Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου η καλοκαιρινή γιορτή λήξης του Κ.Δ.Α.Π. Κανδηλας για τη φετινή χρονιά.

 


πηγή
 facebook : Κδαπ Ξηρομέρου Δομή Κανδήλας

Μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη για όλους... Προσπαθήσαμε, λοιπόν, να λήξει όμορφα κυρίως για τους μικρούς μας φίλους, που έχουν στερηθεί πολλά, αλλά και για εμάς που στερηθήκαμε για αρκετούς μήνες την παρέα τους, τα παιχνίδια τους, τις φωνές τους, τις αγκαλιές τους και τα χαμογελά τους!....



Στη φετινή μας γιορτή, τα παιδάκια μας συμμετείχαν σε αθλοπαιδιές και διάφορα παιχνίδια, διασκέδασαν με την ψυχή τους και πήραν τα αναμνηστικά τους δωράκια που ελπίζουμε να ευχαριστηθούν στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις στη θάλασσα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Panos Paliogiannhs, η κ. Λιότου Δέσποινα, εκπαιδευτικός και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, η άμισθη σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου κ. Μαρία Σακουφάκη και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα κ. Ζαρκαδούλας Ανδρέας.

Ευχαριστούμε θερμά την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου και τον Πρόεδρο κ. Ελευθέριος Μάντζαρης για τη βοήθεια στην υλοποίηση αυτής της γιορτής, καθώς και για τη στήριξη και την άμεση ανταπόκριση σε κάθε μας αίτημα.

Επίσης, ευχαριστούμε τις μητέρες για την παρουσία τους και την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ στα παιδιά μας για τη συμμετοχή τους και την αγάπη που μας μοιράζουν απλόχερα με κάθε τους χαμόγελο!

Ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!
















1 σχόλιο:

  1. κ. Γεωργοθλα τα κδαπ δουλευουν ρολόϊ και χωρις εσενα και δεν νομιζω να νόμιζες η και σκομα να νομιζεις
    οτι ήσουνα και ακόμα εισαι souper απαραίτητος στην θεση της Προεδρείας των κδάπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο