Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Δήμαρχε κ Αποστολάκη , Αντιδήμαρχοι κ Βίτσα , κ Πάντα , Τσακάλη Με παγούρια για νερό το 2021 ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η ΚΟΡΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ


ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Δήμαρχε κ Αποστολάκη ,
Αντιδήμαρχοι κ Βίτσα , κ Πάντα , Τσακάλη
Με παγούρια για νερό το 2021
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Η περιοχή Κορπής είναι τόσο κοντά.
Ποια συμφέροντα δεν σας αφήνουν να ΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ;

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός
Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης
29-07-2021( δεύτερη δημοσίευση)



Αγαπητοί Αναγνώστες.....


Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τη Πογωνιά και τραβήχτηκαν την Πέμπτη 22 -07-2021.

Αποτυπώνουν τη πραγματικότητα. Τα παγούρια κάθε Πέμπτη εδώ και πολλά χρόνια περιμένουν υπομονετικά. Περιμένουν το βυτίο με νερό Κορπής να τα γεμίσει. Πράγματι το βυτίο ήρθε και τα γέμισε. Σήμερα Πέμπτη 29-07-2021 το σκηνικό θα επαναληφθεί.

Μετά και από αυτό η Δημοτική Αρχή του κ Αποστολάκη είναι φανερό ότι απέτυχε στη καθημερινότητα. Η περιοχή Παλαίρου, Πογωνιάς και ολόκληρος ο όρμος Παλαίρου είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού στην Αιτωλοακαρνανία.

Όλοι ξέρετε ότι οι κάτοικοι της Πογωνιάς στη Λαϊκή Συνέλευση της Πογωνιάς απαιτήσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ να υδροδοτηθεί η Πάλαιρος, η Πογωνιά, το Στενό, το Βαρκό από τη Περιοχή της Κορπής.

Αντί αυτού, η Δημοτική Αρχή του κ Αποστολάκη ψάχνει να βρει νερό στις Ρούνες στη περιοχή στα Σκλάβαινα. Δεν γράφω σήμερα κάτι παραπάνω. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον. Περιμένω μια απάντηση.

Είναι πολιτικά απαράδεκτο η Δημοτική Αρχή να μην λαμβάνει υπόψη την ομόφωνη απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης.

Είναι πολιτικά και ανθρώπινα απαράδεκτο να απέχουμε τόσο λίγο από τη περιοχή της Κορπής ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΝΕΡΟ.


Καλώ δημοσίως

1) Τους Δημοτικούς Συμβούλους Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης να θέσουν το θέμα για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στη προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ειδικότερα τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων κ Κασόλα, κ Μασούρα και κ Μωραΐτη.

2) Καλώ τη Δημοτική Αρχή του κ Αποστολάκη να αναλάβει τις ευθύνες της. Η λύση στο πρόβλημα είναι μία και μοναδική. Υδροδότηση της περιοχής Παλαίρου, Πογωνιάς, Στενού, Βαρκου από τη Κορπή.

3) Καλώ τους Περιφερειακούς Συμβούλους της περιοχής να φέρουν το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η Αντιπεριφερειάρχης κ Σαλμά όταν την ενημέρωσα για το θέμα πριν μήνες , μου είπε δεν γνωρίζω τίποτε για το θέμα. Δεν μου είπε ποτέ ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης κάτι σχετικό συμπλήρωσε. Ενημέρωσα και τον Αντιπερειφερειάρχη έργων κ Μαυρομάτη για το θέμα.

4) Καλώ όλους τους βουλευτές της Αιτ/νιας ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

11 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι πολιτική ουσίας για τη περιοχή μας. Φωνή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Κύριοι της Δημοτικής Αρχής αυτή είναι η αλήθεια και λύστε οριστικά το πρόβλημα. Η λύση που προτείνει ο δάσκαλος είναι ρεαλιστική. Εκτός και κάποια συμφέροντα ολοφάνερα σας εμποδίζουν ή κρατάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημερα από Αμφιλοχία. Δεν είστε μόνο εσείς. Εδώ στην Αμφιλοχία ο κοσμος πηγαίνει στο γήπεδο με τα παγούρια για να πάρει καθαρό νερό πάνω από 40 χρόνια γιατί το καλοκαίρι το νερό της βρησης είναι για πότισμα και πλύσιμο. Το έργο να έρθει νερό από τις πηγές στον ορεινό βάλτο η από τον Αχελώο θα άρχιζε την χρονιά που μετακόμισα στην Σουηδία, το 1979. Δηλαδή, το πρόβλημα του νερού είναι 4 φορές ποιο αργό από τον δρόμο για το Ακτίο. Για μια ακόμα χρονιά επιστρέφω στην Σουηδία το Σάββατο απογοητευμένος και από τα δύο έργα. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλήρης αποκαθήλωση της πολιτικής Αποστολάκη. Καθαριότητα και νερό θέλει η περιοχή κύριοι της Δημοτικής Αρχής. Αποτύχατε και στα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσυ κωστα απ' τη γουρνα νερο. θες και κορπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα προβλήματα σε κάθε δημοτική ενότητα υπάρχουν κ παντα θα υπάρχουν απλά όταν γίνεται ένα έργο καλό είναι να γίνεται με κάποια μελέτη... ασφαλτόστρωση με σακουλάκια πίσας ; κολώνες φωτισμού εκτός δρόμου, σκοτεινοί δρόμοι χωρίς καν οριζόντια σήμανση (άσπρη γραμμή), αγενείς υπάλληλοι που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται το δίκτυο ύδρευσης (... σκάψε να το βρείς...!!!), χορταριασμένες στάσεις λεωφορείων (πόσο στοιχίζει μία τσιμεντένια πλάκα), κάδοι απορριμμάτων χωρίς σταθερό σημείο (δεν πρέπει να πλήθηκαν ποτέ) .... χωρίς πολλά λόγια όπως στις περισσότερες υπηρεσίες πιάσαμε από μιά καρέκλα και έξω ότι θέλει άς γίνει...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε μερικά χωριά στο Ξηρόμερο δεν έχουμε πόσιμο νερό και περιμένουμε να περάσει η κορπη να γεμίσουμε παγούρια... Ευρωπαϊκή χώρα 2021 γαρ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρώ πως διαμαρτυρομαστε και μετά πάμε και τους ψηφίζουμε... Εμείς φταίμε... Ο Αποστολάκης κυβερνά όπως κυβερνουσαν παλιά... Αυτοί που τον στηρίζουν κάνουν ότι θέλουν στο Δήμο... Εργολάβοι, επιχειρηματίες,τσαπαδοροι, απλοί άνθρωποι κλπ, κλπ... Να σου φέρω μπάζωμα στη στάνη, νερό χωρίς ρολοι, πλέγμα τσάμπα, κουρητια,και μετά κατασταλάζει σε άλογαδες και κυνηγούς και με μαεστρία τους παρέχει τα απαραίτητα.... ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΤΙΝΑ ΨΤΗ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ την οποία βαφτίζει πολιτισμό...αυτοι λοιπόν με αυτά θρεφονται και τα ξεχνάνε όλα περί καπρίτσια, τιμιότητα, ντοπροσυνες, δεξιοι παλιακοι(ηθικοί και καλα) κλπ, κλπ... Υποκυπτουν και καθηλονονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι τα φορτωνεσε ρε Κώστα αυτοί κοιτάνε το αν έχω νερό εγώ και εσυ αυτους τους νοιάζουν αλλά πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ βρε Κώστα ο φίλος σου πλέον δεν βλέπει τίποτε άλλο παρά πως θα περάσει καλά κάνε υπομονή και θα πέσεις απ'τα σύννεφα 4999,93 κάθε 20 μέρες από το λιμενικό ταμείο καί αντιδήμαρχος καί πρόεδρος του λιμενικού ταμείου τυχαίο δεν νομίζω ξέρει αυτός που είναι η μάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο