Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Αστακός : μεγάλη καταστροφή στο Πάρκο , 14 μπεκ σπασμένα που είχαν τοποθετηθεί για πότισμα


Πηγή: Σελίδα Facebook: Xrysoula Draka

Αυτές οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την καταστροφή. 14 μπεκ, που τοποθετήθηκαν στο πάρκο, για να αρχίσει να ποτίζεται, επιτέλους. .....


Μόλις ολοκληρώθηκε και η ρύθμιση τους και πήγε ο υδραυλικός να ανοίξει το νερό, τα βρήκε όλα σπασμένα. Πώς να το χαρακτηρίσω; Ποιος ευθύνεται; Η παρέα αυτών των μικρών που γυρνούν τα βράδια και καταστρέφουν τα πάντα ; Φταίνε τα παιδιά ή οι γονείς που τα αφήνουν ανεξέλεγκτα ; "Παίζουν "τα παιδιά σπάζοντας τις ξαπλώστρες στις παραλίες, πατώντας τα λουλούδια στα παρτέρια , σπάζοντας τα παγκάκια και τα καλαθάκια. Κάνω όμως κι άλλες σκέψεις. Μήπως αυτή τη φορά συνέβη κάτι άλλο; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα παιδιά "παρακολουθούσαν" όλες αυτές τις μέρες τον υδραυλικό, τον Πέτρο τον Καταποδη, που πήγαινε στις 4 το πρωί, να τα φτιάξει και όταν τα τελείωσε πήγαν και τα διέλυσαν. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!


















13 σχόλια:

  1. ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ .ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κυρία Δράκα ως τι δημοσιεύει τέτοιο θέμα ;Μήπως παρετήθη η κυρία Γριτσιπη και δεν το ξέρουμε ;;;;
    Κυρία Δράκα μια τέτοια ανησυχία είχα και και εγώ πριν λίγες μέρες για το σπάσιμο της βάσης της προτομής Καρασεβδά ,αλλά δεν βλέπω να το αναφέρεις .......Μάλλον ξέχασα εκεί φταίνε οι γονείς ...😅
    Να μπει το σχόλιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στοχευμενη ενεργεια και οχι απο παιδια.
    Ντροπη και λυπη μου προκαλουν αυτες οι εικονες μιας και καταγομαι απο τον Αστακο.
    Οι ανθρωποι,εχουν γινει πολυ τοξικοι και υστεροβουλοι.
    Κριμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα! Πολύ κρίμα! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις τον χαρακτήρα αυτών των ανθρώπων. Οι ίδιες οι πράξεις τους μιλάνε για αυτούς. Και τα ζώα έχουν καλύτερο χαρακτήρα!!! Και οι γύφτοι δεν καταστρέφουν έτσι απλά χωρίς λόγω!!! Κρίμα για αυτούς!!! Πόσο στενοκέφαλοι και κουτοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με τετοιεσ συμπεριφορεσ δεν θα παμε μπροστα.αλλοι καταστρεφουν τα ποτιστικα του παρκου , άλλοι καινε των σωληνα υδρευσησ και αλλα πολλα .ειναι κριμα για τα παιδια μας να υπαρχουν τετοια ζωα αναμεσα μασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενημερώστε με στοιχεία για το νερό που πίνουμε τι λένε οι μετρήσεις για αντλιοστάσια Αστακου και πότε;. Ενημερώστε με στοιχεία για τους καδους ποτε απολυμαίνονται. Ενημερώστε το λαό. Γιατί τέτοιες συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΑΣ 8:03 μ.μ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Η κ.ΔΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η κ.ΓΡΙΤΣΙΠΗ?????
    Ε ΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΜΠΡΟΟΟΣΣΣΣ ΠΙΙΙΙΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΠΟΤΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΜΠΕΚ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ""ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ"" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ "ΠΑΙΔΙΩΝ"????
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ, ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΠΟΣΟ ΑΔΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρυσούλα μην εξαπτεσε και είσαι σε κρίσιμη ηλικία παρακαλώ το σχόλιο να μπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τσιρακια του αποτυχημένου δημάρχου που είχαν μάθει να ζουν από το δημο καταστρέφουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην εκπλαγείτε κυρία δρακα αν ανακαλύψετε ότι η φθορά ειναι εκ των έσω...
    Γιατί όπως πάντα φταίνε οι άλλοι αλλά εν προκειμένω, μονο οι άλλοι δεν ευθύνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να τούς κάνετε ανάρτηση με ονόματα άν τους ξέρετε!!! Έλεος για 5 ηλίθιος να υποφέρουν οι υπόλοιποι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο