Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Οι μετρήσεις ποιότητας του νερού σε Αστακό με ημερομηνία δειγμάτων 23.8.2021.


Ημερομηνία 27.8.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής τον Σεπτέμβριο του 2019, δημιουργήθηκε στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου, ειδική ενότητα με τίτλο: ''ΝΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ''......
Διαβάστε περισσότερα »
Εκεί ξεκίνησαν εξ αρχής να δημοσιοποιούνται, για πρώτη φορά σε ξεχωριστή ενότητα, τα αποτελέσματα των μετρήσεων ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, για όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου, γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών να ξέρουν τι νερό πίνουν και υποχρέωση του Δήμου να ενημερώνει.

Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου και να δείτε ποια είναι η ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης κάθε Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου.

Σε όποιες Κοινότητες εντοπίζεται πρόβλημα, παρεμβαίνουμε άμεσα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς που ισχύουν.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι μέσα από πολύ δουλειά, να βάλει τάξη και νοικοκυριό και στον τομέα της ύδρευσης, στον οποίο η κατάσταση που παρελήφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, δεν τιμούσε κανέναν και ήταν επιεικώς απαράδεκτη.




Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Επισυνάπτεται το διαβιβαστικό παράδοσης των μετρήσεων ύδρευσης και αναμένουμε και τις μετρήσεις για τις άλλες Κοινότητες:


166 kB

16 σχόλια:

  1. Τα αποτελέσματα που είναι ;;;το διαβιβαστικό τι να το κάνουμε ,επίσης θα ήθελα να μας ενημερώσετε ο προηγουμενος δειγματοληπτικος ελεγχος τι ημερομηνία είχε ;τον Ιούλιο είχαμε αποτελέσματα ;;τον Ιούνιο ;τον Μάιο;;η αντιπολίτευση γιατί δεν ζητά με αίτηση της επίσημα τα αποτελέσματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή το νερό είναι για να πιούμε? Μην παίξετε με τη δημόσια υγεία γιατί η γαστρεντεριτιδα θερίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αποτελέσματα ? Τι έγινε? Μήπως οι τιμές είναι πάνω από το ανώτατο όριο? Περιμένουμε απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΝΑΙΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΝ ΒΡΥΣΕΙ ΑΦΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το νερό είναι ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ για ανθρώπινη κατανάλωση θα μας πεθανεται ΟΛΛΟΥΣ η δεξαμενή εχει πολλυ βρομιά ματια έχουμε και βλέπουμε σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κοσμακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΟΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΦΑΛΑΤΟΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΟΜΟΝΗ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΝ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι νερο μετρησατε εμφιαλωμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας αφήσει η Δημοτική Αρχή τις κουτοπονηριες αναρτώντας αποτελεσματα απο μετρησεις ιδιωτικων εργαστηριων.Δεν τρωμε κουτοχορτο. Ο Αστακος και ολα τα χωριά του Ξηρομερου περιμενουν επισημα αποτελεσματα απο τον αρμοδιο φορέα που ειναι και ο μονος υπευθυνος για την ποιότητα του νερού την Διεύθυνση Υγιεινής . Ας μας πει η Δημοτικη Αρχη ξεκαθαρα και να αναρτήσει αν εχει επίσημα αποτελεσματα απο ποιες ΤΚ η Διεύθυνση Υγιεινής μετα απο προσφατο ελεγχο διαπιστωσε οτι το νερο ειναι κατάλληλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ανέκδοτο της χρονιάς. Νερό απο την ύδρευση. Αυτοί εκεί στο δήμο ή έχουν χιούμορ ή μας δουλεύουν όλους. Ελπίζω για το καλό τους να μην τους δούμε να πίνουν εμφιαλωμένο στα καφενεία γιατί θα πέσει γερό κράξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η γαστρεντεριτιδα θετιζει στο Αγρινιο κ περιχωρα.
    Ηπιαν νερο Αστακου?
    Ας κοιταξουν λιγο και την συντηρηση σε παγακια κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θετικό είναι ότι μέχρι πρόπερσι φωνάζατε ότι δεν έχετε νερό στον Αστακό
    Αυτό ξεχάστηκε γιατί πλέον έχετε νερό στον Αστακό μετά από τόσα πολλά χρόνια
    Επόμενη μέριμνα της Δημοτικής Αρχής είναι να είναι και πόσιμο.
    Θα γίνει και αυτό
    Τριανταφυλλακη άλλαξε τα όλα.Είμαστε μαζί σου ⭐️⭐️⭐️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να το κάνουμε τέτοιο νερό ρε μεγάλε;
      Ανοίξανε το αυλάκι από την άρδευση για να έχει νερό ύδρευσης ο Αστακός;
      Μα πόσο δούλεμα πια;
      Έχει πεθάνει από γαστρεντερίτιδα όλος ο Αστακός ένα 2 μήνες τώρα και καυχιέστε ότι έχουμε νερό; Μήπως να πουμε και ευχαριστώ για τα αυτονόητα;
      Σταματήστε βρε παπαγαλάκια την προπαγάνδα ο κόσμος σας κατάλαβε!
      Παρακαλώ να ανεβεί!

      Διαγραφή
  12. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΠΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΣΙΜΟ.....ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΟΛΑ Ο ΝΙΑΦΑΣ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΒΛΑΒΗ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΠΥ ΜΙΛΑΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΠΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΣΙΜΟ.....ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΟΛΑ Ο ΝΙΑΦΑΣ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΒΛΑΒΗ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΠΥ ΜΙΛΑΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΥΣΤ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΟΜΟΝΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΟΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο