Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Αποστόλης Νικ. Πανταζής : Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας, στο ΔΑΚ Αστακού


Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας, στο σύγχρονο ΔΑΚ Αστακού είναι σημερινές που μιλούν από μόνες τους σε εσωτερικό αλλά και περιβάλλοντα χώρο που όπως φαίνεται έχει καταντήσει σκουπιδότοπος. έγραψε ο Αποστόλης Νικ. Πανταζής (Tolis Anp) σε ανάρτησή του στο Facebook, ανεβάζοντας και πολλές φωτογραφίες από το σύγχρονο ΔΑΚ Αστακού, ένα κόσμημα για τη περιοχή....


Αθλητισμός = Πολιτισμός!


Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κατασκεύασε το σύγχρονο ΔΑΚ Αστακού, ένα κόσμημα για τη περιοχή το οποίο και παρέδωσε σε άριστη κατάσταση προς χρήση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς και άλλων εκδηλώσεων από σωματεία, συλλόγους και φορείς.


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να φιλοξενήσει το «summer camp Taekwondo» με συμμετοχές από συλλόγους της Ελλάδος καθώς και του εξωτερικού.


Εικόνες εγκατάλειψης και αδιαφορίας, είναι σημερινές που μιλούν από μόνες τους σε εσωτερικό αλλά και περιβάλλοντα χώρο που όπως φαίνεται έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.


























22 σχόλια:

  1. Τι να πρωτοκάνει ο τριανταφυλακης. Βρήκε ένα δήμο χρεωκοπημένοι ένα δήμο διευθαρμενο. Ένα δήμο σε πλήρη εγκατάλειψη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα η ίδια καραμέλα.. Το θέμα δεν είναι τι θα πρώτο κάνει αλλά ποτέ θ αρχίσει να κάνει.. 2 χρόνια απραγιας δε τα βλέπεις???? Όλο Σανο θα τρως?

      Διαγραφή
  2. Σιγά, από την τσέπη τους θα πληρώσουν για την συντήρηση; Ο φορολογούμενος δημότης να 'ναι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν το παρέλαβε η ΝΥΝ δημοτική αρχή δεν νομίζω να βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση το γήπεδο και υπάρχουν και φωτογραφίες .η ΝΥΝ δημοτική αρχή ποτέ δεν ασχολήθηκε με την συντήρηση του γηπέδου καθώς και για την λειτουργείς του .θα μπορούσαμε να μάθουμε ποιος είναι υπεύθυνος για το κλειστό ;;ποιος έχει κλειδιά ;;;για τις ροδωσες που υπάρχουν στο κλειστό δεν νομίζω πως είναι θέμα κατασκευής ,για την βρωμια που υπάρχει στο εσωτερικό δεν είναι θέμα κατασκευής ,για το χαλί των λεκανών που υπάρχουν στο κλειστό δεν είναι θέμα κατασκευής .μεθαύριο έρχονται παιδάκια για το camp .σε τι τουαλέτες θα πάνε ;;άδεια έχει το κλειστό ;;το υγειονομικό τι λέει για όλα αυτά ;;ωραία διαφήμιση θα μας κάνει ο ξένος κόσμος ....χολέρα θα κολλήσουν τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Πανταζή << Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδή απέτυχε ως αντιπολίτευση ο ΣΤΑΙΚΟΣ
    τώρα θα ψάχνει να βρεί συδυασμό να κατέβει ως υποψηφιος δημοτικος συμωουλος και να καλυψει ετσι την αποτυχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ σε αυτόν τον τόπο ταχουμε μπερδέψει όλα!
    Τα όνειρα είναι καλά και όταν είναι πραγματοποιησημα ακόμα καλύτερα!
    Δεν μπορούν όμως τα όνειρα να υλοποιούνται με δημόσιο χρήμα!
    Καλό το ΔΑΚ αλλά δυστυχώς οι προτεραιότητες άλλες είναι ήταν και είναι για τον τόπο!
    Η δημιουργία Μαρίνας που θα απέφερε και ένα σημαντικό είσοδημα στους επαγγελματίες και όχι η δημιουργία ΔΑΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως. Τα παιδιά να φύγουν να πάνε να αθληθουν Αγρίνιο. Εκεί να γίνει ξενοδοχείο. Και υο γήπεδο το το θέλουμε?? Να φτιάξουμε πισίνα. Αστειεύεστε φαντάζομαι. Ούτε Μαρίνα ούτε νερό μόνο έργα περιφέρειας και χωρίς μελέτη πάρκινγκ σε ολο τον Αστακό. Αλλά τι να λέει?? Ευκαιρία να παρκάρουμε σερί στην παραλία.

      Διαγραφή
  7. Τι να πρωτοκάνει και η δημοτική αρχή δεν προλαβαίνει από τόσες απευθείας αναθέσεις!!!!το γήπεδο και τα σκουπίδια θα κοιτάξει!!!! Πρώτα τα λεφτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΣΤΟΛΗ,
    ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ!
    ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΔΚΑΣΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΚ ? Η ΦΘΟΡΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΦΘΗΝΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ. ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΔΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ. ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ,ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ . ΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΠΟΓΙΟΚΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΑΛΟΥΝΗ. ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λέτε ρε παιδιά... Περυσι δεν πήγαμε στο ΔΑΚ? Ήταν έτσι? Δε στέλνεις το δήμαρχο στην οικογένεια και στον τόπο του? Είσαι ευχαριστημένος από τη νυν δημοτική αρχή? Ο Πανταζής έφυγε και σωθηκε. Εμείς να δω πότε θα σωθούμε από τον ξενομεριτη. Προβλέπονται πολλά ποσοστά από ξενοδοχεία στο ξηρομερο για φιλους

      Διαγραφή
  9. Ο δήμαρχος δεν κάνει τίποτε άλλο από φωτογραφίες και οι εκπρόσωποι των χωριών του λένε όλα καλά ειδικά ο αντιδήμαρχος που είναι για την καθαριότητα έχει καθαρίσει όλα τα χωριά έλα πού είναι ψέμα και τά παπαγαλάκια νά γράφουν υπέρ του σχόλια ας κάνει μία βόλτα στα χωριά ό δήμαρχος και μετά να ανεβάζουν ανακοίνωση για το χάλι που ειδα στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Πανταζής αν δεν αληθινές να το διαψεύσει ο δήμαρχος καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο τόλης δεν κάνει για πολιτικός. Ασχολείτε με χαμηλού επιπεδου ζητηματα

    άν πρέπει να βάφονται τακτικά 2 πορτες σε κτιριο ή σε μαγαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Ο δήμαρχος ασχολείται με πολύ σοβαρά. Όπως να βλέπει τι ανεβάζει ο Πανταζής για να του την πει.
      Μωρε έπεσε μαρουλακι αρχαίων και γίνεται χρυσό δωμάτιο.

      Διαγραφή
  11. Ο τριανταφυλλακης είναι ένας εντιμότατος άνθρωπος,επιστήμονας οικογενιαρχης κ σαν δημαρχος άξιος! Υπομονετικός ,δουλεύταρας,δίκαιος, κ πάντα απ όλα ζει όπως κ πριν με αξιοπρέπεια κ ταπεινοτητα. Κ όσο για τις φώτο κ την προβολή...δημαρχος είναι ας μην το ξεχνάνε κάποιοι,κ σε αυστηρά επαγγελματικα πλαίσια κάνει αυτό που πρέπει.αλλοι για λίγη δημοσιότητα ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή ανά πέντε λεπτά. Μήπως θεωρούν ότι δεν φαινονται;;; ο όγκος είναι μεγάλος.φαινεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα ρε Αποστολε. Ακομα δεν καταλαβες οτι ο κοσμος σημερα ενδιαφερεται για τις εννοιες της Πολιτικης Παδειας της Δικαιοσυνης και της Αλήθειας ? Νομιζεις Αποστολε οτι ο κοσμος ασχολειται με πλακάκια, με πόμολα και με πόρτες ?
    Αϊ μυαλό που κουβαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ασχολούνταν με όσα λες δε θα έτρωγε φτηνό κουτόχορτο φίλε. Έχεις παιδιά? Δεν αξίζει σ αυτόν τον τόπο ένα ΔΑκ. Οχι. Άμα ήταν δημοτική καφετέρια θα ήταν καλύτερα. Γι αυτό ο Αστακός είναι στο χείλος υου γκρεμού. Ένα χαδακι στην πλάτη από το δήμαρχο κι όλα καλά.

      Διαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10,51π.μ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΑΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ προηγούμενη Δημοτική αρχή Αποστόλη τί θέλεις κ τήν μνημονεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γεμισε το ξηρομερο πολιτικα ζιγκολο που πανε απο εδω και απο εκει και που διαγωνιζονται να κερδισουν την ευνοια του μεγαλου.
    ξηρομεριτες αμα δεν τελειωσετε το 2023 αυτα σας περιμενουν παλι μαυρες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενώ 7.50 οι μέρες τώρα είναι άσπρες ετσι? 2 χρόνια εγκατάλειψης. Μόνο επικοινωνία κ προβολή. Ουσία τίποτε. Λες κ δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΕ 7:11 ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΖΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΤΕΤ ΑΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΖΕ ΤΑ ΣΤΙΡΑΚΙΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο