Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ : Καλώς τον και ας άργησε.


Aπάντηση στο κ Πανταζή για τα όσα έγραψε σε ανάρτηση στο facebook έδωσε η Δημοτική παράταξη Ξηρομέρου Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή.....

Καλώς τον και ας άργησε.

Να ενημερώσουμε τον κο ότι μετά την εγκατάλειψη του Αιόλου από τον ίδιο, η ανδρική ομάδα δεν ξανάπαιξε (διαλύθηκε), το εφηβικό είχε ελάχιστα παιχνίδια και το παιδικό έπαιζε τις περισσότερες φορές στο κλειστό του Γυμνασίου Αστακού, όπου έκαναν και προπονήσεις. Το δε τελευταίο 1,5 χρόνο το γήπεδο είναι κλειστό λόγω πανδημίας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν δύο πόρτες σκεβρωμένες. Όλες τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τουαλέτες, παρκέ, δίχτυ και εξωτερικούς χώρους καλύτερα να μην τις σχολιάσουμε.

Δεν ήξερε ότι οι πόρτες από το 1ο χρόνο λειτουργίας του κλειστού επί της δικής τους θητείας, παρουσίαζαν προβλήματα; (φούσκωμα και σκέβρωμα).

Δεν ήξερε ο κος Πανταζής ότι από 1.200.000 € κόστος κατασκευής, προδιαγραφών Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το κλειστό κόστισε τελικά 2.000.000 €;

Έχει ξαναδεί πόρτες να φουσκώνουν και να σκεβρώνουν μετά από 4 χρόνια λειτουργίας; Φταίει η εγκατάλειψη ή η κατασκευή;

Επίσης δεν γνωρίζει ότι το κλειστό που στοίχισε 178.000 € παραπάνω υπερσυμβατικές εργασίες που εκτελέστηκαν προφορικά (τις ενέκρινε και τις ψήφισε και ο ίδιος κατόπιν εορτής), χωρίς ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και εγγραφή των αντίστοιχων πιστώσεων στον Προϋπολογισμό, δεν παραδόθηκε καθόλου σε άριστη κατάσταση όπως ψευδώς αναφέρει ο κος Πανταζής, αλλά τα προβλήματα στις τουαλέτες είχαν κάνει την εμφάνιση τους επί της θητείας τους ακόμα και αυτό το ξέρουν όλοι και σχολιάζονταν αρνητικά.

Φαίνεται ότι η πρεμούρα να εκτελεστεί τάχιστα το έργο και να παραδοθεί για να ικανοποιηθεί η πρόσκαιρη ματαιοδοξία κάποιων, έως την στιγμή που εγκατέλειψαν την ομάδα, είχε εμφανή αποτελέσματα στη ποιότητα κατασκευής του έργου.

Δεν είναι κακό να επανεμφανίζεσαι. Κακό είναι να παριστάνεις τον ανήξερο, μετά από 5 χρόνια καταστροφικής διοίκησης για τον τόπο και τους πολίτες και να ζητάς και τα ρέστα!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

41 σχόλια:

  1. Καλά δε ντρέπεστε λίγο? Γελάει ο κόσμος μαζί σας. Σας απασχολεί εσάς αν άφησε ο Πανταζής την ομάδα? Δικαίωμα του ήταν. Σημασία έχει ότι εσείς πριν 2 χρόνια παρσλαβσλετε ένα δημοτικό αθλητικό κέντρο σε άριστη κατάσταση. Ξεχνάτε ότι κυβερνατε 2 χρόνια? Από ποιον ζητάτε ευθύνες? Τι έχετε κάνει 6 για το κλειστό αυτό το διάστημα? Ξέρετε ποιος έχει κλειδιά, ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει κ τι γίνεται εκεί μέσα? Ντροπή σας! Φέρεστε λες κ είστε αντιπολίτευση! Ανεύθυνοι που προσπαθείτε να μετακυλισετε τις ευθύνες αλλού. Για τα σκουπίδια στον περιβάλλοντα χώρο ποιος φταίει? Για το δεν αξιώθηκα τε 2 χρόνια τώρα να το πεφιφρσξετε? Είστε ανίκανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον αρετακια και το Λαϊνά δ πας πθενα πάρε κ το κολια ξανά και μετά πες μας ότι ο κόσμος είναι κακός και σε ζυλευει τραγικουλης😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κειμενο που γραψατε οι κυβερνοντες σας εκθετει περισσοτερο.Μην υποτιματε τη νοημοσυνη μας.Υποψιν ,δεν ειμαι ψηφοφορος ουτε οπαδος του Πανταζη αλλα το να λετε εχουν καιρο να παιξουν ή σκευρωσαν απο κακοτεχνια απο την αρχη σας γελοιοποιει.Αυτο που εχουμε καταλαβει στο Δημο ειναι οτι ησασταν ανικανος να τον αναλαβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριοι της δημοτικης αρχης οι εικονες οποιος και να της εβγαλε ειναι ντροπη για το χαλι στο γηπεδο . αφηστε τα λογια και βαλτε καποιον να βαψει και να σφουγγαρισει.ο αρετακιας και ο πανταζης ειναι παρελθον εισαστε το μελλον στα απλα πραγματα θα σας κρινει ο λαος στης εκλογες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πώς τον πετσοκοψες έτσι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς στα 2 χρόνια τι κάνατε ρε παιδιά? Αφήστε τους πρωην και πιάστε τους εαυτούς σας. Η πανδημία σας εμπόδισε να πάτε στο γήπεδο να δείτε σε τι κατάσταση είναι? Η πανδημία εμπόδισε να βρείτε εγκαίρως τις φθορές? Κακό υλικό? Φτιαξτε το εσείς καλύτερο.
    Ολοι σας ευθυνοφοβοι είστε. Ο δήμαρχος είναι γιατρός, δε γνωρίζει ότι αποτελεί εστία μόλυνσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτή την ανακοίνωση αυτοεξευτελίζετε. Για την ταμπακιέρα τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανταζης γαλουνης λαινας γκολιας κ επεται κ συνεχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΩΣΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τολη.....ο λαινας πριν σε στείλει να τραβήξεις φωτογραφίες απ το κλειστό, ξέχασε να σου πει ότι αυτός ήταν υπεύθυνος μέχρι πριν λίγους μήνες για το κλειστό.γιατι λοιπόν δεν έκανε τίποτα????σε περίμενε για να κάνετε μικροπολιτικη κ να παίξεις τα παιχνιδάκια του μπας κ κερδίσει κάτι.ο κόσμος δεν είναι κουτος,βλέπει κ καταλαβαίνει .η εποχή που τα πήρανε κάποιοι κύριοι, κ σε κορόιδευαν,τα βαλαν στην τσέπη τους κ πέταξαν στον κόσμο 50ρικα εξαγορά,όντας την αξιοπρέπεια τους έφυγε ανεπιστρεπτί. Κ δεν εξαιρούνται φυσικά οι κουμπάροι κ ο ξάδερφος.....πρώτοι κ καλύτεροι....βενζινάδικα,σπίτια κτλ.....κ όλοι τους τώρα τρέμουν μη τυ τυχον κ τα βρείτε με τον τριανταφυλλακη γιατί τότε φοβούνται ότι θα μείνουν στο περιθώριο.ανοιξε τα ματια σου κ δες γύρω σου,υποκρισία ψευτιά κ όλοι αυτοί κατά καιρούς σε πούλησαν στα όρια του εξευτελισμου.καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο τριανταφυλλακης είναι ένας εντιμότατος άνθρωπος,επιστήμονας οικογενιαρχης κ σαν δημαρχος άξιος! Υπομονετικός ,δουλεύταρας,δίκαιος, κ πάντα απ όλα ζει όπως κ πριν με αξιοπρέπεια κ ταπεινοτητα. Κ όσο για τις φώτο κ την προβολή...δημαρχος είναι ας μην το ξεχνάνε κάποιοι,κ σε αυστηρά επαγγελματικα πλαίσια κάνει αυτό που πρέπει.αλλοι για λίγη δημοσιότητα ξεπουλάνε την προσωπική τους ζωή ανά πέντε λεπτά. Μήπως θεωρούν ότι δεν φαινονται;;; ο όγκος είναι μεγάλος.φαινεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂Έχεις χιουμορ. Έλα πες αλήθεια, τι πίνεις και δε μας δίνεις?

      Διαγραφή
  12. Ωχ τώρα θέλετε να μιλήσετε για το κλειστό και λέτε μπούρδες; τα αυτονόητα τα καταλαβαίνετε η όχι; πάλι καλά που ανέβασε ο Πανταζής τις φωτογραφίες να δουμε ότι το έφτιαξαν με(ακριβά) υλικά.. Γιατί ούτε ένα σπίτι πολλών ετών δεν γίνεται έτσι.. Αυτό στα 2 χρόνια επί κυβερνησης Τριανταφυλλακη το θεωρείται εγκατάλειψη; δεν νομίζω να μην έχει προνοησει για συντήρηση... Μια συντήρηση που δεν έπρεπε να χρειάζεται... Όσο για το παρκέ έτσι οπως έγινε μήπως είχε γίνει καμία νύχτα που περπατούσαν και λάσπες και σκατα πατούσαν; εκεί στο κλειστό πριν 2 χρονάκια; τι δεν ακούω; τι; δεν θυμάστε; ωχ μωρέ κάτι τύποι τα μαύρα μεσάνυχτα έκαναν τους ρομπεν των δασών και μάλλον έμειναν πατημασιές, νύχτα χωρις φώτα.. Αλλά που να τα ξέρετε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου. Σπίτι ακόμη κ 1 έτους μπορεί να γίνει έτσι, αν υπάρχει ζημιά που δεν βρεθεί εγκαίρως.
      Εδω φαίνεται ξεκάθαρα βλάβη ή όποια δεν φτιάχτηκε ποτέ, σκουριά παντού. Αντε κι όλα έγιναν 2 χρόνια πριν... 2 χρόνια τώρα τι έκανε ο δήμαρχος και ο κάθε υπεύθυνος?
      Τιποτα!!! Γι αυτό μη δικσιολογειτε άνευ λογου

      Διαγραφή
  13. Θα σου άρεσε 5.07 να τα βρει ο τριαντάφυλλακης με τον πανταζη έτσι? Κοιμήσου κ όταν ξυπνήσεις τα λέμε. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον διακοσμητικό δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:25 Δεν θα μου άρεσε γιατί εγώ ψήφισα τριανταφυλλακη ακριβώς επειδή δεν είναι με τον πάνταζη όπως κ το 79%.ελπίζω να σε κάλυψα η.....να σε αποκαλυψα .πολύ πρεμουρα το χεις....

      Διαγραφή
    2. 7:25 σκέψου ειναι ο ίδιος δήμαρχος που σου κανε διάνοιξη φ 500 και το φυσάς και δεν κρυωνεις. Ο Τριανταφυλλάκης θα ειναι δήμαρχος με 57% από Ά γύρο οποίος και αν ειναι ο αντιπαλος.γραψτο (ειμαι ο ίδιος που σας τα γράφε εγκαίρως και το 2019) .και κατι άλλο .κατι κουτσαβάκια θα εξαφανιστούν σύντομα .

      Διαγραφή
    3. 7:25 Δεν θα μου άρεσε γιατί εγώ ψήφισα τριανταφυλλακη ακριβώς επειδή δεν είναι με τον πάνταζη όπως κ το 79%.ελπίζω να σε κάλυψα η.....να σε αποκαλυψα .πολύ πρεμουρα το χεις....

      Διαγραφή
    4. 7:25 Δεν θα μου άρεσε γιατί εγώ ψήφισα τριανταφυλλακη ακριβώς επειδή δεν είναι με τον πάνταζη όπως κ το 79%.ελπίζω να σε κάλυψα η.....να σε αποκαλυψα .πολύ πρεμουρα το χεις....παρακαλω να ανεβει

      Διαγραφή
    5. Φίλε πιστεύεις στ αλήθεια ότι έκοψε ο κουμπάρος με τον κουμπάρο? Η φιλία αυτή καλά κρατεί. Κι εσύ τρως Σανο

      Διαγραφή
  14. Φίλε 7.17 πέρυσι τέτοια εποχή είχε πάλι ο σύλλογος ταε - κβο - ντο εξ δηλώσεις κ το κλειστό ήταν πεντακάθαρο όπως κ το παρκέ Άρα λοιπόν έγινε ετσι τον τελευταίο χρόνο. Μη λες βλακειες λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον φοβάστε τόν Α.Πανταζη μήπως ασχοληθεί ενεργά με κανένα νέο υποψήφιο κ ψαχνεστεεεεεε μην τον τσιγκλατε , θά σάς στείλε αδιαβαστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12 19 θες και τα λες αυτά ; Βούτυρο στο ψωμί του τριανταφυλλακη.μάλλον ξεχνιεστε ευκολα.

      Διαγραφή
    2. Μηοως δεν ήθελε ο Πανταζής? Γι αυτό και δεν συνέχισε? Μηπως ήθελε να τον αφήσει να εκτεθεί???

      Διαγραφή
  16. Ακόμη δεν θέλετε να καταλάβετε κάποιοι ότι 79% πήρε ο συνδυασμός κ όχι ο τριαντάφυλλακης ο οποίος απλά τοποθετήθηκε επικεφαλής. Κ πήρε αυτό το ποσοστό μόνο κ6μονο επειδή ο κόσμος δεν ήθελε το γαλουνη. Τώρα που κάνουν τα ίδια κ χειρότερα θα πάρουν κ αυτοί το ποσοστό του γαλουνη. Όσο για το δήμαρχο να είναι σίγουρος ότι 6η έπαρση κ η αλαζονεία θα τιμωρηθούν. Αποδεικνύεται πολύ λίγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8:45 άρα αφού ήταν πεντακάθαρο και πέρυσι δεν μιλάμε για θέμα εγκατάλειψης αλλά για σάπια υλικά... Πάλι καλά που μας το επιβεβαιώνεις κι όσο για τις βλακειες ο τρόπος που το λες δείχνει κάτι να σε ενοχλησε..νομιζετε ότι ο κόσμος δεν ξέρει ποιοι και πως εξαγοραζαν ψηφαλακια; έκαναν το ρομπεν των δασών με φασόλια από το κράτος...καταντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να μας πεις πόσα πέσανε σ αυτές τις εκλογές από λεφτά στα "στρώματα" η θα κάνεις ότι δεν ξέρεις?ζεις αλλού και δεν ξέρεις που βρήκαν κάποιοι χρήματα για εκλογές, για δλειες κτλ κτλ για αγορές.. Άιντε!

      Διαγραφή
    2. Αυτό κατάλαβες??? Ότι επειδή είχε συντηρηθεί το κτήριο και έμεινε κλειστό χωρίς κανείς να επιβλεψει δεν σου περνάει από το μυαλό???
      Παντως να σου πω την αλήθεια όταν φεύγω από ΤΟΝ Αστακό, τα κλειδιά του σπιτιού μου τα έχει γειτόνισσα για παν ενδεχόμενο. Να πηγαίνει να ελέγχει ότι όλα είναι εντάξει, δεν έσκασε ο τοίχος δεν έτρεξε καμία βρύση δεν έσπασε κανένα καζανάκι δεν πλημμύρισε. Ετούτοι τα κλειδιά δεν τα χρησιμοποίησαν? Να πούμε και ευχαριστώ δηλαδή που δεν χάσανε και τα κλειδιά ή δε σκουριασαν και οι κλειδαριές!!! 😂 😂 😂

      Διαγραφή
  18. Ο χειρότερος αστακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. με τον ξερόλα και το φρουτάκια δεν πας πουθενά . έχουν διαλύσει τα πάντα και σε έχουν πάρει στο λαιμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν 1.54 έδιναν τα κλειδιά σ όποιονδηποτε να πηγαίνει να παίζει μέ τους φίλους του κ να κάνει μπάνιο με κλειστά παράθυρα χωρίς κανείς να καθαρίζει ποτέ τότε λογικό είναι από την υγρασία να διαβρωθουν τα πάντα. Είχαν τόσο κόσμο από 8μηνα. Για ρώτησε έστειλαν ποτέ εκεί άτομα να καθαρίσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γεμισε το ξηρομερο πολιτικα ζιγκολο που πανε απο εδω και απο εκει και που διαγωνιζονται να κερδισουν την ευνοια του μεγαλου.
    ξηρομεριτες αμα δεν τελειωσετε το 2023 αυτα σας περιμενουν παλι μαυρες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ,
    ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ? ΠΑΛΙ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΠΑΡΑΔΟΧΗ:ΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΘΗΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΒΑΖΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ (ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ) , ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2019 ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ.
    ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ: ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΛΑΜΠΕ.
    ΕΙΚΑΣΙΕΣ: ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 8ΕΤΙΑΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ.
    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΩΝ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΟΣΤΗΣΕ 2.000.0000 ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ?ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚ? ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ .
    ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID .ΑΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΥΡΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΟΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ .
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΔΑΚ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝΝ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ , ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ "ΝΕΟΙ" ΑΛΛΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΑΛΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσείς τά παπαγαλάκια του Δημάρχου δεν πρέπει νά κάνετε τίποτα όλη μέρα νά γράφετε σχόλια υπέρ του δημάρχου εγώ περίμενα από τον δήμαρχο να τα διαψεύσει αλλά δεν το βλέπω άρα είναι αληθινές οι φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ? ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑ. ΠΕΙΝΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλε 10. 09 ώστε δεν ήταν καλή η κατασκευή ετσι? Στο γήπεδο ποδοσφαίρου που είναι πολύ καλή γιατί εκτός από το πλαστικό χόρτο έχουμε κ φυσικό? Τα έχεις δει τα χάλια? Απλά οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με τίποτε. Όσο για το ΔΑΚ δεν ήταν κλειστό. Ένα σωρό άτομα έπαιζαν εκεί με κλειδιά που δινόταν όπου 6να ναι! Γιαυτό κ έγινε άθλιο. Δεν ξέρουν τι τους γίνετσι. Πέρυσι ο δήμαρχος ήξερε μόνο να φωτογραφίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι να κάνεις κ εσύ τολη μου,πρέπει να επινοείς θέματα να αποπροσανατολησεις τον κόσμο. Δεν ήταν κ λίγο αυτό που έπαθες.κ μυαλό δεν έβαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάτσε καλά ααααα.......τα ίδια έλεγες κ προεκλογικά.......να σου φρεσκάρω τη μνήμη.... έλεγες ότι θα πάρεις τις εκλογές με οποιοδήποτε κόστος κ αν συνεπάγεται...κ ξαφνικά ο νέος αλλά ουσιαστικά παλιός σωτήρας έγινε....αγαπάτε αλλήλους.....αλήθεια τόσο εύκολα νομίζεις ξεχνιούνται οι κακές συμπεριφορές κ η υπεροψία απ το πουθενά????κρίμα,μετανιωσατε ε?????βρε ουστ.......χαραμοφαιδες ....αληθεισ τον κολια τον τιμωρησες?βαρια λογια δεν λεγονται αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 12.02 το εννοείς??????όχι αλήθεια τώρα το έγραψες χωρίς να τους το πεις??????τους ξεφύγες.....μη το ξανακάνεις.....μη......η χοντροκεφαλια σου υποβαθμίζει όλη τον κόπο τους ...τόσο μίσος επίθεση ειρωνεία στα παμπονηρα κ μικροψυχα σχέδια τους ,κάθε μέρα στιβουν τον ιδρώτα τους σκεπτόμενοι,(!!!!!!!!!)τι διαολια θα κάνουν με σύμβολο καμπάνιας φυσικα: αγαπάτε αλλήλους ( κ απο μέσα τους:αντε στον αγύριστο ηλιθιοι )....κριμαααααα μην το ξανακάνεις.....να τους ρωτάς.....έχεις την τάση να τα υποτιμάς όλα πάντως....όλα τα υποβιβαζεις .....τα κάνεις τόσο λίγα....τοσοοοο Μικρά.....!!!!!!γι αυτό την πατάς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο