Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Μετατροπή σε Πολιτιστικό Κέντρο το Δημοτικό Κτίριο ΜαταράγκαςΤο δρόμο της υλοποίησης παίρνει το σημαντικό έργο της αναβάθμισης του Δημοτικού Κτιρίου στη Ματαράγκα και η μετατροπή του σε Πολιτιστικό Κέντρο.....

Με την υπογραφή της σύμβασης από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου προχωρά το έργο που εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 - 2020 προσέγγιση CLLD LEADER της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ.

Η παρέμβαση σηματοδοτεί την αξιοποίηση των συγκεκριμένων κτιριακών υποδομών καθώς προβλέπει ανακαίνιση και ανάδειξη του χώρου, τη διαμόρφωση και τη μετατροπή σε χώρο πολιτισμού.

«Ένα κτίριο ημιτελές από το 2006 αξιοποιείται και μετατρέπεται σε Πολιτιστικό Κέντρο. Το σχέδιο αξιοποίησης του κτιρίου προβλέπει τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και τη μετατροπή του σε ζωντανό κύτταρο πολιτισμού. Με τη συγκεκριμένη παρέμβαση ενισχύουμε την πολιτιστική ταυτότητα δίνοντας δημιουργική πνοή στο Δημοτικό Κτίριο. Εκμεταλλευόμαστε όλες τις ευκαιρίες που μας παρέχονται για να αναδείξουμε τη νέα δυναμική ταυτότητα του Αγρινίου μέσα από την ενίσχυση των υποδομών του πολιτισμού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο