Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Δύο ακόμα SEATRAC τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη, Μαρίας ΣαλμάΔύο ακόμα Seatrac (μηχανήματα αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα) τοποθετήθηκαν στις παραλίες Αμφιλοχίας και Αστακού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά.....


Στην εγκατάσταση του Seatrac στην παραλία Αμφιλοχίας παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας και ο Πρόεδρος Δ.Ε. Αμφιλοχίας, Απόστολος Γώγουλος, ενώ στην αντίστοιχη εγκατάσταση στην παραλία Αστακού, εκτός της κ. Σαλμά, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αστακού Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, η Πρόεδρος Δ.Ε. Αστακού, Αρετή Γριτσίπη και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Χαϊδής.

«Με την εγκατάσταση των δύο νέων Seatrac, ενώ νωρίτερα είχε τοποθετηθεί και αντίστοιχη εγκατάσταση στην παραλία Τουρλίδας στο Μεσολόγγι, ολοκληρώθηκε για φέτος η συγκεκριμένη δράση της Περιφέρειας στην Αιτωλοακαρνανία και είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να ξέρουμε ότι στην Περιφερειακή μας Ενότητας υπάρχουν παραλίες που παρέχουν πρόσβαση στη θαλάσσια απόλαυση σε όλους τους συμπολίτες μας» τόνισε η κ. Σαλμά προσθέτοντας ότι «διαρκής προσπάθεια και μέριμνά μας θα είναι οι ίσες ευκαιρίες και ίσες δυνατότητες για όλους και παντού».

3 σχόλια:

 1. Κυρία Σαλμά.
  Πέρυσι τον Αύγουστο βάλατε και στον Δήμο Βονιτσας μιά τέτοια εξυπηρέτηση για ΑΜΕΑ. Έμεινε εκεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Φέτος ο Δήμος αντί να την τοποθετήσει από αρχές Ιουνίου την εμφάνισε πρίν δυο μέρες δηλ. στο τέλος Ιουλίου. Μάλλον οι ΑΜΕΑ στη Βόνιτσα κολυμπούν από Αυγουστο μέχρι Νοέμβριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπραβο !!!!
  Πολλά μπράβο σε όλους!!!!
  Καιρός να σκεφτουμε και τους"άλλους"και οχι οι μικροπολιτικες να μας κανουν να ξεχναμε τα πραγματικά προβλήματα.
  ΜΠΡΑΒΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εύχομαι και του χρόνου και στο Μύτικα και στην Πάλαιρο. Εγκαίρως βέβαια και όχι μέσα στον Αύγουστο όπως σχολιάζει ο φίλος παραπάνω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο