Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Απόφαση Ο.Ε. για προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη τουριστικής αξιοποίησης και ανάπτυξης, της παραλίας μήκους 3,5 χιλιομέτρων Μύτικα - Αρχοντοχωρίου.


Στις 12 Μαΐου 2021 σας ενημερώσαμε για την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Ξηρομέρου και για την χρηματοδότηση για πρώτη φορά μελέτης με 25.244,80 € για την τουριστική αξιοποίηση και ανάπτυξη της παραλίας μήκους 3,5 χιλιομέτρων Μύτικα - Αρχοντοχωρίου, με τίτλο: «Σύνταξη τοπογραφικής – κτηματογραφικής μελέτης για την διάνοιξη παραλιακής οδού κατά μήκος της παραλιακής ζώνης ανατολικά του οικισμού Μύτικα - Φιλόδημος ΙΙ» (δείτε εδώ).....

Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, σε κατεπείγουσα σημερινή της συνεδρίαση δια περιφοράς, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να προχωρήσει στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ξηρομέρου και του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Αιτία που ο Δήμος Ξηρομέρου προσφεύγει στην Τεχνική Υπηρεσία του Μεσολογγίου για υλοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης, είναι ότι έχει διαπιστωθεί ότι δεν διαθέτει συγκροτημένη Τεχνική Υπηρεσία. Για το λόγο απευθύνεται στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο οποίος (ως Δήμος της έδρας της Περιφερειακής Ενότητας) διαθέτει την απαιτούμενη στελέχωση της Τεχνικής του Υπηρεσίας και είναι σε θέση να υποστηρίξει το Δήμο Ξηρομέρου στην υλοποίηση της εν λόγω μελέτης.

Το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, είχε καταψηφίσει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού όπου γινόταν κατανομή ποσού γι αυτή τη μελέτη, καταψήφισε στην σημερινή Οικονομική Επιτροπή το κατεπείγον του θέματος, αλλά στο τέλος ψήφισε να γίνει η προγραμματική σύμβαση.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο