Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Έφυγε ο Νίκος Πάντας από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας πριν τις αλλαγές του Σεπτέμβρη


ΘΕΜΑ: «Αποδοχή παραίτησης αντιδημάρχου».
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 67/2021
Ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας
Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α' 87), όπως αντικαταστάθηκε από την παρ.1 του άρθρου 68 του Ν.4555/2018 (Α’ 133).....

Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι, αναφορικά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων και την αναπλήρωση του Δημάρχου και από το άρθρο 5 του Ν.4623/2019 (Α' 134).

2. Τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

3. Την υπ' αριθ. 28549/16.04.2019 (ΦΕΚ 1327/17.04.2019 τεύχος B’) απόφαση ΥΠ.ΕΣ. "Πρωτοβάθμιοι και Δευτεροβάθμιοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας, σύμφωνα με το ν. 3852/2010, όπως ισχύει."

4. την εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. εγκ.82/59633/20.08.2019:Ορισμός Αντιδημάρχων.

5. Την αρίθ.76/2019 και με αριθ.πρωτ.10063/02-09-2019 (ΑΔΑ:9Ο83Ω6Ζ-ΕΥΚ) απόφαση Δημάρχου «Ορισμός Αντιδημάρχων και εκχώρηση αρμοδιοτήτων»,

6. Την αρίθ.49/2020 και με αριθ.πρωτ.5871/01-06-2020 (ΑΔΑ:ΩΦΞ7Ω6Ζ-2ΕΨ) απόφαση Δημάρχου «Ορισμός άμισθου Αντιδημάρχου και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων»,

7. Την υποβληθείσα από 13-08-2021 αίτηση παραίτησης του κ. Νικόλαου Πάντα του Ιωάννη από το αξίωμα του Αντιδημάρχου που έλαβε στην υπηρεσία του Δήμου αριθμ. πρωτ. 9661/18-08-2021.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1. Αποδέχεται την από 13-08-2021 αίτηση παραίτησης του κ. Νικόλαου Πάντα του Ιωάννη από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

2. Τον απαλλάσσει από την άσκηση των αρμοδιοτήτων του ως Αντιδημάρχου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αρίθ.76/2019 και με αριθ.πρωτ.10063/02-09-2019 (ΑΔΑ:9Ο83Ω6ΖΕΥΚ) απόφαση Δημάρχου.

3. Οι αρμοδιότητες που είχαν μεταβιβαστεί στον ανωτέρω θα εκτελούνται προσωρινά από τον Αντιδήμαρχο Ζαχαράκη Γεώργιο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αρίθ. 49/2020 και με αριθ.πρωτ.5871/01-06-2020 (ΑΔΑ:ΩΦΞ7Ω6Ζ-2ΕΨ) απόφαση Δημάρχου «Ορισμός άμισθου Αντιδημάρχου και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων».

- Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν οι αρίθ.76/2019 και με αριθ.πρωτ.10063/02-09- 2019 (ΑΔΑ:9Ο83Ω6Ζ-ΕΥΚ), αρίθ.πρωτ. αρίθ.113/2020 και με αριθ.πρωτ.11654/05-10- 2020 (ΑΔΑ:6ΖΠΨΩ6Ζ-ΘΕΠ) και αρίθ.49/2020 και με αριθ.πρωτ.5871/01-06-2020 (ΑΔΑ:ΩΦΞ7Ω6Ζ-2ΕΨ) προηγούμενες αποφάσεις Δημάρχου ως έχουν.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

https://diavgeia.gov.gr/doc/67%CE%92%CE%A0%CE%A96%CE%96-%CE%92%CE%A75?inline=true

44 σχόλια:

  1. Να κάνω μια πρόβλεψη 72,3% θα πάρει ο Κασολας με Πάντα μέσα , το υπόλοιπο όλοι οι άλλοι μαζί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζει ότι θα γλυτώσει από την απολογία για τα πεπραγμένα του. Θα είναι σκληρή η τιμωρία για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ίδιο έργο θεατές; Για ποιο λόγο παραιτήθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αποστολακης δε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές βλέπει τι θα πάθει . Σε λίγο καιρό φεύγει και άλλος σύμβουλος του θα μείνει με 9 συμβούλους .εδώ πρέπει να δώσουμε Συγχαρητηρια στον Κασολα τον διέλυσε ούτε σε 2 χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδερφε Κώστα Καραγκουνη φύγε από Αποστολακη οσο είναι νωρίς , αν είσαι κόντρα με Κασολα θα βγεις τρίτος , όπως σου είχα Γράψει και τότε ότι δε θα σε βάλει στην κυβέρνηση , έτσι και τώρα στο λέω έχει μεγάλες σχέσεις στην κυβέρνηση ο Νάσος. Εγώ σε ψήφισα μονοκούκι και θα σε ξανά ψηφίσω αλλά δε ξέρεις τι εστι Κασολας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου τον Κύριο Καραγκούνη δεν τον έκανε Υπουργό ούτε και πρόκειται να τον κάνει.Ο Πρωθυπουργός από το νομό μας έχει στενή φιλία με τον κύριο Σπήλιο Λιβανο.Αλλωστε ο κύριος Καραγκούνης είναι και Σαμαρικος.Οποτε καμία ελπίδα..

      Διαγραφή
  6. Η κυρία που έδωσε απευθείας ανάθεση σε εταιρεία του αδελφού της παραμένει στη θέση της; Τάκη Βίτσα που έμπλεξες; Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου ή και εσύ ........;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήταν Αντιδήμαρχος ΄εργων και επιτροπή παραλαβής έργων ο Πάντας . Τώρα αρχίζουν τα όργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μεγάλη νίκη έρχεστε από το Μοναστηράκι .πέστε στο καριολη να έρθει επάνω στο Μοναστηράκι να πάρει ψήφους .εντός Αυγούστου παραιτούνται δυο σύμβουλοι του τοπικού . Και οι δυο πιέζοντας από το λαό που τους λένε ανοιχτά ποια ότι εμείς θα πάμε στο κασολα να παραιτηθείτε .η διαφορά στο Μοναστηράκι θα είναι πολύ πολύ μεγάλη υπέρ του κασολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έρχεται μεγάλη συντριβή. Ένας ένα κατάλαβαν τι γίνετε και φεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ Αθηνουλα μου πόσο δίκιο είχες που μου έλεγες καθισε λίγες μέρες και θα τα δείς τα χαιρια του κάτι ήξερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οφείλει ο Πάντας να ενημερώσει τους Δημότες για τους λόγους που παραιτήθηκε. Πάντως κάποιες υπογραφές δεν πρόσεξε που τις έβαλε. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλλον έμεινε στην απέξω. Αυτός δεν κάνει τίποτε χωρίς ζάχ@ρ!. Το κατάλαβες ,που θα έλεγε και ο Γιωργοθόδωρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γεοργοθωδωρος λέει πολλά και δεν πρέπει αι ο επόμενος τώρα έμεινε με τους μεταλαγμενους ισότιμο μπουκάλα γαμπρό

      Διαγραφή
  13. Στοιχηματίζω από τώρα με όποιον θέλει από το καριολικο καθεστώς ότι το Μοναστηράκι θα δώσει μια διαφορά από 650 μέχρι 700 ψηφοδέλτια υπέρ του κασολα.. ο αγώνας έχει ξεκινήσει και θα είναι ανελέητος. Έλειπα 20 χρόνια από το Μοναστηράκι αλλά ενημερωνόμουνα για τα πάντα. Τώρα είμαι εδώ και είμαι πρώτος στον αγώνα ενάντια σε ένα διευθαρμενο σύστημα που κυβερνάει το δημο .κασολα δυνατά προχωρά και το ξέρεις ότι σου έχω μεγάλη αδυναμία.. από αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δήμαρχε μη μασάς τίποτα. Διώξε όλα τα σάπια που νομίζουν πως κάποιοι είναι. Εσύ έχεις βρει τον διάδοχο σου . Ζαχαράκης για δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε οτι θελει κάνει ο καρυς αυτούς τους έχει υπαλλήλους του.Στις εκλογές θα ξαναβγεί και αυτοί όλοι θα τρέχουν από πίσω του να με θυμάστε Ελληναρες.Γιατί τώρα δεν είναι στα μέσα και στα έξω όλοι τους δεν τους άφησε έτσι βρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νόμιζε ότι θα κάνει τον κόκορα ο δήμαρχος και δεν υπολόγιζε κανέναν οποίος δυστυχώς Υπεριφανευετε γρήγορα ταπεινώνετε και πρωτη η λεβεντιά η Καρελου που την αγνοούσε γιατί άκουγε το στουπα και νόμιζε ότι θα καθετε η καρελου να παιρνει το χέρι του τώρα ο παντας νόμιζε ότι θα τον κάνει κουμάντο ο γαμπρός παλια καραβάνα ο Νίκος σε λίγες μέρες και ο προεδρος από το Μοναστηράκι δεν τον πιανουν πουθενα όλοι μαζί τώρα πρεπει να δώσετε βροντερό παρων στον Κασολα να ξεβρωμίσει ο τόπος από τις λαικουτζες του καρρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ότι και να λέτε ο Ζαχαρακης Γιώργος είναι καλό παιδί και μπεσαλής και του αξίζει να βάλει για δήμαρχος αν τον θέλουν. Ο Αποστολακης έχει λογική φθορά και πρέπει να τον προτείνει για να μη χάσουμε τις εκλογές και είναι και σίγουρα δικό μας άνθρωπος όχι κανένα λαμόγιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΣΕΙΣ ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΣΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο καριολης δεν είναι χαζός!πότε δεξιό δήμαρχο δεν θα προτείνει!Άσε που ξέρει τις δυνατότητες του γαμπρου του...αυτοί που φύγανε λογικά θα παρακαλάνε στις εκλογές να γυρίσουν.. Δεν πάνε ούτε κασολα ούτε μασουρα ούτε πουθενά...μπορεί να χάσει αλλά κάνει αυτό που γουστάρει πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην τον παρακαλάνε ποιος θα είναι αυτός που θα τον παρακαλαει δεν ξέρεις τη θύελλες και τι ασστροπελεκια τον περιμενουν τον καργιόλη

      Διαγραφή
  20. Έρχεται ο Σώζος πολύ δυνατός και ο μόνος που εκπροσωπεί τον κεντροο χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στούπα δεν ξεχνάμε εύκολα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγχαρητηρια στον Κυριο Παντα για την υποβολη της παραιτησης του, στην οποια θα επρεπε να εχει προβει ηδη νωριτερα...Μαλλον καταλαβε τι εστι <>, εστω κι αν αργησε..Βεβαια ποτε δεν ειναι αργα να το καταλαβει καποιος..Ευχομαι στις εκλογες που επονται σε 2 χρονια ο <> Αποστολακης να αποτυχει παταγωδως..αν κι θεωρειται ηδη ενας αποτυχημενος πολιτικος για ολη την ευρυτερη κοινωνια του ....
    Υ.Γ(1)Δεν τον αποκαλουν τυχαια αλλωστε ..<>ονομα κι πραγμα λοιπον.!!
    (2)Μακαρι να υπαρξουν κι αλλες παραιτησεις σαν του κ. Παντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άρχισε η κωλοφαρδία του Κασολα θα γίνει δήμαρχος από το πουθενά . Μόνο ο Ζαχαρακης Γιωργος έχει ελπίδες που είναι ντόμπρος δεξιός μηπως κρατήσει τους δεξιούς και δε πάνε όλοι Κασολα αντιληφθείτε το όσο είναι νωρίς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτό το πλευρο να κοιμάσαι εσυ το πουλοβερ έχει ξετυλιχτει κάτω από τη μέση ας καθίσει με την θείτσα λακαινα τώρα και τον μπουκαλα

      Διαγραφή
  24. Γιατί δεν ρωτάτε τον Παντελή τι εστί Ζαχαράκης από το 2002 η συγκεκριμένη οικογένεια πουλά το δεξιό χώρο ο κάρυ τους έχει μαρτινια με το ανάλογο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Πάντας απο ανέκαθεν έχει αποδείξει ότι δεν μασάει από τίτλους αν νομίζει ο χοιροβοσκός επειδή έχει πλάτες ότι θα κάνει ότι θέλει είναι γελασμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η κυρία που δίνει αναθέσεις στον αδερφό της μπορεί κάποιος να μας πει τι προϋπολογισμό διαχειρίζεται πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι το νούμερο περνάει το εκατομμύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νίκο βγες και μίλα ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια ποια είναι τα πλυντήρια του Αποστολάκη υπομονή γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σάπιο πολιτικό συνονθύλευμα που έχει φτιάξει ο κα@@@@@ με το χρήμα των δημοτών μόνο αυτή την κατάληξη μπορεί να έχει. Και το ξηλωμα άρχισε. Να δούμε πως θα τελειώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΥΔΕΊΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΤΟΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ Ο ΜΑΓΑΛΟΣ ΚΑΡΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΜΕΡΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΣΟΛΑΙΟΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοριζικος ο Θυμιος αλλά τουλάχιστον μη τον δίνετε τόσο απροκάλυπτα για το του Ποσα δίνετε σε κάθε συμβούλιο .Κυκλοφορούν νούμερα .

      Διαγραφή
  30. Ποιον τον Μιλωνιδη σιγά την μεγάλη να δεις τη ετοιμάζει ο κασολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάποια στιγμή θα πέσει και ο κάρυ ρε παιδιά... Ο άνθρωπος έκανε 17 χρόνια δήμαρχος... Σε χρόνια θα κάνουμε απολογισμό να δούμε αν ήταν καλός η κακός..!έχει προβλήματα, φαίνεται... Αλλά αυτός χρησιμοποιεί μέσα θεμιτά κ αθεμιτα... Οπότε.. Μήπως κάνα από μασουρα μεριά αρπάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μήπως ο παντας πρεπει να μας πει και ποιοι είναι οι λόγοι της παραιτησης του γιατί το μόνο που ξέρει ο δήμαρχος είναι να κατεβάζει τους νόμους και να μην ανεβάζει τους λόγους που τον χαιρετούν οι αντιδήμαρχοι του και στο τέλος νομίζει ότι εμείς το τρώμε από τι ρίζα το κουτόχορτο βγες Νίκο και πες μας καθαρά τη συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι να πει ο άνθρωπος... Τόσα χρόνια μαζί του ήταν! Φεύγει και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... Τώρα Δήμαρχε δυσκόλεψαν τα πράματα! Καρελου, πάντας, φραδελο, ο τοπικός στο Μοναστηράκι, ο τοπικός στην πλαγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΕΛΕΙΟΣΤΕΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλα δείχνουν συντριβή Αποστολακη όπως το 2010 ο Κασολας είναι δήμαρχος με πάνω από 70% και οσο περνάει ο καιρός η διάφορα θα μεγαλώνει .όχι ότι το άξιζε αλλά είναι πολύ κωλοφαρδος ! Δε ψηφίζω ούτε Αποστολακη ούτε Κασολα αλλά αυτό θα γίνει με βεβαιότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το ξέρουμε αρκετά όλοι μαζί θα πανε για να τον ζεματισουνε γιατί αυτό το καριολικο συστημα πρεπει να εξαφανιστεί από προσωπου γης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ Ο ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΑΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΧΤΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μόνο η καρελου τα κάνει καλά αυτά δεν τα χαμπαριαζει καθόλου τι να κάνει ο ισότιμος τον έχει ξεβρακώσει ο δήμαρχος και αυτός καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπαρνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο