Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Θανάσης Παπαθανάσης. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Εθνική προσπάθεια


«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Εθνική προσπάθεια» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος τος ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην εκπομπή της ΕΡΤ «ΑΘΗΝΑ ΤΟΚΙΟ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη και Δημοσθένη Καρμοίρη.....
Διαβάστε περισσότερα »
Αναφέρθηκε στην τεράστια συνδρομή των φαρμακείων από την αρχή της πανδημίας και τη στήριξη της κοινωνίας. Επίσης ανέφερε ότι η γεωγραφική κατανομή των φαρμακείων έπαιξε τεράστιο ρόλο διότι υπήρχαν επιστήμονες Υγείας που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας και στα πιο ακριτικά νησιά. Έτσι πραγματοποιήθηκαν 4,2 εκατ. εμβολιασμοί κατά της γρίπης, διατέθηκαν περισσότερα από 30 εκατ. δωρεάν self tests στους πολίτες ενώ πάνω από το 90% των ραντεβού για εμβολιασμό κατά του COVID-19 κλείστηκαν στα φαρμακεία

Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα και να επιστρέψουν με πολλά μετάλλια.

«Οι φαρμακοποιοί σε ολόκληρη την περίοδο της πανδημίας στάθηκαν δίπλα στους πολίτες.Μας ζητήθηκε και πάλι να συνδράμουμε ώστε να εμβολιαστούν οι ανεμβολίαστοι συμπολιτες μας και οι πιο δύσπιστοι. Όπλο μας η πειθώ, η επιστημονική μας κατάρτιση και η εμπιστοσύνη των πολιτών στον φαρμακοποιό τους ώστε να. χτίσουμε το τείχος ανόσιας που έχουμε ανάγκη. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Εθνική προσπάθεια και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Οι εμβολιασμοί των νέων προχωρούν αρκετά καλά. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κλειστεί 600.000 ραντεβού για εμβολιασμό το ένα τρίτο των οποίων είναι νέων ανθρώπων. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που οι νέοι μας κατανοούν την κρισιμότητα της κατάστασης και θωρακίζονται.
Ο εμβολιασμός αποτελεί το ισχυρότερο όπλο για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να κερδίσουμε τη μάχη» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

Το link της παρουσίας του κ. Παπαθανάση στην ΕΡΤ:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο