Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Συνεχίζουμε ….

 


πηγή facebook : Giannis Triantafillakis

Συνεχίζουμε ….

26 σχόλια:

 1. ΑΦΤΟ το νερό το χρυσό ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ και ΠΟΣΗΜΟ δεν είναι 2021 θέλουμε και τουρισμό μετά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΞΑΝΑ ΜΑΝΑΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΓΑΛΟΥΝΗ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ.

  ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS έγραφε την 30 Ιανουαρίου 2019

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Γίνεται γνωστό στους πολίτες του Δήμου και ιδιαίτερα της πόλης του Αστακού, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου και με την υπ' αριθ. 6162/29-01-19 (ΑΔΑ Ω9Θ9465ΧΘ7-1Χ4) Απόφασή του, ενέκρινε πίστωση 1.209.677,42€ για το έργο «Κατασκευή νέου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από πηγές Λάμπρα μέχρι αντλιοστάσιο Δ.Κ. Αστακού (Τμήμα από Χ.Θ.: Ο+000 πηγές Λάμπρα έως Χ.Θ.: 3+880 αύλακας αρδευτικού)» στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Ι του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».......

  Με την κατασκευή του έργου αυτού αντικαθίσταται πλήρως ο παλαιός αγωγός του αμιάντου 9 χλμ περίπου με αγωγό πολυαιθυλενίου υψηλής πυκνότητας HPDE.
  Το παραπάνω έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, και θα παραδοθεί στους πολίτες του Αστακού το συντομότερο δυνατό.
  Άλλη μια δέσμευση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής γίνεται πραγματικότητα.
  Από το Δήμο Ξηρομέρου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τα έργα γαλουνη. Ο κόσμος όμως ξέρει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι συνεχίζετε ;
  Ένα έργο που ήταν όλα έτοιμα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή .
  Μήπως έχετε καμία απόφαση για καμία αποδοχή χρημάτων για τα δυο έργα αυτά ;
  Και ποτέ θα τελειώσει αλήθεια ;
  Σαν πολύ δεν άργησε δυο χρόνια από τότε που το παραλάβατε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τα σαιτ φίλε ξηρομερο είναι να παρέχουν αντικειμενική ενημέρωση κ να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αλήθεια πόσο αντικειμενικος μπορείς να είσαι όταν κάθεσαι στο μυτικα με το δήμαρχο κ το γραφείο τύπου (μυτικας πρες)? Κρίμα αλλά δεν περίμενα τέτοια στάση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θερίζει η γαστρεντερίτιδα στο Αστακό απο το βρωμόνερο. Γι αυτό έχεις να μας πεις κάτι η θα συνεχίζεις να κάνεις τον ανηξερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τωτσ σ' επιασε το χέσιμο. 5 χρονια με τον ΓΑΛΑΟΥΝΑΡΟ ειχες να πεις νεροοοοοοοό. Ού.στ

   Διαγραφή
  2. Και με το Γαλούνη τα ίδια και χειρότερα λέγαμε γι αυτό τον μαυρίσαμε. Αλλά δεν περιμέναμε δυο χρόνια μετα τα ίδια. Ουστ λέτε στους ψηφοφόρους σας; Ωραίοι είστε.

   Διαγραφή
 7. Γιατί δεν ανεβάσατε το σχόλιο για το νερό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Συνεχίζουμε..... να υλοποιούμε έργα του γαλουνη κ να τα καρπονωμαστε. Δυστυχώς για σένα όμως ο κόσμος ξέρει. Προς το παρόν το μόνο που έχεις να παρουσιάσεις είναι άπειρες απευθείας αναθέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το γραφείο τύπου του δημάρχου (mytikaspress) το ξέρουμε όπως κ την προπαγάνδα που κάνει. Από το ξηρομερο νιουζ περίμενα υπεύθυνη ενημέρωση κ βήμα σε όλες τις απόψεις. Εκτός αν η χθεσινή παρέα με το δήμαρχο είναι ενδεικτική της στάσης που ακολουθείς. Κρίμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Άλλο ένα έργο που ο Τριανταφυλλάκης βρήκε λύση με πολυετή δέσμευση έβαλε τα χρήματα και γύρισαν στον δήμο μετα την δημοπρασία . Το υλοποιεί και θα δώσει νερό . Το σημαντικότερο ειναι ότι 9 μήνες δεν έχουμε καταλάβει διακοπή νερού στον αστακο. Μάγκας ο Τριανταφυλλάκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. εσείς που λες ότι είναι έργα γαλουνη γιατί δεν τα έκανε ο Γαλούσης.ρε αφήστε τον τριανταφυλακη στην ησυχία του . Τόσα πολλά προβλήματαα και έναν δημο κατεστραμμένο βρήκε. Εσείς οι χαραμοφάηδες του γαλουνη δεν μπορείτε να χονεψετε ακόμη αυτό που πάθατε στις εκλογές και που θα πάθετε μεγαλύτερη συντριβή στις επόμενες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί πρέπει να εγκριθούν πρώτα... Έχεις την αίσθηση ότι στην επόμενη τετραετία θα υπάρχουν έργα προς υλοποίηση??? Η απάντηση είναι Όχι γιατί ακομα δεν έχει γίνει ούτε καμία πρόταση.
   Να ξέρεις όσα γράφονται σε site αν δεν γράφουν σε επίσημα έγγραφα δεν ισχυουν

   Διαγραφή
 12. Δήμαρχε και γιατρέ υποφέρουμε μια βδομαδα απο γαστεντερίτιδα στο Αστακό απο το βρωμόνερο και εσύ φωτογραφίζεσαι. ΝΤΡΟΠΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κάποτε ο λευτεράκης έτρεχε και έκανε μηνύσεις για το νερό και τώρα κάνει το χαζό και κάνει βόλτες με το αμάξι του δήμου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΓΙΑ ΤΙΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Κάντε Γεοτριση υπαρχει αφθονο νερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΡΑΙΝΟ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ 2014 ΕΩΣ 2019 .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. 11.53 τόσα ξέρεις τόσα λες. Ο κόσμος όμως δεν τρώει σανο σαν εσένα. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν τόσο αφελή άτομα σαν εσένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Έχεις κοντά 3 χρόνια και δεν αλαξες ακόμη τον αγωγό με τον αμίαντο και μας ποτίζεις βρωμονερο ;πόσο άλλο να σε αφήσουμε δήμαρχε στον ύπνο σου μα πόσο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Δήμαρχε μάζεψε λίγο αυτά τα σαίνια που βρίζουν το κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. 8'59 οι προηγουμενοι καθε 2 μερες βλαβη πολα τα λεφτα α ρε μασαααααααααααααααααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 7.44 ενώ σταμάτησαν οι απευθείας αναθέσεις στην ύδρευση; Ξύπνα. Οι συγγενείς κάνουν πάρτυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Δεν προλαβαμε να πατισουμε φετος το πόδι μας στον Αστακό και ο μικρός μου γιος είναι με γαστρεντεριτιδα και υποφέρει
  Happy holidays φέτος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καλά καλά δεν πατησαμε με τα παιδιά μου στον Αστακό και ο μικρός μου γιος έχει γαστρεντεριτιδα, happyyy holidays!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο