΗΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ,ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η προτομή κύριε Σταϊκε ειναι δωρεά του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών προς τους συντοπίτες του ... Δεν μας ενδιαφέρει εμάς ποιός είναι ο χορηγός ο οποίος θα μπορούσε να ειναι και εκτός Αστακού..να κοιτάζουμε το δάσος και όχι το ενα δέντρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γενικά εκεί στον Αστακό δεν ειστε για τίποτα.Αγώνα δρόμου οργανώσατε φαγωθήκατε, προτομή στήσατε φαγωθήκατε για το παραμικρό βρίσκεται αφορμή να φάτε τις σάρκες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι πηραν δηλαδη και μιλαμε για λεηλασια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εαν δεν φτιαξετε μια μεγαλη προβλητα να δενουν 2 κρουαζιεροπλοια , πως περιμενεται να ανεβει ο θρησκευτικος τουρισμος ολου του ξηρομερου...ΦΩΤΗΣ ΖΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η επομενη δραση του Συλλογου Απανταχου Αστακιωτων θα ειναι μια πολυτελης εκδοση ενος βιβλιου με περιεχομενο ολα τα σχολια που δημοσιεύονται οσων αφορα την προτομή του Καρασεβδα.Φιλοδοξουμε να ξεπερασει τις 100 σελίδες και για τον λογο αυτο σας ζητουμε εκλιπαρωντας μαλιστα να συνεχισετε να γραφετε.Στην παρουσιαση που θα γινει θα ειστε οχι μονο τιμωμενα προσωπα αλλα και χορηγοι(για να μην ξεχνάμε και την φραση των ημερων)
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ειρωνικό το σχολιό σας.Λαθος τρόπος επίδειξης ανωτερώτητας.

      Διαγραφή
    2. οι 'πονηριές' και τα κόλπα με τους χούϊ γούς στο Ξηρόμερο δεν περνάνε.
      Βάλτε μυαλό και προσγειωθειτε στην μετριοφροσύνη, τον ευγενή συναγανωνισμό και με κοινωνική αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό.

      Διαγραφή
  15. Ανωτερότητα -ορθά ορθογραφικά ...Να προλάβω πριν διορθωθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελικά 2:55 δειλέ η προτομή αφού δεν έχεις το θάρρος ,να το πεις και εσύ και κάποιοι άλλοι ,που αντί να μιλήσουν κακαρίζουνε, είναι δωρεά του Αποστόλη Νικολάου Πανταζή και όχι του συλλόγου Αστακιωτών .!!!!
    Ο Σύλλογος ανέλαβε την πρωτοβουλία να ανεγερθεί η προτομή Καρασεβδά και προσέτρεξαν στον κύριο Πανταζή, για να δώσει εκείνος τα χρήματα ,για να γίνει η προτομή,όπως έκαναν και για τα έξοδα του αγώνα δρόμου στον Αστακό προς τιμήν του Παντελή Καρασεβδά .!!!! .!!!
    Χωρίς Πανταζή προτομή δεν θα στηνόταν δειλοί .!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
      Με την ευκαιρια απο αυτό το σχολίο σας θα ηθελα να σας ρωτήσω και εαν δυναται να μας λεγατε την σεβαστή γνωμη μας και όποια και εαν ειναι η γνωμη σας είναι και θεωρειται σεβαστή, δημοκρατία είχαμε και έχουμε :
      -Ειναι σωστό και είναι μεσα στο πνεύμα του αθλητισμού να αναγράφονται ονόματα χορηγών πάνω στις ενδυμασίες-φανέλες των αθλητών ενός αθλητικού αγωνα δρόμου και μαλιστα όταν μια αθλητική εκδηλωση διοργανωνεται απο πολιτιστικους συλλόγους ?
      Κ. Παναγιωτη Στάίκο Καλησπέρα σας !
      απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης
      του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

      Διαγραφή
    2. Δέν αρκεί μόνο η διάθεση για χορηγία σε κάθε τι που γίνεται
      αλλα το σπουδαιότερο είναι να έχει και ο χορηγός μιας χορηγίας
      και την ανάλογη παιδεία ή ολοκληρωμένη κοινωνική αντίληψη,
      κοινωνική αντίληψη περί τών έννοιών: σύμβολο/συμβολισμός

      Διαγραφή
  17. εμπλεξαν οι παλαβοι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΤΟΣ ΣΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ.
    ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχω μια απορια.
    Το μεταλιο του Καρασεβδα που βρισκεται??ασχετο με τα παραπανω αλλα δεν θα σχοληθω με ξεκατινιασματα.
    Θα μπιρουσαμε να το δουμε την ημερα των αποκαλυπτηριων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυο πραγματα ειναι απειρα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.
    Αν και για το πρωτο δεν ειναι σιγουρο.
    Αινσταιν.
    Αφιερωμενο..σε οσους βαθια μεσα τους ξερουν γιατι..ειναι βλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 6:52 τα ειπες ολα με οτι εγραψες.
    Λαικα ο κοσμος τοξερει:
    Κανε το καλο κ ριξτο στο γυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι νομίζω το σωστό. Τα δώρα και οι χορηγίες όταν γίνονται
      δέν θα πρέπει να δημοσιεύονται.
      διότι όταν για παραδειγμα εσύ κάνεις μια δωρεά-βοήθεια σε αλλους
      είναι η δωρεά μια καλή πράξη και γίνεται δηλαδή το καλό.
      Αφού λοιπόν με την δωρεά, γίνεται το καλό,
      δέν υπαρχει άλλος λογος να δημοσιευθεί,
      αφού το καλό έχει ήδη γίνει, το καλό με την δωρεά σου.

      Διαγραφή
  22. Ναι κύριε Γιεννέλη ή απλέ υποστηρικτή της δημοτικής παράταξης
    του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》 Είναι σωστό και είναι μέσα στο πνεύμα του αθλητισμού να αναγράφονται ονόματα χορηγών πάνω στις ενδυμασίες-φανέλες των αθλητών ενός αθλητικού αγώνα δρόμου και μάλιστα όταν μια αθλητική εκδήλωση διοργανώνεται από πολιτιστικούς συλλόγους και στην βάση της προτομής που είναι δωρεά του κυρίου Αποστόλη Νικολάου Πανταζή , αν δεν γραφτεί σήμερα το όνομά του , από ένδειξη εμπάθειας προς το πρόσωπό του , να είστε σίγουρος πως θα γραφτεί σε 2,5 χρόνια απο εμένα που θα είμαι ο επόμενος Δήμαρχος .!!!!
    Μετά παρρησίας και ειλικρίνειας.!!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
      Ο τρόπος λειτουργίας των πολιτιστικών συλλόγων για τις δημόσιες εκδηλώσεις των,
      προφανώς και είναι στην κοινωνική ευθύνη των διοικήσεων κάθε πολιτιστικού συλλόγου του τόπου μας. Και η άποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι άποψη καθαρά πολιτική και δέν αφορά
      η αποψή μου συνδημότες του δήμου μας και χαρακτηρισμούς
      που δέν συνάδουν με τον κοινωνικό μας πολιτισμό.
      Κ. Παναγιώτη Στάϊκο Καλησπέρα σας !
      απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης
      του δήμου μας: 《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

      Διαγραφή
  23. Η αντίδραση σου Παναγιώτη δικαιολογείται καθότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 6:52 ποιος να το καταλαβει,οταν δεν υπαρχει η καταλληλη παιδεια και ολοκληρωμενη κοινωνικη αντιληψη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οσοι θέλουν να διαφημιστούν, υπάρχουν διαφημιστικά γραφεία για τις διαφημίσεις τους.
    Τα Σύμβολα δέν προσφέρονται για την διαφημισή τους.
    Τα Σύμβολα Είναι Σύμβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κ. Παναγιώτη Στάϊκο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
    του δήμου μας: << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >> αφού συμφωνείτε με την αντίληψη του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών, αντιλήψεις περί χορηγίας
    και χορηγών στις εκδηλώσεις τους του εν λόγω συλλόγου,
    μπορεί δηλαδή κατά τον ίδιο τρόπο και οι δημοτικές παρατάξεις-συλλογικότητες των δήμων ή πολιτικά κόμματα,
    να υποστηρίζονται στις εκδηλώσεις τους απο χορηγούς και χορηγίες
    για την πραγματοποίηση των συλλογικων τους εκδηλώσεων ?
    Καλημέρα σας Κ. Παναγιώτη Στάϊκο
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κ. Παναγιώτη Στάϊκο συμπολίτη μας
    Πολύχρονος και με υγεία για την Ονομαστική σας Εορτή
    Χρόνια Πολλά Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έχασες την κουτάλα με το μέλι και τρελαθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φάνατιλες θα αποτρελαθήτε μολις θα δειτε το αποτελεσμα το βραδυ στις δημιτικες. Υπομονή υπομονή υπομονή.

      Διαγραφή
    2. εσ τον 6 κ' 43 εχεις κανένα
      χαρτι με στοιχεία και λες αρλούμπες φαννταστικές ?

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο