Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Λάκης Χολής : Ασβέστες μνήμες !


Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος, ήταν 28 Ιουλίου 2020, τότε που η μοίρα σφράγισε πρόωρα το εισιτήριο του Χρήστου για την αιωνιότητα......

Άφησε δυσαναπλήρωτο κενό, στην οικογένειά του, τους αγαπημένους του συγγενείς, τους φίλους του και στο Ξηρόμερο, τον τόπο του, που υπέρ-αγαπούσε !

Έφυγε νέος, δεν τον άγγιξε η φθορά του χρόνου, αλλά έλαχε, η οδυνηρή απώλειά του, να στιγματίζεται και μοιραία, γιατί ήταν μεσούσης μιας έντονης, γενικότερης & πολύπλευρης δραστηριότητας - προσφοράς του στα κοινά του τόπου μας, που διακόπηκε ανορθόδοξα και αναπάντεχα...

Ο Χρήστος, ήταν ξεχωριστός άνθρωπος, γνήσιος πατριώτης, μαχητής σε μικρούς και μεγάλους αγώνες, με ανιδιοτελή προσφορά, πηγαίο, χαρισματικό ταλέντο ευφυΐας, σταθερά ανήσυχος και ερευνητικός, δοτικότατος, αλληλέγγυος σε όλους και σε όλα, εμπνευσμένος άνθρωπος με μεγάλη οξυδέρκεια και αληθινά -αυθεντικά αισθήματα, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας.

Ένας καθαρόαιμος λεβέντης Ξηρομερίτης !

Άφησε μία μεγάλη αγωνιστική παρακαταθήκη, που πρέπει να συνεχιστεί, κυρίως στον τομέα του Πολιτισμού και της Ενημέρωσης, αναφορικά με τοπικές διεκδικήσεις ( ήταν "παρών" μέχρι την τελευταία ώρα του, σε όλες τις δράσεις, τις κινητοποιήσεις, τις δραστηριότητες του πολιτιστικού κινήματος) και παράλληλα συνέβαλε έμπρακτα στην πλουραλιστική ενημέρωση της ειδησεογραφίας αναφορικά με θέματα του τόπου μας και όχι μόνο, μιας και ο Χρήστος ήταν ο ιδρυτής - δημιουργός του ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS, μεγαλύτερου και εγκυρότερου ενημερωτικού διαδυκτιακου site του Ξηρομέρου και όχι μόνο !

Προσωπικά, αισθάνομαι μεγάλη τιμή και περηφάνεια που με θεωρούσε φίλο του, με αμοιβαία μεταξύ μας έκφραση αισθημάτων και συναισθημάτων μιας και το πεπρωμένο τ’ άφερε, να συμπορευτούμε στη ζωή μαζί, από τα μαθητικά μας χρόνια, να βρεθούμε πάλι μιας και επιλέξαμε την ίδια επαγγελματική σταδιοδρομία και να ξαναβρεθούμε στο χώρο του πολιτιστικού κινήματος, που σφυρηλάτησε περισσότερο τη φιλία μας.

Φίλε Χρήστο, αν και έχεις φύγει πριν από ένα χρόνο, μετακομίζοντας στη γειτονιά των Αγγέλων, να ξέρεις ότι είμαι υπερήφανος που υπήρξα, συμπατριώτης σου, συμμαθητής σου, συνάδελφός σου και φίλος σου !

Να ξέρεις εκεί που βρίσκεσαι ότι, η μνήμη σου είναι άσβεστη και η σκέψη μου θα σε συνοδεύει πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο