Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Δωρεάν συναυλία στην Αμφιλοχία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Περιορισμένος αριθμός θεατών – απαραίτητη η κράτηση στο dimosamfilochias.gr


Ο Δήμος Αμφιλοχίας σας προσκαλεί σε συναυλία με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 21:30, στο Λιμάνι της Αμφιλοχίας, σε μια εκδήλωση που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού για την περιοχή μας......

Έχοντας κινηθεί σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας και δίχως να διστάζει να πειραματιστεί, η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα ερμηνεύσει τραγούδια, λαϊκά, ρεμπέτικα, παραδοσιακά, θαλασσινά και στεριανά, τόσο κλασσικά όσο και νεότερα. Πλαισιωμένη από ένα σχήμα εξαιρετικών μουσικών, η επιτυχημένη τραγουδίστρια θα δώσει μια συναυλία με δωρεάν είσοδο για όλους τους θαυμαστές της.

Για την είσοδό σας στο συναυλιακό χώρο, είναι απαραίτητη η κράτηση πρόσκλησης στο www.dimosamfilochias.gr (επιλέγετε το σύνδεσμο με τη φωτογραφία της τραγουδίστριας και στη φόρμα που ακολουθεί συμπληρώνεται το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Στη συνέχεια, κάντε τσεκ στην αποδοχή των όρων και υποβάλετε την αίτησή σας. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, η πρόσκληση θα έρθει στο e-mail σας. Καλείστε είτε να την εκτυπώσετε είτε να την αποθηκεύσετε στο κινητό σας, καθώς θα πρέπει να την επιδείξετε κατά την είσοδό σας στο χώρο της συναυλίας. Εξαιτίας των περιορισμών που έχει επιβάλει η πανδημία Covid-19, υπάρχει περιορισμένος αριθμός καθήμενων θεατών και παρακαλείστε να φοράτε μάσκα προστασίας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό σας από το χώρο.

Τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών που θα κλείσουν εισιτήριο για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Λιμάνι Αμφιλοχίας (πχ ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την ταυτοποίηση των επισκεπτών στο συναυλιακό χώρο.

1 σχόλιο:

  1. Έτσι εξηγείται η ανακοίνωση γεμάτη κόμπλεξ κατά του Παξινού από τον πρόεδρο του κέντρου μέριμνας. Στην Αμφιλοχία δωρεάν στη Βόνιτσα 25800.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο