Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα Κ. Καραγκούνη για αποτελέσματα πανελληνίων


Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίστηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και που με υπομονή και θέληση κατάφεραν να ανταποκριθούν στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία......

Συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια, και στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειες των παιδιών, που αθόρυβα στάθηκαν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της κοπιώδους προσπάθειας.


Εύχομαι από καρδιάς καλή ακαδημαϊκή πορεία και κάθε επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα!


Σε όσους μαθητές, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, θα ήθελα να τονίσω ότι πάντα σε κάθε αγώνα της επίγειας ζωής, μετράει η προσπάθεια! Μπορεί τώρα να χάσατε μια μάχη, αλλά δεν χάσατε τον πόλεμο. Υπάρχουν και άλλες πολλές επιτυχείς επιλογές! Το μέλλον σας ανήκει και κάθε όνειρό σας θα γίνει πράξη, αρκεί να οπλιστείτε με επιμονή, υπομονή και δύναμη!

5 σχόλια:

  1. Βρε εμφανίστηκες? Σε άφησε ο κουλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συγχαρητηρια τι να τα κανουμε;περασαν τα παιδια διαβασαν κοπιασαν οι γονεις ξεπλυθηκαν οικονομικα να τα σπουδασουν.και;οι δουλειες που ειναι;ποσα παιδια θα σπουδασουν κ ποσες οικογενειες θα εξαθλιωθουν οικονομικα κ στο τελος παιδια με πτυχια θα καταληξουν εργατες κ σερβιτοροι κ ποσοι ανεργοι να περιμενουν να διοριστουν του αγιου ποτε κ ποσα παιδια θα φυγουν στο εξωτερικο να δουλεψουν;αφηστε λοιπον τα συγχαρητηρια κ κοιταξτε να βρειτε λυσεις κ δουλειες κ οχι να φτανετε στο τελος να μας λετε τεμπεληδες.που φτασαμε.να μας λεει ο ιδιος ο πρωθυπουργος τεμπεληδες κ τζαμπατζηδες.να αναφερεται στον λαο με αυτους τους χαρακτηρισμους.λες κ βρηκαν δουλεια κ δε δουλεψαν.τπ δεν θελω να αναλωθω περαιτέρω γιατι δε θα μου ανεβασει το σχολιο το ξηρομερο..ζητημα να μου το ανεβασει κ τωρα.τπ δε θελουμε παχιες κουβεντες ουτε συγχαρητηρια.θελουμε υποδομες.θελουμε δουλειες κ αντικειμενικο διαχωρισμο.οχι ο γονιος να φτυνει αιμα να σπουδασει τα παιδια του κ τα παιδια να αγωνιζονται να γινουν κατι κ να εχουν ποσα πτυχια με την αξια τους κ στο τελος να μπαινει για δουλεια το καθε βυσμα που με το ζορι εχει βγαλει το γυμνασιο σε δουλειες επειδη ειναι ανιψιος κ γιος κ ξαδερφος βουλευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές οι ευχές αλλά όταν σε δήμους όπως αυτός της Βόνιτσας κυριαρχούν οι άσχετοι σε αλλότρια αντικείμενα, δεν λες στον δήμαρχο μια καλή κουβέντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πήρε ο πόνος πως ο γονείς με χίλια βάσανα προσπαθεί να σπουδάσει το παιδί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πηγαινε εκεί στην παραλία σε περιμένει ο φίλο σου με το καφέ να σου δώσει καμία εντολή και άσε τα υπόλοιπα για τους γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο