Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Καλούμε τον κ .Αποστολάκη να αναστείλει τις φιέστες – εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο δήμος, με σκοπό να προστατευτεί η δημόσια υγεία και να επιδείξουμε και τον απαιτούμενο σεβασμό στους συνάνθρωπους μας σε όλη την Ελλάδα, που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές .

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΩΝ

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου ανευθυνότητας του Δήμαρχου Άκτιου – Βόνιτσας, με την πραγματοποίηση πλήθος εκδηλώσεων εκ μέρους του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, γεγονός που αποδεικνύεται από τα επίσημα κρούσματα που υπάρχουν στην περιοχή μας, τα οποία είναι πολύ λιγότερα από τα πραγματικά κρούσματα......
Διαβάστε περισσότερα »
Στις εκδηλώσεις αυτές δεν υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής στοιχείων των θεατών και συνεπώς, ούτε η δυνατότητα ιχνηλάτησής τους αργότερα σε περίπτωση που απαιτηθεί.

Το γεγονός αυτό επηρεάζει την κίνηση στην τοπική αγορά (εστίαση, καφετέριες, άλλα καταστήματα). Και εμείς θέλουμε να ψυχαγωγηθούν οι δημότες μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό, με σεβασμό όμως πρώτα στην δημόσια υγεία, αφού ληφθούν και τα κατάλληλα μέτρα προστασίας. Και εμείς παρευρεθήκαμε σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, αλλά δυστυχώς τα μέτρα προστασίας ήταν το λιγότερο ανεπαρκή, ενώ δεν υπήρχε καταγραφή των στοιχείων των θεατών.

Επίσης πρέπει να επιδείξουμε και τον απαιτούμενο σεβασμό στους συνάνθρωπους μας σε όλη την Ελλάδα, που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές .

Καλούμε λοιπόν τον κ .Αποστολάκη Γιώργο να αναστείλει τις φιέστες – εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο δήμος, με σκοπό να προστατευτεί η δημόσια υγεία και να φερθεί υπεύθυνα όπως αρμόζει στον θεσμικό του ρόλο.

Μιας και σε αυτά βρίσκει χρόνο να παρευρίσκεται αδιαλείπτως, ενώ στο συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας που κάλεσε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης κ. Σαλμά στο Μεσολόγγι, δεν παρευρέθηκε ενώ ήταν παρόντες όλοι οι δήμαρχοι της Αιτ/νιας ή οι αναπληρωτές τους, αυτός ήταν απών σε ένα τόσο σοβαρό θέμα .



ΥΓ1: Τα σορτς στην φωτιά και τα παντελόνια μέσα στις πλημμύρες από τις πολιτικές παρέες που κάνετε τελευταία, δεν περνάνε ως μηνύματα στους δημότες εν έτη 2021. Η μικροπολιτική σας, έχει ξεπεραστεί από την κοινωνία.





15 σχόλια:

  1. κ. Κασόλα, αντί να κάνετε ανούσιες επιθέσεις εντυπωσιασμού προς τον κ.Αποστολάκη, ρωτήστε τον γιατί δεν έχει καθαριστεί ακόμα η αντιπυρική ζώνη του κάστρου Βόνιτσας και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υπόλοιπες αντιπυρικές ζώνες του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ δασκαλακο κατάλαβες τώρα από κάτω από τραπέζι με το δήμαρχο .Αλλωστε το λέει και ίδιος ότι σε έχει δικό του με το μοναδικό δικό του τρόπο .

      Διαγραφή
  2. Τι τους κάνεις έτσι αρχηγέ ; Λίγο οίκτο δείξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παντελος κάνει πολιτισμό και τουριστική ανάδειξη στην Πάλαιρο.Γεμισε η Πάλαιρος κόσμο δεν μας έμεινε σουβλάκι προχθές στην συναυλία. Ο Κασολας μας κατάντησε σκουπιδότοπο. Μας έφερε στα μουλοχτα τα σκουπίδια της μισής Ελλάδος .Αυτή είναι η διαφορά Κασολα. Γι'αυτό θα το φας πάλι μαύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο κόσμο που φέρνουν τα ξενοδοχεία ,οι επένδυσεις , ο Ροκόφυλλος , ο Κασολας δε είναι ανάδειξη στη Παλαιρο ; Άρε μπαγάσα Παντέλο πως τα λες .για τα 8.000.000€ Εξήγησε μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές. Πραγματικά τυχερός άνθρωπος ο ΚΑΡΥ. Το άλλο με τα μέτρα στην συναυλία.Στην συναυλία Ζουγανελης εγώ δεν είχα μάσκα; κ μου έδωσαν ατομική στην είσοδο. Τι λέει τώρα ο Κασολας πραγματικά απορώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα ξύπνησες Κασόλα; Είναι αργά. Αν θέλεις η πρόταση σου να αποβεί υπέρ των Δημοτών απαίτησε έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έρχεται το τέλος μπες δυνατά Θανάση να τον ξεπαστρεψουμε άνθρωποι ανίκανοι κ παρτακιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η τύχη του τελείωσε εδώ και πολύ καιρό τώρα θα αρχίσει η κατρακύλα σε πολλά μέτωπα . Τι μάσκα σου έδωσαν ρε φίλε εδώ ο κασμος καίγετε και εσυ πήρες μάσκα για να σωθείς. Το καριολικο καθεστώς μπροστά στο χρήμα δεν βλέπει ούτε υγεία ούτε τίποτα απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ πάχυνε ο καριολης τις γίνετε αυτός παχαίνει και ο Παντελάκης αδυνατίζει. Άρε ΛΑΕ τόσο πολύ ανεμυαλος είσαι να σε κυβερνάει ο καριολης με τον Παντελάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έκπτωση Μέρκελ και φωτογράφε μην γράφετε αλλά σχόλια . Σας καταλάβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γύρω από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις έχει στηθεί μια βιομηχανία παραγωγής Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής 7 χρόνια τώρα. Αυτά τα ξέρουν όλοι. Γιατί δεν μιλάτε για αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κασολα και Μασουρα δεν είστε ικανοί να κάνετε αντιπολίτευση γι αυτό το καριολικο συστημα δεν υπολογιζει το δημόσιο χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτοί είναι πολύ επικίνδυνοι έχουν γεμίσει το δήμο με ανοιχτές εκδηλώσεις μην χαθούν τα χρήματα πως θα περάσουμε καλά και δεν τους ενδιαφέρει που όπου γίνεται εκδήλωση μετά από πέντε ημέρες έχουμε αρκετά κρούσματα με αποτέλεσμα να κλείνουν μαγαζιά ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο