Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ανησυχία για την Λευκάδα-23 κρούσματα την Τετάρτη 28 Ιουλίου


Ο μεγαλύτερος αριθμός σε κρούσματα που έχει καταγραφεί για την Λευκάδα είναι την Τεταρτη 28 Ιουλιου με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 23 νέες μολύνσεις στο νησί.....

Ένα νούμερο που ανεβάζει στους 81 τους θετικούς στον κορωνοϊό για τον μήνα Ιούλιο. Ένα ανησυχητικό νούμερο το οποίο σίγουρα καθορίζει και την επιδημιολογική πορεία του νησιού, σύμφωνα με το lefkadapress, τη στιγμή μάλιστα που στο νησί φιλοξενούνται χιλιάδες τουρίστες και η φετινή σεζόν δεν θυμίζει και τόσο περίοδο πανδημίας, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την πληρότητα και την κινητικότητα.

Μάλιστα, στον κεντρικό πεζόδρομο της Λευκάδας, περιγράφονται σκηνές συνωστισμού, σχεδόν καθημερινά.

Όπως είναι γνωστό, χθες Τρίτη ο δήμαρχος του νησιού Χαράλαμπος Καλός, βλέποντας την μεγάλη αύξηση των ενεργών κρουσμάτων σε μια εβδομάδα, είχε ζητήσει την τήρηση των υγειονομικών μέτρων από τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα περισσότερα κρούσματα δεν αφορούν σε τουρίστες αλλά σε εργαζομένους στο νησί, κατά κύριο λόγο στην εστίαση, γεγονός που επιτείνει την ανησυχία για το μέγεθος της πιθανής διασποράς.

agriniopress

2 σχόλια:

  1. Συναυλία Νατάσας θεοδωριδου χθες .Απλά ντροπή καννενα μέτρο ασφαλείας ο ένας πάνω στον άλλο και όρθιοι. Απλά ντροπή θα δείτε τα αποτελέσματα σε λίγες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι τουρίστες που έχεις εσύ μέσα είναι καθαροί;; Άσε ρε φίλε κάτσεεσα σπίτι κλεισμένος αν σε ενοχλούν όλα..κ ακόμα καλύτερα κλείστε τη γέφυρα μην ερχόμαστε και μας κολλήσετε κ μας... Όχι κορονοιο αλλά βρώμικη ψυχή σαν τη δική σας..

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο