Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου για τις ακραίες θερμοκρασίες - Κλιματιζόμενες αίθουσες και υποστήριξη σε ευπαθείς ομάδες από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»


Λόγω της πρόβλεψης για επικράτηση ακραίων καιρικών φαινομένων τις επόμενες ημέρες με χαρακτηριστικό τις υψηλές θερμοκρασίες, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στο πλαίσιο λήψης μέτρων προστασίας ευπαθών ομάδων πληθυσμού, θα διαθέσει κλιματιζόμενες αίθουσες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα......

Στο Μεσολόγγι, από αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου, θα λειτουργήσουν η κλιματιζόμενη αίθουσα του ΚΑΠΗ καθώς και ο χώρος του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου κατά τις ώρες από 9.00 το πρωί έως 8.00 το βράδυ. Σημειώνεται ότι η προσέλευση και παραμονή στους παραπάνω χώρους, θα πρέπει να γίνεται με την λήψη μέτρων ατομικής προστασίας για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Στα λοιπά δημοτικά διαμερίσματα και κοινότητες, στην διάθεση του κοινού θα βρίσκονται οι αίθουσες των δημοτικών καταστημάτων.

Στο ίδιο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων, τι ς επόμενες ημέρες θα βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή οι εργαζόμενοι του προγράμματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Βοήθεια στο σπίτι», προκειμένου να παρέχουν υποστήριξη κυρίως σε υπερηλίκους και άτομα με προβλήματα υγείας, εάν κριθεί απαραίτητο.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Ανθή Ρίζου – Καλτσούλα (Κοινωνική Λειτουργός): 6986067738 (Ι.Π. Μεσολογγίου)

Μαρία Μακρή (Κοινωνική Λειτουργός): 6947423359 (Οινιάδες)

Ιωάννα Παπαχρήστου (Κοινωνική Λειτουργός) 6945114544 (Αιτωλικό)

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο