Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛ. ΧΟΛΗΣ : ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ.

 




ΠΑΝΟΓΙΩΤΗΣ ΗΛ. ΧΟΛΗ : ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ.



ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α -ΚΙΝ.ΑΛ ,μετατρέπουν αυταρχικά την πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη παράκτια ζώνη του Δήμου μας σε ΧΑΒΟΥΖΑ για τα φιλαράκια τους,αγνοώντας ,ένοχα την κοινωνία και το περιβάλλον.....

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, προεκλογικοί ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,εκπρόσωποι θεσμών και συντεχνιών,τοπικές Κομμάτων,διορισμένοι σε θέσεις εξουσίας,τοπικοί παράγοντες ή ψευτοπαράγοντες, μελλοντικοί υποψήφιοι για το δήμο, Μ.Μ.Ε νομού και Αθήνας, να ΒΓΟΥΝ από το ΛΗΘΑΡΓΟ και να σπάσουν τη σιωπή τους.

Η με την κοινωνία και το Περιβάλλον ή με τα οικονομικά συμφέροντα της καταστροφής.

Κρυφτό δεν παίζει... όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά ,από παιδιά...

Η εκλογές οσονούπω έρχονται...

Εμείς,ως Επιτροπή Αγώνα και Δήμος, ήδη φτάσαμε το θέμα στην Ευρώπη,σε όλους τους θεσμούς και είμαστε πανέτοιμοι για τα Ελληνικά δικαστήρια.

Η προστασία του Περιβάλλοντος ,της ανθρώπινης αξίας και εργασίας,η τήρηση της νομιμότητας και ο έλεγχος της εξουσίας και των υπηρεσιών θα είναι στο εξής η καθημερινότητά μας.

Το περιβάλλον και ο τόπος, μας ανήκουν, δεν τους ανήκουν...

Ευγενική σημ: Καλά τα γλέντια,τα τραπεζώματα και οι δημόσιες σχέσεις, για το προφίλ μας,καλές και χρήσιμες και οι συζητήσεις για το 1821 ,αλλά να συμμετέχουμε και στους κοινωνικούς αγώνες...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!.

Μιλήστε δημόσια,με όποιο τρόπο, νομίζετε.

...Μας βλέπει, ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και όλοι οι Ήρωες του 1821 ,αλλά μας βλέπει και ο ΜΕΓΑΣ Πατριώτης,Πολιτικός,Αξιωματικός,Δημοκράτης Αγωνιστής και χρυσός ολυμπιονίκης(τώρα πια και με την προτομή του στην πλατεία του Αστακού) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ!!! Είμαστε απόγονοί τους...;;;;

4 σχόλια:

  1. Πάνο ξέχασες το Παπαφλέσσα και το Βαρνακιώτη. Που να ήξεραν ο Κολοκοτρώνης και ο Καρασευδάς ότι θα χρησιμοποιούσαν το όνομά τους και τους αγώνες τους για τα οικόπεδα στο Βελά. Τρικυμία εν κρανίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να ήξεραν οι ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.ότι στη μνήμη των
      κάποιοι απο εμας σε Τιμητικές Εκδηλώσεις θα ήθελαν
      την προβολή για ψήφους.

      Διαγραφή
  2. Εγώ να συμπληρώσω ότι σε ένα χρόνο η προτομή του Παντελή Καρασεβδά στην πλατεία δεν θα φαίνεται από τα χόρτα που θα εχουν φυτρώσει και φυσικά δεν θα εχουν φροντίσει να περιποιηθούν το χώρο με την κουραστική δικαιολογία ότι δεν υπάρχει προσωπικό, δν προσλάβαμε ακόμη εποχικούς λες και ο Δήμος δεν εχει να πληρώνει ένα μεροκάμματο για το νοικοκύρεμα της πλατείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε προσπάθεια προβολής σε Τιμητικές Εκδηλώσεις. Και δή σε τελετή Αποκαλυπτηρίων, εάν γινεται,
    αυτό πάεί να πεί, ε
    έλλειψη σεβασμού και ελλεινα ς
    επίγνωσης της ιστορικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο