Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Πρόσληψη επιστήμονα για αντίκρουση με επιστημονικά στοιχεία της ΣΜΠΕ της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας. Όχι να μην προσληφθεί από τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.



πηγη : mytikaspress
Με πρόσφατη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, εγκρίθηκε επί αμοιβή η παροχή υπηρεσίας συμβούλου για περιβαλλοντικά ζητήματα της Σ.Μ.Π.Ε. της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων & Αιτλ/νίας, ώστε ο Δήμος πραγματικά, με σοβαρότητα και επιστημονικά στοιχεία να αναδείξει το διάτρητο της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε) της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας......

Έτσι στηρίζεται έμπρακτα η ομόφωνη απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στο προτεινόμενο σχεδιασμό της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, που αναφέρει να γίνει κάθε ενέργεια προς ματαίωση του συγκεκριμένου σχεδιασμού.

Τα στοιχεία αυτά θα είναι στο φάκελο του Δήμου, για τις προσφυγές που έρχονται στο ΣτΕ, καταγγελίες στα Ευρωπαϊκά φόρα (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ.α.)

Ως συνήθως καταψήφισε ο κ. Γαλούνης και για όσους ξέρουν το θέμα εις βάθος, καμία έκπληξη δεν προκαλεί.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

9 σχόλια:

  1. Όπως και η συμπεριφορά του δημάρχου και των μελών της επιτροπής δεν προξενεί εντύπωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη περιμενατε απο το Γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ με τον πρώην δήμαρχο νά ασχολείσαι για το δάνειο που ψήφισαν νά πάρουν δεν λες τίποτα και την απευθείας ανάθεση των δεκαενια χιλιάδες ευρώ που πλήρωσαν και δεν πήγαν σε κανένα χωριό να μετρήσουν και ό δήμαρχος με την παρέα του μόνο ήθελε να περάσει στην ψηφοφορία για είναι πολλά τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εκπρόσωποι του δημάρχου πανηγυρίζουν για το δάνειο που ψήφισαν ειδικά στο Αρχοντοχώρι δεν κάνει τίποτα άλλο από το πρωί μέχρι το βράδυ καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα εκανε όλα καλα ο προηγουμενος δήμαρχος με κατ' αγωγή απο το Αρχοντοχώρι και δεν χρειαζεται να κανει τίποτα α για την ποαυ ο σημερινος δημαρχος.

      Διαγραφή
  5. Θα κάνουν το ίδιο και για τις ανεμογεννήτριες δηλαδή ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι το δεύτερο χρόνο όλοι παίρνουν ένα δάνειο και αρχίζει η μασούλα όχι πως θα ξεχώριζε ο Τριανταφυλλάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συκοφαντες γαλουναιοι και εξαπτερυγα. νομιζετε οτι ολοι ειναι σα τα μουτρα σας
    τελος το μελι
    ελατε το 23 να παρετε και τη δευτερη δοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ που ασχολείσαι με τους άλλους για το δάνειο και για τής δεκαεννιά χιλιάδες ευρώ που πλήρωσαν με απευθείας ανάθεση δεν λες τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο