Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Συνεδριάζει το δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβουλίου σήμερα 20 Ιουλίου 2021 στις 20:00 μ.μ. , με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:.....

1. Λήψη απόφασης για επιστροφή των οχημάτων ΚΗΙ 9002,ΚΗΙ 9003,ΚΗΙ 9004, ΜΕ 140400 στον ΦΟΔΣΑ 3 ΔΕΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με τοποθέτηση πινακίδων στο όνομα και του ΦΟΔΣΑ, και στον καθολικό του διάδοχο που θα προκύψει από την απογραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας. (Εισηγητής κ. Κασόλας Αθανάσιος)

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ

3 σχόλια:

  1. Τραγική η εμφάνιση των συμβούλων της συμπολίτευσης. Η πλειονότητα από αυτούς ήταν στο γραφείο του Δημάρχου και η κάμερα τους έδειχνε καθαρά χωρίς μάσκα και με απόσταση επαφής. Αυτοί έξω είναι οι θιασώτες της καθολικής εφαρμογής της μάσκας. Το βίντεο με την συνεδρίαση υπάρχει σε εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά παθανε για άλλη μια φορά δεν υπάρχει πλειοψηφία δώδεκα δεκατέσσερα νομίζουν ότι έχουμε τα αυτοκίνητα να παταν τον κόσμο στο λαιμό να κάνουν ρουσφέτια τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν ανοσία όλοι αυτοί εκεί μέσα τι να την κάνουν τη μάσκα δεν τα κολάει τίποτα αλήθεια τη έγινε ο παντας όλα καλά τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο