Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Καταθέστε ερώτηση Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Ζαχαράκη Μιχάλη και κ Μυλωνίδη Θύμιο. Που πήγαν-πηγαίνουν τα 8.000.000 ευρώ του Κέντρου Μέριμνας;


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Που πήγαν τα 8.000.000 ευρώ από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης;
Καταθέστε ερώτηση για να ενημερωθούν οι Δημότες.
Αποδέκτες : Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας κ Ζαχαράκης Μιχαήλ και κ Μυλωνίδης Ευθύμιος.

Γράφει ο: Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης .



Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι....

Σύμφωνα με τη νομοθεσία είναι υποχρεωτική κάθε χρόνο μία ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι τέλος Ιουνία με θέμα :


<< Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Ευθύνης >>


Διαφορετικά λέγεται και λογοδοσία του Δημάρχου και των Νομικών Προσώπων του Δήμου .


(Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων άρθρο 217).


Από την ανάληψη των καθηκόντων της (01-09-2014) η Δημοτική Αρχή δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ αυτή τη συνεδρίαση. Τεράστιες πολιτικές ευθύνες και όχι μόνο έχει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης και όλοι όσοι διετέλεσαν Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Μπαλατσούρας Κων/νος, ο κ Κουνέλης Γιάννης και βεβαίως ο σημερινός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Στούπας Θεόδωρος.


Βεβαίως πολιτικές ευθύνες έχουν και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης από την 01-09-2021 μέχρι σήμερα. Βέβαια κάποιοι έθεταν το θέμα αλλά ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης έκανε πως δεν άκουγε.


Καλώ δημοσίως


Τους Δημοτικούς Συμβούλους του Κέντρου Μέριμνας κ Ζαχαράκη Μιχάλη ( από τη παράταξη του κ Κασόλα) και το κ Μυλωνίδη Ευθύμιο ( από τη παράταξη του κ Μασούρα) να καταθέσουν ερώτηση προς το Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας και να ζητήσουν γραπτή ενημέρωση σε ότι αφορά τα 8.000 .000 ευρώ που διαχειρίστηκε –διαχειρίζεται επί των ημερών του. Στη συνέχεια να ενημερώσουν τους Δημότες και το Δημοτικό Συμβούλιο.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ


1)Φυσικά το ίδιο οφείλουν να κάνουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το Δήμο, την Κοινωφελή Επιχείρηση, το ΦΟΣΔΑ, το Λιμενικό Ταμείο, τις Σχολικές Επιτροπές , την Τουριστική Επιχείρηση του Δήμου.


2)Αγαπητοί Συνδημότες ένα είναι βέβαιο. ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν. Αυτή είναι η δέσμευση μου απέναντι σας.

19 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΔΑΣΚΑΛΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΠΟΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ..........ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ 0000. ..... ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ :---- ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δάσκαλος σας έθεσε προ των πολιτικών, νομικών , ηθικών ευθυνών σας . Είτε καταθέτετε αίτηση και ενημερώνετε το κόσμο, είτε συγκαλύπτετε τη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μιλάνε για πάρτι από τον αυθεντικό υβριστή. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν απαντά για τα 8.000.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θύμιο Μυλωνίδη και Μιχάλη Ζαχαράκη ο Κώστας έχει δίκιο. Καταθέστε ερώτηση και ενημερώστε τους Δημότες. Διαφορετικά δημιουργούνται πολλές απορίες για τη στάση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:38 πμ Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Οι κατινιές τελείωσαν. Που πήγαν τα 8.000.000 ευρώ;
    Πάντως ο δάσκαλος τις πόρτες του εισαγγελέα τις πέρασε. Υπομονή και κακά ξεμπερδέματα για αυτούς θα έχουν πολλοί. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. Ραντεβού στα γουναράδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι αλήθεια ότι η σύζυγος ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου της Βόνιτσας και ο σύζυγος της , , έχουν πάρει πάνω από 180.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κασόλα, Μασούρα , Μωραΐτη και Δημοτικοί Σύμβουλοι το δίλημμα είναι. Αποκαλύπτουμε ή συγκαλύπτουμε αυτά που όλοι ψιθυριστά λέτε. Θα δούμε. Όλοι κρινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζαχαράκη και Μυλωνίδη ρωτήστε να μάθετε πόσα πλήρωσαν οι δημότες για λιπάσματα των γηπέδων; Πόσα πήρε ένα γεωπονικό κέντρο του Αγρινίου; Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι με τα καμώματα του Παντελή και αυτών που υπέγραφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ δασκάλε περίμενε από τον Θύμιο να ρωτήσει που πήγαν τα 8.000.000€ αφού μαζί είναι . Σε όλα ψηφίζει πάρων ο Θύμιος με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια . Το ίδιο γίνεται και στο δημοτικό συμβούλιο . Είναι ο 11ος σύμβουλος του δημάρχου με το αζημίωτο βέβαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρωτήστε τον Ποσα πήρε η κουνιάδα , το γεωπονικό κέντρο από Αγρινιο ,τα λιπάσματα ,οι χωματουργοί που κόβουν τιμολόγια και στο δήμο , τα μπλογκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί ρωτάτε? πάνω από 500 χιλιάρικα πήγαν σε ηχητικά σας τα λέει ο Δάσκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.46 Το κατώφλι το πέρασε κ έφαγε φόλα είς διπλούν . Αλλά το έκανε γάργαρα . Με την ευκαιρία. Για πες μας δικαιε και σοφε δάσκαλε για την αθώωση της Παναγιως κ του Σωτηράκη . Για πες μας βγήκες να ζητήσεις συγνώμη η κ αυτό θα το κάνεις γαργαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ 8 ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΜΩΡΈ ΑΝΑΚΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΎΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΆ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙΣ. ΤΟ ΈΨΑΞΑ ΛΊΓΟ ΕΔΏ Κ ΜΈΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΕΙΣ ΠΡΉΞΕΙ ΜΕ ΤΑ 8 ΚΑΙ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΌΤΙ ΑΠΌ ΤΑ 8 ΤΑ ΜΙΣΆ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΊΕΣ. ΚΑΛΑ ΜΕΓΆΛΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΉ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ. ΜΗΝ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παντελή γιατί δεν απαντάς; Κρύβεσαι τώρα που άρχισαν τα δύσκολα. Έρχονται θύελλες και μπουμπουνητά. Δάσκαλε Καούρα παραιτήσου όσο είναι νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για κοιτάξτε γύρω σας αυτοί που τα έχουν πάρει τι έχουν φτιάξει. Ο άλλος στο Μοναστηράκι έκανε αγορές έφτιαξε σπίτι με 300000 χιλιάδες ευρώ μέσα σε ένα χρόνο.ξυπνήστε ρε βοιδακια ξυπνήστε .30 οικογένειες λυμαίνονται τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε ποιο να απαντήσει. 9,31 στον κανέναν. Αν το κάνει δεν θα τον ψηφίσω ποτέ ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημοσίευση για δημιουργία εντυπώσεων. Όλα αυτά τα παραστατικά είναι δημοσιευμένα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ κατά είδος δαπάνης και χρόνο τέλεσης. Αν βαριέσαι να τα συγκεντρώσεις , δεν έχουν χρόνο οι υπάλληλοι του δήμου να ασχολούνται μαζί σου, έχουν σπουδαιότερα και επωφελή για τους δημότες να κάνουν. Σύνηθης η τακτική του αποπροσανατολισμού και της λάσπης στον ιδεολογικο κόσμο σου αλλά έχουμε ξυπνήσει προ πολλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτά 8:34 πμ να τα πεις στην απολογία σου. Θα σου δείξουνε κατανόηση και στοργή. Τα 8.000.000 ευρώ που πήγαν; Θα ενημερώσεις τους Δημότες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσυ που λες τον κράζει και τον κατηγορεί χωρίς να μπορεί να τον πάει στον εισαγγελέα είναι ότι το κράτος το ίδιο τον καλύπτει με τους νόμους που φτιάχνει.αλλά η πραγματικότητα είναι μια ότι αυτοί που κυβερνούν το δημο είναι διευθαρμενοι με πολύ χρήμα στη τσέπη. Πήγαινε και ρώτησε τον ίδιο που έχει το Βίβλο πόλεις στη βονιτσα και είναι το δεξί χέρι του καριολη ποσά χρήματα έχει πάρει αυτό το χρόνο.θα εκπλαγείς διότι είναι χιλιάδες ευρώ . Ενώ ήταν χρεωκοπημένος ξεχρεώθηκες και έχει και λεφτά.γιαυτο ξυπνά βοιδακι εσυ και κάτι άλλοι που σας αγοράζει με πενήντα ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο