Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση συλλόγου Αστακιωτων


Για να διευκρινίσουμε κάτι σε οτι αφορά τον αγώνα δρόμου που διεξήχθη στον Αστακό και να διαγράψουμε τυχόν παρενέργειες που δημιουργηθήκαν από μια ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα ,....
Διαβάστε περισσότερα »
παράλληλα δε να μηδενίσουμε τις κακοήθειες , τις προβοκατόρικες σκέψεις και τις εμπρηστικές δηλώσεις κάποιων , είτε φυσικών προσώπων είτε ομάδων, είτε ιδιοκτητών blogs , οι οποίοι ελλοχεύουν στο παραμικρό σφάλμα η την παραμικρή ατέλεια, η την άδολη παράλειψη σε μια ανακοίνωση, να αποβάλλουν το δηλητήριο που το έχουν αποθηκευμενο !!!

Προειδοποιούμε όλους αυτούς τους τύπους που επιδεικτικά κυκλοφορούν στην παραλία του Αστακού με ενα κινητό στο χέρι και αλλάζουν τραπέζια στις καφετέριες κάθε δεκαπέντε λεπτά , παριστάνοντας του παράγοντας του τόπου , ότι το λάθος θα το κάνουν μια φορά , διότι ουδεις αλάνθαστος και τότε θα αναμετρηθούν με το υγιές κομμάτι της κοινωνίας του Αστακού

Στο διαταυτα τώρα

Ο αγώνας δρόμου που διοργανώθηκε απο τον Σύλλογο Αστακιωτων και τον ιδιώτη Λεωνίδα Παπαρίζου (που είχε το κύριο βάρος της εκδήλωσης) για δεύτερη φορά , είχε την καθολική επευφημία του συνόλου των δρομέων , παράλληλα δε και της πλειοψηφιας των Δημοτών του Αστακού .!!!!!!! Προφανώς θα υπήρχαν και οι αδιάφοροι αλλά και οι αντιδρώντες !!! Αλίμονο άλλωστε.

Η μικρή αυτή μειοψηφία θεώρησε σκόπιμο να ανιχνεύσει στα άχυρα μια βελόνα.!!!!! Πιθανόν να θεώρησε οτι πέτυχε διάνα. Προσωπική της άποψη!!!

Οι διοργανωτές του αγώνα δρόμου απευθυνθήκαν απο αρκετά μεγάλο διάστημα πριν την έναρξη, σε πολλούς να βοηθήσουν με την μορφή του χορηγού. Εμφανίστηκαν μέχρι και λίγο πριν την έναρξη ελάχιστοι (μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης!!! Ο επιχειρηματίας κ. Απ. Πανταζης μας πρότεινε να μας βοηθήσει και η προσφορά του έγινε δεκτή (όπως φυσικά και των υπολοίπων). Αποδέχθηκε παράλληλα να είναι ονομαστική η προσφορά του και για τον λογο αυτό το λογότυπο της επιχείρησης του τυπώθηκε στα μπλουζάκια που είχαν οι δρομείς. Οι υπόλοιποι χορηγοί για προσωπικούς λόγους (πιθανόν και για λόγους επαγγελματικούς) δεν απεδέχθησαν την πρόταση των διοργανωτών να εμφανιστεί το λογότυπο των δυο επιχειρήσεων, κάτι που έγινε σεβαστό.

Η ανακοίνωση που εξεδόθη μετά την τέλεση είχε τρία στάδια, Στην αρχη συντάχθηκε μια ανακοίνωση διερευνητική, εν συνεχεία τροποποιήθηκε με αναφορά μόνο στον βασικό χορηγό διότι οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να εμφανιστούν και η τρίτη διορθώθηκε και προστέθηκαν έστω και ανώνυμα οι υπόλοιποι Προφανώς όταν έφυγε το κείμενο για δημοσίευση , έφυγε η δεύτερη ανακοίνωση. Όταν αντιληφθήκαμε οτι έγινε λάθος, ζητήσαμε ευγενικά απο συγκεκριμένο blog να την κατεβάσει και να ανεβάσει την διορθωμένη , οπερ και έγινε!. Προφανώς με το συγκεκριμένο blog συνεργάζονται πολλά αλλά, τα οποία κοπιάρανε την πρώτη ανακοίνωση και την αναδημοσιεύσαν. Ζητούμε λοιπόν , έστω και τώρα από όλους εμάς που ανεβάσατε την πρώτη ανακοίνωση ,στην θέση της να εμφανιστεί η κανονική ούτως ώστε να περιοριστεί η εικροη δηλητηρίου και χυδαιολογίας τόσο απο τους #επιλεκτικούς# θαμώνες οσο και απο κάποιους ιδιοκτήτες.

Καλό είναι να περιορίσουμε τις εμπρηστικλες δηλώσεις, σχόλια και απαράδεκτες αναρτήσεις , ούτως ώστε να υπάρχει συνέχεια στην άψογη και εποικοδομητική συνεργασία, μια συνεργασία που μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια. Εαν θεωρείτε οτι ενα λάθος σε μια ανακοίνωση είναι αφορμή για να μας δημιουργήσετε προβλήματα , ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ..Προφανές και η κριτική είναι αντικείμενο της δημοκρατίας και της ελευθερίας και κανεις δεν την περιορίζει.. Το νόμισμα έχει δυο πλευρές όπως καλά γνωριζετε

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ




26 σχόλια:

  1. βασιλης παληγεωργος10 Αυγούστου 2021 στις 9:26 μ.μ.

    που φθασαμε. για να γινει ενας αγωνας δρομου χρειαζονται χορηγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θερμά συγχαρητήρια Φίλε-Φίλαθλε γι αυτό το ουσιώδες σχόλιο.
      << το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν >>

      Διαγραφή
  2. Φίλε Χρήστο τα λάθη είναι πολλά κ δεν δικαιολογούνται από ένα έμπειρο άτομο σαν εσάς.
    1.επρεπε οι συμμετέχοντες ,θεατές , αθλητές, χορηγοί, εθελοντές να ακούσουν ένα ευχάριστω από τους διοργανωτές δυστυχώς δεν έγινε.αρα πρώτο λάθος.
    2.λαθος η πρώτη ανακοίνωση
    3 λάθος και η δεύτερη ανακοίνωση.
    4 κ έρχεστε με τρίτη ανακοίνωση να τα μαζέψετε, μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει ψαχτιτε λίγο μεταξύ σας δεν φτενε οι απ' έξω.παρακαλω νά ανέβει το σχόλιο.ευχαριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα το πρόβλημα σου είναι μόνο ότι δεν έγραφε η ανακοίνωση το όνομα του τριανταφυλλακη. Και ως εκεί. Σ ενόχλησε που έγινε ο αγώνας γενικά, σ ενόχλησε που ο Απόστολος στάθηκε ΞΑΝΆ δίπλα σε κάποιο σύλλογο.
      Συγχαρητήρια σε όλους συμμετέχοντες χορηγούς διοργανωτές... Τέτοιες προσπαθείς θα πρέπει να επευφημουνται και να επαναλαμβανονται.

      Διαγραφή
    2. Με τις απανωτές ανακοινώσεις. Τα έκανε θάλασσα φουρτουνιασμένη.

      Διαγραφή
  3. Εν κατακλείδι. Τι είστε ?
    πολιτιστικός σύλλογος ή διαφημιστικό γραφείο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσένα σου αρέσει να σου κάνουν δώρο στην γιορτή σου, ας πουμε ενα πουκάμισο ή ενα μπλουζάκι δώρο.
    Και να σου επιβάλει ο δωρητής να φοράς το δώρο πουκάμισο ή μπλουζακι
    και να γραφει πανω το πουκάμισο ή το μπλουζάκι το προσωπικό όνομα του δωρητή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν γράψετε και πριν μιλήσετε να ενηνερωνεατε πρώτα. Να είστε σίγουρος ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει κανένας χορηγός εξαιτίας σας. Όταν είσαι χορηγός δεν έχει σημασία τι ποσό και δεν ευχαριστούμε μόνο αυτόν που έδωσε τα πολλά άλλα και τα λίγα. Και γιατί δεν ευχαρίστησε ο διοργανωτής αλλά ο σύλλογος σας; ο σύλλογος σας τι πρόσφερε σε αυτή την εκδήλωση πέρα από εθελοντισμό που υπήρχε και από ιδιώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός και αν αγαπάς πολύ τον κάθε δωρητή
    και γουστάρεις να φοράς το δώρο με το όνομα δωρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόλυ γίνε σωστό της κοινωνιας μας παιδί
    να σ' σγαπώ ειλικρινά σου λέω πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόλυ γίνε σωστό της κοινωνιας μας παιδί
    να σ' αγαπώ ειλικρινά σου λέω πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόλυ γίνε σωστό της κοινωνιας μας παιδί
    να σ' αγαπώ ειλικρινά σου λέω πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καποιες απαντησεις σε καποια αρρωστημενα μυαλα
    Στον 5.42---ΜΗΔΕΝ
    Στον  9.26. Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι το σχολιο δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα  αλλα περιεχει σκοπιμοτητα , δολο και πιθανον μια μορφης προβοκατσιας
    Ο αγωνας δρομου του Αστακου δεν ηταν αγωνας δρομου ενος τοπικου διαμερισματος του Δημου Ξηρομερου που βαζουν δεκα δεκαπεντε  δρομεις να τρέξουν για να εκπληρώσουμε το #ταμα# των πολιτιστικων εκδηλωσεων
    Ο αγωνας δρομου του Αστακου στοιχισε απο 2,5 μεχρι 3 χιλιαδες ΕΥΡΩ.Αναλυτικα. 400 μεταλλια για ολους τους αθλητες ουτως ωστε  να εχουν ενα ενθυμιο, αντιστοιχα μπλουζακια για τους δρομεις,διακριτικα γιλεκακια(πορτοκαλι) για τους εθελοντες (νομιζω οτι γνωριζεις την εννοια εθελοντης και τι προσφεραν), επαθλα για τους 12 πρωτου, επαθλα για τιμητικες διακρισεις και τελος ενα χρηματικο ποσο για την εταιρεια που ανελαβε ολο το τεχνικο μερος(αριθμους στις φανελες, καταγραφη ηλεκτρονικη του τερματισμου καθε αθλητη και καταχωρηση σε ειδικη ιστοσελιδα τα αποτελεσματα).Παραλληλα εκατονταδες φιαλες νερου, αναψυκτικων, και αλλων ειδων που ηταν απαραιτητα τοσο κατα την διαρκεια του αγωνα οσο και για τον τερματισμο.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ, το ΚΟΣΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΡΩ   επομενως ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ.Αν εσυ (που αμφιβάλλω) εχεις την μεγαλη οικονομικη επιφανεια , ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα ,ανελαβε του χρονου μονο σου την διεξαγωγη ενος αγωνα δρομου με τετοιο επιπεδο και διωξε ολα τα ##ζηζανια##.Αμφιβάλλω ομως  και για την οικονομικη σου επιφανεια, πολυ περισσοτερο  για την προθυμια και την βούληση  να αναλάβεις κατι.Εισαι ενας στειρος αρνητης των παντων , που γραφεις ανοησιες για να μην χρησιμοποιησω αλλη ελληνικη λεξη.
    Και ενα τελευταιο ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Ο επιχειρηματιας Πανταζης δεν αρνηθηκε να εμφανιστει σαν χορηγος. Οι υπολοιποι δυο χορηγοι με δικη τους πρωτοβουλια αρνηθηκαν  να εμφανισθει το ονομα τους κατι το οποιο εγινε δεκτο και ΣΕΒΑΣΤΟ .Πως θα ονοματισουμε λοιπον καποιον που δεν θελει!!!!!!!
    Στον 9.36 δεν θα απαντησω διοτι ειναι αλλο επιπεδο
    Στον 9.46.  Θα σου το ξεδιαλυνω αμεσως.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.Διαφημιζουμε νουμερα, γελοιους και ανυπαρκτες προσωπικοτητες , ουτως ωστε να εχουν την επικαιροτητα που τους αρμοζει. Δεκτο και το δικο σου βιογραφικο
    Στον 9,55   Και γιατι φιλε να γραφει το ονομα του Τριανταφυλλακη η του καθε Τριανταφυλλακη;;Γιατι τους απευθύνεις το ερωτημα αυτο ;;Με ποια ιδιοτητα θα επρεπε να γραφτει;;
    11.01--- Δεν καταλαβα σε ποιον απευθυνεσαι
    11.20--Μη σε δω στην παραλια να κανεις βολτα με βερμουδα NIKE η PUMA και μπλουζακι γνωστης μαρκας διοτι θα σε ξεχ........σω πατοκορφα. Δηλαδη η εθνικη Ελλαδος, οι ποδοσφαιρικες ομαδες που εχουν στις φανελες τους χορηγο ,πως το αντεχουν ;;;;Παντως το δωρο σου στην γιορτη μου θα το αποδεχτώ με ευχαριστηση και θα φοραω παντου, αρκει να μου το στειλεις και ας εχει πανω Πανταζης, Τριανταφυλλακης, Παπαριζος, Μπονης .
    Στιν 12,28 δεν απαντω καθολου διοτι δεν γνωριζω τι εκπροσωπει,Προφανως μαλλον καποιο δολο εχει η ερωτηση του, διοτι δεν φανταζομαι οτι ειναι χορηγου
    ΤΕΛΟΣ
    Οσοι δεν σχολιασατε χασατε !!!!!Του χρονου τωρα θα υπαρχει απαντηση με πιο καυτερα σχολια ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(για μυαλα ουτε συζητηση)
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι Εθνική Ελλάδας
      άν εσύ προτιμας και χορρηγούς εμενα αυτό δεν με αφορά.
      Είμαι Εθνική Ελλάδας.

      Διαγραφή
  11. Χρήστο πες αλεύρι ο κολλιας σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ.Χ.ΜΠΟΝΗ καλά κάνεις και θέλεις να σέρνεις στις πλάτες σου πάνω ότι θελεις.
    εγω έχω στις πλατες μου τις Φανέλες των ομάδων που αγαπάω.
    και καμια άλλη χορηγού φανέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα πρέπει να γίνεται η σωστή διάκριση στα πράγματα :
    ο καθένας μας ωε ατομο επιλέγει ελεύθερα το ντυσιμό του που αγοράζει
    και εναντι κάποιας τιμης σε χρήμα.
    Επομενως κανενας μας δεν εχει το δικαίωμα να παρατηρήσει και να κρινει το ντυσιμο των γύρων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κ. Χρήστο Μπόνη. Το σωστό νομίζω θα ήταν να είχαν οι φανέλες των δρομεων μόνο το Ονομα του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών, αφού ο Συλλογος Απανταχού Αστακιωτών διοργάνωσε τον αθλητικό αγώνα δρόμου.
    Και βεβαιως και μια ευχαριστήρια δημοσια ανακοινωση του Συλλόγου σας σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και ανεξαρτητου ηθικής στήριξης ή οικονομικής συνδρομής του κάθε ισότιμου συντελεστή για την επιτυχη εκβαση του εν λόγω αθλητικου αγωνα δρόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και δέν είναι σωστό κατα την γνωμη μου Κ. Χρήστο Μπόνη
    η δημοσίευση του ονόματος του χορηγού στις φανέλες των δρομέων, διότι Κ. Χρηστο Μπόνη η σωστή κοινωνια δέν αποδέχεται την προσπάθεια προβολής του χορηγού και μεσω ενος πολιτιστικού συλλόγου.
    Επομενως ο χορηγός εκτός του ότι ξόδεψε τα χρηματα του, έχασε και ηθικο/κοινωνικά.
    Ετσι νομίζω Κ. Χρήστο Μπονη και εαν κανω λαθος ζητώ συγνώμη εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρήστο Μπόνη τα θάλασσωσες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα κύριε Μπόνη εγώ θ πιάσω ένα άλλο θέμα με δουλειές κ εργασία στο τόπο πχ πλατυγιαλι τ κανετε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. {{πιάσ τ' αυγό και κούρευτο.}}
      Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο