Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Σχετικά με το θέμα διακοπής νερού σήμερα στη Χρυσοβίτσα


Ανακοίνωση

Η διακοπή νερού που σημειώθηκε σήμερα στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, οφείλετε σε απρόβλεπτο γεγονός και όχι  σε βλάβη του δικτύου ύδρευσης .....

  Προκλήθηκε από βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ  που σημειώθηκε στις 5 το πρωί με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί το αντλιοστάσιο ύδρευσης και να αδειάσει η δεξαμενή ύδρευσης. Η βλάβη αποκαταστάθηκε στις 7.30 το πρωί από τον αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΗ  και το αντλιοστάσιο άρχισε να τροφοδοτεί κανονικά τη δεξαμενή.  Εδώ και αρκετή ώρα έχει αρχίσει σταδιακά η αποκατάσταση υδροδότησης του χωριού γι' αυτό το λόγο δεν υπήρξε και σχετική ανακοίνωση για να λάβουν τα νοικοκυριά τα μέτρα τους .  

Εδώ και επτά  χρόνια  είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζετε πρόβλημα στην ύδρευση  του χωριού μας. Η προσπάθεια μερικών να εκμεταλλευτούν το σημερινό γεγονός αφήνετε στη διάθεση των κατοίκων να την ερμηνεύσουν όπως αυτοί κρίνουν.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της  Κοινότητας Χρυσοβίτσας

Γιάννης χρόνης

 

7 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΕΡΔΕ ΚΑΙ ΤΑΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΧΑΛΑΝΕ.
    Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΙΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΕΡΔΕ ΚΑΙ ΤΑΜΗΧΑΝΙΜΑΤΑ ΧΑΛΑΝΕ.
    Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΙΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνε έλεγχο Γιαννάκη στον αγωγό του ΣΥΞ και δεν θα χρειάζεσαι μετά αντλιοστάσιο υδρεύσεως.
    ΤΟΛΜΑΣ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ακόμα μια φορά τα πληρωμένα σαιτ της αντιπολίτευσης βγάζουν αρθρα και ανακοινώσεις ανυπόστατα. Εμείς λοιπόν όλοι οι πολίτες που ζούμε εδώ οφείλουμε μια μυνησουλα στον πουλημενο και αναξιοπρεπη μπλοκερ να μάθει να μην μιλάει εκ μέρους μας. Παρακαλώ να ανεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη η αντιπολιτευση εχει σαιτ . Κριμα στη συμπολιτευση που δεν εχει τροπο επικοινωνιακης προπαγανδας. Τι κριμαααα. Ουτε ανυποστατα αρθρα ουτε μισες ανακοινωσεις. Κριμα κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστό που βγαίνει ανακοίνωση.
    Το θέμα είναι να το πίναμε κιολας το νερό όπως γινόταν κάποτε. Τόσα λεφτά για αγορά πόσιμου τόσα χρόνια απ όλο το χωριό θα εξασφάλιζε μια νέα μελέτη γεώτρηση πόσιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσιμο έχει αρκετό από το ΣΥΞ αλλά είναι για λίγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο