Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Μαρίνας στον ΑΕΤΟ Ξηρομέρου – (ΦΩΤΟ)



φωτο : Τ. Σ
Την Παρασκευή 16 Ιουλίου και ώρα 7:30 το απόγευμα τελέσθηκε με λαμπρότητα Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στον Αετό Ξηρομέρου....

Στον Εσπερινό Προεξήρχε πανοσιολογιότατος Αρχιμ. π. Νεκταρίος Τριάντης ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο και την συμμετοχή του πανοσιολογιοτάτου αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Κελεπούρη, του αιδεσιμότατου πρωτ. π. Δημητρίου Τεγα και του αιδεσιμότατου κ π. Σπυρίδων Μανιαβό.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη
Η Αγία Μαρίνα να χαρίζει υγεία σε όλους!.....











































7 σχόλια:

  1. Αυτή η πολιτικη ηγεσία του τόπου που είναι άφαντη που είναι ο λακιας και ο σωτηρακης καλά μας κάνουν τετοιοι που είμαστε αυτοί μας αξίζουν Όχι έτσι και χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς μασκουλες... ο ένας κοντά στον άλλον.. Πιάνουν τους άρτους με γυμνά χέρια πολύ ωραία πράγματα εν μέσω πανδημίας αυτά όλα είναι περιττά τουλάχιστον για το διάστημα που τα πράγματα έχουν όπως έχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιττό κ.ανωνυμε είναι το σχόλιο σας, περιττές είναι οι απόψεις σας!! Ποιός πιστεύετε ότι είστε που μπορείτε να θεωρείτε περιττή την λατρεία των πιστών και την τιμή που αποδίδουν στους Αγίους μέσω των Ιερων Ακολουθιων;; Η Εκκλησία πρεσβεύει φανερά για την υγεία όχι σαν την πολιτική σας!! Τι πιστεύετε πως προστρεχουμε στο Θεώ μόνο στις χαρές και στα γλέντια:; Αν ναι δυστυχώς υπάρχει πλάνη!!

      Διαγραφή
    2. Είναι η άποψη μου και δεν με αφορά εάν εσύ την θεωρείς περιττή!! Νομίζω ότι εσύ θα είσαι από αυτούς που πιστεύουν στις δεισιδαιμονιες που προέρχονται από το εμβόλιο και μάλλον και αρνητής!! Η λατρεία των πιστών θα μπορούσε να γίνει και με μασκουλες!! Αλλά μάλλον θα είστε κάποιος ιερέας οπότε έχετε άλλη αντίληψη!! Η Εκκλησία από πάντα κύριο στοχο είχε τα συμφέροντα όλοι το ξέρουμε αυτό. Ευλογησον!

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς θα σας χαλάσω το όνειρο που έχετε φτιάξει στο μυαλό σας καθώς δεν είμαι Ιερέας, αλλά και να ήμουν βλέπω πόσο κόμπλεξ έχετε με του Ιερείς και πόσο μίσος πηγάζει από την απάντηση σας!!! Προς απάντηση σας θα σας πρότεινα να μην ασχοληθείτε με την λατρεία των Πιστών καθώς εσείς φαίνεται να είστε εκτός Εκκλησίας!! Αν η Εκκλησία έχει ένα συμφέρον αυτό είναι για την σωτηρία των Χριστιανών αν εννοείτε αυτό καλά κάνετε και το ομολογείτε, αν όχι καλό είναι να κοιτάξετε μήπως εσείς έχετε συμφέροντα και μιλάτε!!! Δυστυχώς βλέπουμε όλοι πως σκοπός του σχολίου σας είναι καθαρά επιθετικός προς την Εκκλησία και όχι τόσο για τα μέτρα προστασίας και αυτό είναι φανερό! Εύχομαι ο Θεός να σας ελεήσει. (Η ειρωνία σας δείχνει ποιος είστε)

      Διαγραφή
  3. Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο γιατί δεν έχει νόημα όλο αυτό το ποιος είναι επιθετικός η όχι φαίνεται ξεκάθαρα.. Όπως και το ποιος έχει συμφέροντα..Ισα ίσα πιστεύω στον Θεό, προσεύχομαι με τον δικό μου τρόπο και ο Θεός δεν με άφησε ποτέ μόνο μου. Μάλλον εσείς είστε κομπλεξικός και δεν δέχεστε καμία άλλη άποψη. Σκοπός του σχολιου μου ήταν τα μέτρα και μόνο αυτό εν συνεχεία απάντησα σχετικά με την εκκλησία με βάση το δικό δικό σας σχόλιο. Αυτά και πάλι Ευλογησον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντησα στο σχόλιο σας όχι για κάποιον άλλο λόγο παρά μόνο για το "περιττά" που αναφέρατε! Μην ψεύδεστε δεν απαντήσατε με βάση το δικό μου σχόλιο. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, ο Θεός μαζί σας!!!

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο