Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Σας ενημερώνουμε ότι οι δομές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ξηρομέρου (Παιδικός Σταθμός Αστακού, Παιδικός Σταθμός Φυτειών και Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας) θα δέχονται ξανά τα νήπια από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.....

Από την Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2021,όλοι οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται στην θέση τους ώστε οι Παιδικοί Σταθμοί να προετοιμαστούν κατάλληλα (καθαρισμός & απολύμανση) για την υποδοχή των μικρών μας φίλων.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι και στους τρείς (3) παραπάνω Σταθμούς, εκτελούνται εργασίες για την προσαρμογή των κτιρίων στο Π.Δ 99/20217 (Α΄141).Ήδη στον Παιδικό Σταθμό Φυτειών έχει αποκατασταθεί η στέγη και έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο εσωτερικό του. Θα ακολουθήσουν εργασίες προσαρμογής και στους άλλους δύο Παιδικούς Σταθμούς (Αστακού κ Κανδήλας) και για τον λόγο αυτό μπορεί να χρειαστεί οι δύο Παιδικοί Σταθμοί να κλείσουν για μερικές ημέρες.

Ζητάμε λοιπόν την κατανόησή σας, πιστεύοντας όμως ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει αφού ο Δήμος Ξηρομέρου θα αποκτήσει σύγχρονους Παιδικούς Σταθμούς με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Καλή Σχολική Χρονιά για όλους με υγεία!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

6 σχόλια:

  1. Δηλαδή τόσο καιρό που ήταν κλειστό δεν μπορούσαν να γίνουν οι εργασίες? Πρέπει να ανοίξει και να ξανακλεισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ΚΔΑΠ ήταν ανοιχτά έως 31/7.
      Όποτε ήταν δυσκολο να υλοποιηθούν οι εργασίες

      Διαγραφή
  2. 6 19 εισαι χαζος; χωρις να εχει τελειωσει η δημοπρασια θα ξεκινουσαν εργασιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Παιδικοί Σταθμοί κλείνουν από 1 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου. Η σύμβαση με τον ανάδοχο υπογράφηκε αρχές Αυγούστου και αμέσως τα συνεργεία άρχισαν εργασίες από τον Παιδικό Σταθμό Φυτειών οπου έπρεπε να γίνει απόκατασταση της στέγης και αυτό έπρεπε να γίνει το καλοκαίρι γιατί αν άρχιζαν οι βροχές δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν τα συνεργεία . Ήδη στον Παιδικό Σταθμό Φυτειών έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι εργασίες στο εσωτερικό του κτιρίου . Όπως καταλαβαίνεται σε ένα διάστημα 20 ημερών και λιγότερο αν αφαιρέσουμε και τις αργίες (Δεκαπενταύγουστος) δεν ήταν δυνατόν να ολοκληρωθούν οι εργασίες και στους τρεις παιδικούς σταθμούς . Λίγο υπομονή και όλα θα γίνουν και ο Δήμος Ξηρομερου θα αποκτήσει συχρονους παιδικούς σταθμούς , αυτές που αξίζουν στα παιδιά μας . Στο πρόγραμματισμο είναι να ακολουθήσει και το βάψιμο (εξωτερικά ) των κτιρίων , καθώς οι παιδικές χαρες στους αυλειους χώρους των παιδικών .

    Με εκτίμηση,

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
    ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστά τα λέτε κυριε Πολυζο, αλλά βλέπετε έχουν μάθει να κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν πρωτα.
      Καλη σας μέρα και καλο μηνα

      Διαγραφή
  4. Τα νηπιαγωγεία τα έχετε αφήσει στο έλεος του Θεού...θα έχουμε υπερσύγχρονους παιδικούς και ερείπια τις υπόλοιπες σχολικές μοναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο