Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Πρός του Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων του Διαμερίσματος ΑΣΤΑΚΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Αγαπητοί Φίλοι

Όπως έχετε πληροφορηθεί, ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών (Σ.Α.Α.) στις 20/8/2021, διοργανώνει μεγάλη εκδήλωση στον Αστακό, με τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αστακιώτη Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά.....

Στις 20 Αυγούστου λοιπόν, στις 7μ.μ. παρουσία πολλών εκλεκτών επισήμων, τόσο από την Αθήνα, όσο και από τον Νομό μας, θα γίνει πράξη το όνειρο του Σ.Α.Α.

Ευχαριστίες προς τους συνδιοργανωτές και τους άλλους συντελεστές θα ακουστούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η ανοιχτή αυτή επιστολή έχει ως αντικειμενικό σκοπό να ενημερώσει (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ καθως και του ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ) για τα εξής τα οποία θα χρειαστεί να τηρηθούν.

Η πρόσκληση που έχετε λάβει όλοι είτε ηλεκτρονικά, είτε με την παραδοσιακή μορφή, είτε τηλεφωνικά , έχει καταληκτική ημερομηνία αποδοχής.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ

1ον την παρουσια σας στην εκδηλωση και στις συγκεκριμένες θέσεις που έχουν προβλεθεί για τους προσκεκλημένους

2ον την παρουσια σας στο Δείπνο

Οσον αφορά το 1ο σκοπό

Στην εκδήλωση προφανώς, είναι προσκεκλημένοι ΑΠΑΝΤΕΣ , είτε Αστακιώτες , είτε διαμένοντες σε διαφορετικό μέρος. Το νόημα της πρόσκλησης είναι ότι ο κάτοχός της μπορεί να παραμείνει σε συγκεκριμένο χώρο (διαβαθμισμένο) που θα έχει οριοθετηθεί

Εκτός του συγκεκριμένου χώρου και πανω στην πλατεία, μπορούν να παρευρεθούν όλοι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Όσον αφορά το 2ο σκοπό.

Οι κάτοχοι των προσκλήσεων θα έχουν το δικαίωμα να παραστούν στο δείπνο που θα παρατεθεί το βράδυ προς τιμή όλων των προσκεκλημένων. Χωρίς το συγκεκριμένο έγγραφο (βλ. πρόσκληση) δεν θα υπάρξει μέριμνα ,ούτε πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι κατανοητό σε όλους, ότι η έγκαιρη ενημέρωση διασφαλίζει την όλη διαδικασία που χρειάζεται από την πλευρά μας, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που θα παρατεθεί το δείπνο (εξασφάλιση φαγητού, οικονομική αποτίμηση, τήρηση πρωτοκόλλου στην κατανομή των τραπεζιών κ.λ.π.).

Δεν θα υπάρξει καμία παρέγκλιση από την πλευρά μας τόσο στο προγραμμα όσο και στό πρωτόκολλο.Κανείς με όποια ιδιότητα, δεν θα γίνει αποδεκτός εαν δεν μας έχει κοινοποιήσει την αποδοχή της πρόσκλησης.

Για να δημιουργήσουμε μία εικόνα γιορτινή και οχι πολεμική με αντεγκλήσεις και απειλές , παρακαλούμε πολύ όπως μεριμνήσετε να είστε συνεπείς.

Ήδη μέχρι και σήμερα, ο αριθμός της αποδοχής της πρόσκλησης είναι μικρός. Γι’ αυτό προβαίνουμε και σε αυτή την ενημέρωση προκειμένου να αποφύγουμε την όποια παρεξήγηση με τον οποιοδήποτε.



ΣΗΜ. 1/ Προφανώς η επιστολή αυτή δεν απευθύνεται σε όσους έχουν ανταποκριθεί, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

ΣΗΜ. 2/ Η θετική απάντησή σας πέραν των όσων προαναφέραμε, έχει και μία ακόμη παράμετρο.

Θα δοθούν σε όλους αναμνηστικά (εξαιρετικης κατασκευής) για να θυμούνται την συγκεκριμένη ημέρα. Επομένως, ο τελικός αριθμός των παρευρισκομένων θα είναι καταλυτικός για την κατασκευή των αναμνηστικών.

ΣΗΜ.3/ Η πρόσκληση ειναι ΑΤΟΜΙΚΗ, που σημαίνει οτι δεν μεταβιβάζεται.

ΣΗΜ.4/ Η πρόσκληση ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και για ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε πέραν των ορίων που έχουμε θέσει ως προς την πληρότητα τόσο της πλατείας όσο (κυρίως) και του καταστήματος που θα παρατεθεί το δείπνο. Είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψην για την αποφυγή παρεξηγήσεων κατα την άφιξή σας στην εκδήλωση.

Ας τιμήσουμε τον Ολυμπιονίκη μας, με μία εξαιρετική και από πλευράς οργάνωσης και από πλευράς παρουσίας εκδήλωση

Το πρώτο επαφίεται στον Σ.Α.Α.

Το δεύτερο σε εσάς.

Σας υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΙΝΟΥ - Γραμματέας 6981797724

ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ  Υπευθυνος Social Media & ΜΜΕ 6934602585

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Σ.Α.Α.

14 σχόλια:

  1. ΕΜ βεβαια για ποιον θα ηταν το τραπεζομα και τα αναμνηστικα ,για τον απλο τον κοσμο;ΓΙΑ τους κοινους θνητους;ΟΧΙ βεβαια, για τους προεδρους και τους εκλεκτους.ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Χρηστο Μπονη
    ΟΧΙ στο κατεστημένο
    ΝΑΙ στο αθλητικό πνεύμα του Παντελή Καρασεβδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νεολαία για μια Ελλάδα νέα. Πού είναι Κ. Χρήστο Μπόνη καμια ειδική αναφορά στην πρόσκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δώστε άρτο και θεάματα. Ξεγέλασετε τους ιθαγενείς με καθρεφτάκια.Κατι μάθατε εκεί που ζείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ ρε απαραδεκτε τυπε που σχολιαζεις βγαζοντας χολη. οταν στο σπιτι σου φιλοξενεις εναν επισκεπτη(φιλο σου, συγγενεις κλπ) δεν του προσφερεις φιλοξενια ειτε φαγητο ειτε κρεβατι ;; ;; Αλλα θα μου πει καποιος με τι ασχολείσαι!! Γλυφτης εισαι. Ελα στην πλατεια να σου προσφερω ενα και μετα ελα για φαγητο.Θα σου δωσω το δικο μου Βεβαια υπαρχει και το ρητορικο ερωτημα τι να κανεις αφου δεν θα καταλαβεις τιποτα απο το τι θα γινεται!!!! . Πως να παει μπροστα αυτος ο ερμος ο τοπος με τετοιες σκεψεις ιδεες και αποψεις.Αλλα στην κακομοιρια που ζεις, πως να δεις τα πραγματα διαφορετικα . δυστυχως κατι τετοια περιεργα οντα(γιατι σε αυτη την κατηγορια ανηκεις) σαν και εσενα χαλανε μια κοινωνια. .
    Και το ερωτημα ειναι Δεν θα τιμησεις εστω και συμβολικα ολους αυτους που θα σε τιμήσουν με την παρουσια τους ;;;
    Αλλα που να εχεις το θαρρος να βγαλεις την μασκα που κρυβεσαι και να τα πεις χωρις προσωπιδα .. Εισαι ενα μειον στην κοινωνια μας Και για να ειμαι και ηθικα ενταξει με τον εαυτό μου , ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ακόμη και να σε χλευασω διοτι δεν εχει καμια αξία η αποκαλυψη του προσωπου σου

    Αλλα γιατι καταναλωνω περισσοτερο χρονο να απαντω σε τετοιες αμφιλεγομενες προσωπικοτητες .Καλο βραδυ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Χρήστο Μπόνη
      Να μην μπερδεύεται η φιλοξενία : στα σπίτια , με τους συλλόγους
      Το πρώτο ειναι Ιδιωτικός χώρος το δεύτερο είναι Δημόσιος χώρος.

      Διαγραφή
  6. εσυ μαλλον (10.05) εξανθρωπιστικες απο την ζουγκλα που ζουσες!!!, Επεστρεψε μας τωρα τα καθρεφτακια για να τα δωσουμε σε αλλους.
    Σαν πολυ δεν υποτιμας ολους αυτους τους ανθρωπους που θα μας τιμησουν ;;;Τρεις ολυμπιονικες , εκπροσωποι της ολυμπιακης επιτροπης, ακομη και αυτος ο απλος κοσμος που θα παραστει , θεωρουνται ιθαγενεις ;;;
    Και ποιος ο λογος ενας συλλογος που ειναι στην Αθηνα και απαρτιζεται απο επτα νεους ανθρωπους εχει στοχο να προσηλυτισει τον λαο του Αστακου και της περιοχης μας γενικοτερα;; Ουτε παραθρησκευτικη οργανωση ειμαστε, ουτε παρακρατικη ουτε παραστραατιωτικη1! Ο τοπος μας μας ενδιαφερει και η αναδειξη του

    Αλλα μαλλον ψιλα γραμματα για εσενα(πιθανον να μιλας ακμοη την γλωσσα των ιθαγενων) Γιατι κατι μου λεει οτι εισαι ο ιδιος με τους προηγουμενους σχολιαστες ;;Λες να πεφτω εξω ;;; Δεν διαφερει πολυ ο πρωτος σχολιαστης με εσενα !!!!
    χρηστος Μπονης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τις τοποθετησεις σας μου μπηκε μια ιδεα
    Στην πλατεια του Αστακου σε συγκεκριμενο χωρο θα υπαρχει ειδικη μερινα για ολους τους αντιεμβολιαστες(ΣΥΓΝΩΜΗ για ολους τους διαφωνουντες) Μι μικρη πισινα με λασπη απο βουρκο.Θα σας δωσουμε ενα βατηρα , να πεφτετε μεσα και να τσαλαβουτατε καθολη την διαρκεια της εκδηλωσης,Βγαινοντας εξω , θα σας προσφερουμε καθρεφτακια ιθαγενων για να αυτοσαρκαζεστε .Τουλαχιστον περαν των αλλων δινετε τροφη για να φαντασιονωμαστε
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού όλα αυτά αφορούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατι δεν τους τα γνωστοποίησατε μαζί με την πρόκληση; Τι ενδιαφέρει όλους τους υπόλοιπους εκτός του ότι ικανοποιεί κάποιο "δες τε μας κι εμάς";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν εχω σκοπο να συνεχισω αυτον τον διαλογο , διοτι  δεν θα επιφερει κανενα θετικο αποτελεσμα
    Θα τον κλείσω με ενα σχολιο
    Αγαπητε  8,34
    Δύο πράγματα συμβαινουν  και συμβαινουν ταυτοχρονα
    1ον δεν εχεις αντιληφθει τιποτα απο οσα εγραψα
    2ον η φιλοξενια , ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ , απο οπου και να προερχεται και σε οποιον προσφέρετε
    Δεν μπορω να αντιληφθώ  ομως ενα συγκεκριμενο σημειο. Τι εννοεις δημοσιος χωρος;; Προφανως (φανταζομαι ) την πλατεία!!!! Μα ποιος απεκλεισε ολους εσας να παρευρεθείτε ;; Η εκδηλωση αγαπητε ειναι για ολο τον Δημο Ξηρομερου (και οχι μονο) Ειστε ολοι προσκεκλημένοι στην πλατεια  για να παρακολουθησετε την τελετη.Η μονη ιδιαιτεροτητα ειναι οτι οι  επίσημοι προσκεκλημένοι θα παρακαθήσουν σε ενα ειδικο διαμορφωμενο χωρο(μην φανταστεις φοινικες και χαβανεζες  να τους κανουν αερα) απλα και μονο γιατι ετσι επιτάσσει το πρωτόκολλο
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
    Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΈΛΘΕΙ
    Επομένως αν η πλατεια ειναι ο δημοσιος χωρος που αναφέρεις , θεωρω οτι σε καλυψα. ΄Διότι το δειπνο δεν θα προσφερθεί σε δημοσιο χωρο , αλλα σε ιδιωτικο
    Φανταζομαι να μην εφευρεις νεα επιχειρήματα για να επανέλθεις , διότι δεν εχω καμια μα καμια διαθεση να σε ακολουθήσω
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Χρήστο Μπόνη πολύ συνοπτικά θα προτεινω μονο να φροντίσετε ως σύλλογος σε αυτη την εκδήλωση νσ συμμετέχει και η νεολαία της περιοχής μας με τον τρόπο πιυ εσεις θα συναποφασισετε ως πολιτιστοκός συλλογος.
      Καλή επιτυχία στην εκδήλωση !

      Διαγραφή
  10. TEΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ''ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ''(ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΔΗΜΟ ΚΤΛ).ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ?ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΖΕΡΟΙ...ΛΙΓΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ..!(ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο