Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ΑΣΤΑΚΟΣ 2021

Την Κυριακή 25 Ιουλίου τελείωσε ένα απο τα καλύτερα και μεγαλύτερα CAMP TAE KWON DO στην Ελλάδα, το οποίο είχε διάρκεια 6 ημέρες και διεξήχθη στη πόλη του Αστακού......
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνταν πρωί και απόγευμα στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ με τους αθλητές χωρισμένους σε τμήματα, και εφαρμόζοντας τις σχετικές οδηγίες και αποφάσεις περί COVID-19. Η έναρξη των προπονήσεων έγινε την 20-7-2021 το απόγευμα παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου Κ. Τριανταφυλλάκη Ιωάννη ο οποίος καλωσόρισε τις αποστολές.


Επίσης την Παρασκευή ο κ.Δήμαρχος προσκάλεσε στην αίθουσα του Δημαρχείου τους Δασκάλους, απονέμοντας τους αναμνηστικά λάβαρα και ευχαριστώντας τους για την επίσκεψη στη πόλη.

Στο καμπ συμμετείχαν σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με μία συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία τόσο ποιοτικά αλλά και αριθμητικά.

Συμμετείχαν αξιόλογοι και καταξιωμένοι Δάσκαλοι στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, και αθλητές με παγκόσμιες ,πανευρωπαικές, βαλκανικές και εθνικές διακρίσεις.

Τη προπονητική καθοδήγηση είχε αναλάβει ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής Κ.ΜΑΜΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ενώ το έργο του υποβοήθησε σε κάποιες προπονήσεις ο προπονητής της προολυμπιακής ομάδος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της χώρας μας Κ.ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο προπονητής της ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες προπονητές.

Ένα απο τα χαρακτηριστικά στοιχεία του φετινού καμπ ήταν η μεγάλη αύξηση των συμμετεχόντων συλλόγων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Χαρακτηριστικά πέρυσι στο καμπ συμμετείχαν 17 συλλόγοι και φέτος 28 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πόλη του Αστακού φιλοξένησε για έξι ημέρες 230 επισκέπτες (Δασκάλους, Αθλητές, συνοδούς) οι οποίοι έδωσαν μία διαφορετική νότα στη πόλη.

Αναχώρησαν για τη πόλη τους δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένοι από τη παραμονή τους, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη ποιότητα του καμπ, την οργάνωση του, τη φιλοξενία αλλά και για την εξυπηρέτηση από τους επαγγελματίες.

Δεν παρέλειψαν να αναφέρουν στη φυσική ομορφιά του τόπου, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους ήδη για το 8ο SUMMER CAMP. Σίγουρα η μεγάλη αυτή επιτυχία ήταν συλλογική και πολυπαραγοντική, αφού συντέλεσαν σε αυτή πρόσωπα και φορείς.


ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΟΥΜΕ:

-Τον Δάσκαλο ΜΑΜΕΚΑ ΙΩΑΝΝΗ παγκόσμιο πρωταθλητή και ομοσπονδιακό προπονητή για την αποδοχή της πρόσκλησης να αναλάβει τη προπονητική καθοδήγηση.

-Όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους για τη συμμετοχή, τη συνεργασία και την υποβοήθηση του έργου.

-Όλους τους αθλητές και συνοδούς οι οποίοι συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης.

-ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

-ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ.

-ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

-ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ.

-ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Ε.Δ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ.

-ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ των ξενοδοχειακών μονάδων και λοιπών καταλυμάτων, τους ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ και λοιπούς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ για τις παροχές και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης η οποία είχε σαν αποτέσμα η πόλη μας να ζήσει ένα διαφορετικό ρυθμό για 6 ημέρες, να διαφημιστεί και να προβληθεί σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


3 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο