Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Δυναμικά και στον Αστακό ο Θάνος Μωραΐτης: "Ο προοδευτικός κόσμος συσπειρώνεται"





     "Να σταθούμε ανάχωμα σε όσους θέλουν να γυρίσουν πίσω τη χώρα - Το χρωστάμε στην κοινωνία,  στο παρόν και το μέλλον της χώρας"

        Την πεποίθηση του ότι ο προοδευτικός κόσμος συσπειρώνεται γιατί αντιλαμβάνεται τι διακυβεύεται στις 7 Ιουλίου, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Αστακό, το βράδυ της Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης...........


     Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, συνεχίζοντας εντατικά την απευθείας επαφή του με τους πολίτες, μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου στον Αστακό για την κρισιμότητα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης και την ανάγκη ενδυνάμωσης και συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων.......

ΒΙΝΤΕΟ...
              Σημειώνοντας πως και ο ίδιος άσκησε τα προηγούμενα χρόνια κριτική στην σημερινή κυβέρνηση, συμπλήρωσε  πως δεν μπορεί  να μην γίνουν αποδεκτά τα επιτεύγματα της, όπως η έξοδος από τα μνημόνια, η μείωση της ανεργίας, η πολύπλευρη στήριξη των αδυνάμων και εκείνων που επλήγησαν περισσότερο την περίοδο της κρίσης και των μνημονίων.
         Υπογράμμισε ακόμη πως όλα αυτά τα επιτεύγματα, αλλά και όσα έχει ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας για την επόμενη τετραετία, πλέον κινδυνεύουν με ακύρωση, με την εφαρμογή μιας συντηρητικής και νεοφιλελεύθερης πολιτικής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.
         "Μια πολιτική που θα υπαγορεύεται από εξωθεσμικά κέντρα και όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία. Η πολιτική που υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης, είναι ίδια με αυτήν που εφήρμοσαν οι κ. Καραμανλής και Αλογοσκούφης, οδηγώντας τελικά τη χώρα στα βράχια", υπογράμμισε ο Θάνος Μωραΐτης, για να συμπληρώσει: "Απαξιώνουν τις προοδευτικές πολιτικές για να στρώσουν το χαλί σε μια επέλαση,  σε μια επιδρομή συντηρητικών πολιτικών που θα υπηρετήσουν τους λίγους, τα συμφέροντα συγκεκριμένων ολιχαρχών και συστημάτων που ονειρεύονται ξανά την λεηλασία της χώρας".
          Χαρακτήρισε δε "συνολικό πισωγύρισμα για τη χώρα" την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα εθνικά θέματα, με αιχμή το "Μακεδονικό" και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εδώ, σημείωσε την ανακολουθία της ΝΔ , με τον κ. Μητσοτάκη να δηλώνει τώρα πως θα εφαρμόσει κατά γράμμα τη Συμφωνία, ενώ κριτική άσκησε και στους χειρισμούς του Κινήματος Αλλαγής.
         Ο Θάνος Μωραΐτης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί εκ νέου στους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ και στο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία του ισχυρού -  προοδευτικού πόλου, που θα σταθεί ανάχωμα "στον οδοστρωτήρα που λέγεται παλινόρθωση της δεξιάς".
        Έκλεισε δε την ομιλία του με μηνύματα αισιοδοξίας: "Προχωράμε για τη νίκη. Αυτό δεν είναι προσκλητήριο άμυνας και μικρότερης ήττας, είναι προσκλητήριο νίκης. Πρέπει να ξαναβρεθούμε μαζί με τους συντρόφους μας, να πορευτούμε ξανά μαζί με τους ανθρώπους που δώσαμε μαζί κοινούς αγώνες". 

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο υφυπουργός επισκέφθηκε την πόλη του Αστακού και ειδικότερα τα καταστήματα στην παραλία, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες.








32 σχόλια:

  1. Ο γαλουνης έχει πολυ πλακα που το παιζει συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ, Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ..ΘΑΝΟΥΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΨΗΦΊΖΕΙ Ό ΚΑΘΕΜΑΣ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΤΆΪΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ
    εσάς τι σας νοιάζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαλουνηηηηηηηηη άντε γεια....με μωραιτη αστακό ποιοι ήταν χαχαχα Κόλλιας και όλο το συναπάντημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΛΕΟΙ ΣΥΡΙΖΑΔΕΣ ΤΟΥ 3% ΤΩΡΑ ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΚΑΛΟΥΣΑΝ ...................ΑΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΨΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα κόμματα τα ψηφίζουν χιλιάδες ψηφοφόροι
      πάτε όλοι μαζί και ψηφίζετε ?
      καθένας ψηφίζει όποιο κόμμα νομίζει

      Διαγραφή
    2. Εσύ τι ακριβως θέλεις ?
      10.000 αυτοδιοικητικά στελέχη να ρωτήσουν εσένα
      τι θα ψηφίσουν ?

      Διαγραφή
  6. εχω μια απορια (φυσικα θα μεινει (πιθανον) αναπαντητη) Ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοι συμβουλοι με ποια ιδιοτητα παρευρεθηκαν στην ομιλια του Θανου. Το ρωτω γιατι αν παρευρεθηκαν με την ιδιοτητα του απλου πολιτη σε εκδηλωση Υποψηφιου του Συριζα , θελω να τους υπενθυμισω ότι σε προεκλογικες ομιλιες του Δημαρχου παρευρεθη ο υποψήφιος βουλευτης και μεχρι πριν λιγο καιρο Βοιυλευτης) του ΠΑΣΟΚ Δημητρης Κωνσταντόπουλος , που σημαινει δυο πραγματα. Η ο κωνσταντοπουλος εκανε λαθος εκτιμηση η ο Δήμαρχος μετα την απωλειαα του Δημαρχειακου Θωκου το γυριζε στο ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικα και δεν αναφέρομαι στους απλους πολιτες που εχουν το δικαιωμα να παρευρισκωνται οπου θεωρουν κατά την γνωμη τους ικανο και καλυτερο Καλο είναι να δωσουν μια απαντηση τοσο ο Δήμαρχος (γιατι οντως κινουνταν στον χωρο του ΠΑΣΟΚ) οσο και οι υπολοιποι συμβουλοι Αν θεωρησαν ότι για την ηττα υπαιτιο ηταν το ΠΑΣΟΚ και το γυρισαν τοτε καλο είναι να ξερουμε στο μελλον τι σταση θα εχουμε απέναντι τους
    \ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Μπόνη
      σε ανοιχτές δημοκρατικές ομιλίες και συζητήσεις, η παρουσία όλων των συμπολιτών μας είναι ελεύθερη και ισότιμη για όλους μας ανεξαιρέτως
      και όπως επίσης ελεύθερο είναι και το δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 19

      Διαγραφή
    2. Μην σου θιξουν τον γαλουνη κ γιαννελη
      Με αυτον αναβαπτιζεται το ηθικο πλεονεκτημα της αριστερας

      Διαγραφή
  7. Και τα αδέρφια τα διορισμένα με πασοκ εκεί.....έχετε πολύ γέλιο....και η μαμά φυσικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολα τα καλά παιδιά ήταν εκεί!!!διορίστηκαν η βολεύτηκαν με το ΠΑΣΟΚ και τώρα το παίζουν συριζαίοι για να βολέψουν και τα παιδιά τους.Ο Κολλιάς σας πείραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΊ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΕΠ
      πάει η εποχή που η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ
      διόρισαν 1.000.000 κόσμο στο Δημόσιο τομέα.

      Διαγραφή
  9. Να γινεις εσυ αναχωμα στις παλιες πολιτικες δλδ στον εαυτο σου να φερεις εσυ την προοδο σε εμας τους ααααπροοδευτους οπως θαλεγε κι ο προφεσσορας ελληνικης αγγλικης μακεδονικης γλωσσας ΤΣΙΠΡΑΣ.Μα καλα τσιπα δεν εχετε;;; τοσο λιμασμενοι πια για εξουσια που σαςπηρε ο πονος να προσφερετε...προσφορα αφιλοκερδως ναι αλλα με βουλευτικη αποζημιωση και συνταξη ειναι βοοολλλεεμααα....προσωπικο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΗΤΕ 12.57,ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟ 3% ΕΓΙΝΕ 36& ? Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ (ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ) ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΝΔ.Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 1999 ΑΝΕΣΕΡΝΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ, Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟ 2007 ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΝΑΚΙΑ, Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ, Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΛΙΑΖΟΣΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΣΟΥ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙΣ ΧΟΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΙΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΝΟΗΤΕ.
    ΑΚΗΣ ΛΥΧΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνω απολυτα με τον φιλο 10.10 . Αλλα σε ολες τις ανοιχτες δημοκρατικες ομιλιες !!!!!!!!!!! Γιατι αν επιλεγεις μια και στις αλλες απουσιαζεις κατι δειχνει
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    Αρα να υποθεσω οτι και σε αλλες δημοκρατικες ομιλιες το Δ.Σ παρευρεθη και ητνα τοσο χαρουμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Μπόνη
      Το δικαίωμα της επιλογής και συμμετοχή σε ανοιχτές δημοκρατικές ομιλίες και συγκεντρώσεις.είναι και αυτό δικαίωμα ελεύθερο και αν είναι και ουσιαστική η κάθε συζήτηση, τότε αυτό ειναι και συγκριτικό πλεονέκτημα για συλλογικότητες πολιτικές.

      Διαγραφή
  12. Χρηστος μπονης... απλα σεβασμος.. η καλητερη διαφημηση του χωριου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ2 Ιουλίου 2019 στις 3:37 μ.μ.

    Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το.πασοκ.ειναι.εδω.ενωμενο.δυνατο.το.παλιο.πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντιλαμβανομαι απολυτων τον θυμο του Ακη και μαλιστα ειμαι και συμπαρασττης του . Κανεις δεν εχει δικαιωμα να σπηλωνει και να λοιδωρει καποιον επειδη συμπτωματικα εχει δουλεια.Η λεξη βολεμενος ειναι τελειως ααντιδημοκρατικη εκφραση παραλληλα δε προσβλητικη . Θεωρω και πιστευω απολυτα οτι η αντιπαραθεση σε ουσιαστικα θεματα (κυριως πολιτικα) πρεπει να διεξαγεται με επιχειρηματα και οχι με προσβολη της προσωπικοταητας .Αν μια αντιπαραθεσση εξελειχθει τετοιου εδους διαμαχη τοτε μαλλον θα εχουμε τραγικα αποτελεσματα. Ο Ακης Λυχνος(οπως και ο καθε Ακης) εχει δικαιωμα να κανει τις επιλογες του , οπως ολοι εχουμε το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επιλεξουμε αυτον που θεωρουμε ιδανικο και ικανο Ποσο μαλλον οταν ο καθε Ακης δεν κουβαλ μαζι του και μια ιδιοτητα καρατικου αρχοντα Θεωρω οτι το λογικοτερο και δικαιο ειναι , οσοι εχουν προσβαλλει την προσωπικοτητα του πολυ αγαπητου Πατριωτη μας , ο οποιος ποτε δεν εχει δωσει δικαωματα για αρνητικα σχολια , να ζητησει συγνωμη ΕΠναλαμβανω οτι οι χαρακτηρισμοι βολεμεενος , ρουφιανος λωποδυτης καρεκλακιας κλπ ειναι ανευ αξιας Οποιος χρησιμοποιει τετοιες ορολογιες και τετοια επιχειρηματα μαλλον δεν εχει αλλα.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια απαντηση στο φιλο και γειτονα αντιδημαρχο Θοδωρη Λιβανη--- Φιλε Θοδωρε το κειμενο αυτο σε προσβαλλει αφ ενος μεν αφ ετρρου σε παρουσιαζει σαν ανθρωπο που δεν ελεγχει την αδυναμα του να αντιπαρατεθει Φυσικα εαν γνωριζες ακριβως την ενοια της λεξης ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ δεν θα το εγραφες αλλα και δεν θα συμμετειχες σε μια κομματικη εκδηλωση σαν οπαδος. ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ εισαι αλλα σε εκδηλωσεςι κομματικες παραμενεις σε μια ακρη(με την καλη εννοια) και παρακολουθεις τον ομιλητη(εαν και εφοσον εχεις την περιργεια να τον ακουσεις) Υποδειξεις δεν σου κανω ,ουτε εκανα ποτε σε κανεναν Δεν ξερω τι σχεση εχεις με την Γραμματικη αλλα εγω ερωτηση εκανα και οχι υπεδειξη Ουτε τον υποβολεα σου εκανα οπως δεν σου τον εκανα επι 5 χρονια που ησουν Αντιδημαρχος και σου φερθηκα ααψογα Η απωλεια της #εξουσιας# μαλλον σε θολωσε αλλα για αυτο αλλου να ψαξεις να βρεις τον αιτιο!!!!Τωρα για την φραση Στοχευμενη και επιλεκτικη κριση , μαλλον κατι δεν παει καλα. Η στοχευμενεη κριση δεν ειναι ποτε επιλεκτικη . Η Στοχευμενη ειναι αποφασιστικη εν αντιθεσει με την επιλεκτικη που ειναι αμφιλεγομενη .Κλεινωντας φιλε μου θελω να σου ζητησω να μην με ξανασυμπεριλαβεις σε υπονοουμενα περι επιλογης μου στις εκλογες , οπως θες να περασεις το μηνυμα Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να με χαρακτηριζεις ουτε ψηφοφορο σου ουτε αντιπαλο σου Η εκδικηση και η λασπη ειναι αρνητικο μειονεκτημα Αποχωρω με την φραση του Κουμφουκιου .#Οταν ξεκινας να σκαψεις τον ταφο καποιου καλυτερα να σκαψεις δυο## Καλο καλακαιρι Θοδωρη
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το συγκριτικο πλεονεκτημα το εχασες φιλε μου(η φιλη μου!!!) 3.44μμ--Το εχασες οπως το εχασε και ο Αρχηγος σου
    Το συγκριτικο πλεονεκτημα δεν αποκταται η δεν κατακτιεται μονο με παρουσια σε δημοκρατικη ανοιχτη συζητηση αλλα θελει και συμμετοχη Αντιλαμβανεσαι απολυταως τι εννοω .Φυσικα αν μου απαντησεις , να μου απαντησεις για την συμμετοχη σου και την δραση σου και οχι με φρασεολογια #συλλογικοτητων# που εμφανισθηκε στο προσκηνιο στις εποχες μνημονιου. Θετικο ειναι να επιλεγεις δημοκρατικες ανοιχτες ομιλιες αλλα χρειαζεται να συμμετεχεις και να εχεις προσφορα Αντε να δουμε τον αγωνα σου . Ελπιζω να ηταν ουσιαστικη η συζητηση
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Μπόνη
      Ο ουσιαστικός διάλογος αναβαθμίζει την δημοκρατία μας γενικότερα και τα πολιτικά κόμματα και συλλογικότητες που αναζητούν το δημοκρατικό διάλογο.
      Και όταν μάλιστα μεταξύ των συνδιαλεγομένων υπάρχει και σεβασμός στην διαφορετική και ακόμα και στην αντίθετη άποψη, αυτό συμβάλλει και στην διατήρηση του πολιτικού μας πολιτισμού.

      Διαγραφή
  18. Μπορει ο αντιδήμαρχος να μην ξερει καλη ορθογραφια και γραμματικη αλλα ειναι ενας ανθρωπος που ετρεχε σε ολα μπροστα χωρις οικονομικες απολαβες.Πιστευω ειναι ενας αντιδημαρχος που θα λειψει στην επομενη τετραετια.Ενας ανθρωπος που εβαλε πλατη για το δημο και παρολα αυτα χτυπηθηκε πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σωστός Άκης λύχνος..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρήστο ΜΠΟΝΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013-14,ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ -ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
    Λάζαρος ΤΣΙΩΠΟΣ Βασιλόπουλο ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σωστά 10:14 έτρεχε πολύ έχεις δίκιο και ειδικά με τις βλάβες νερού πάντα μπροστά και άμεσα ήταν...όντως θα λείψει από τους μόνους αυτός και ο τσαρκος που αγωνίζονταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο νιαφας που έγινε αρνάκι.. ξεχνάς κύριε Λιβάνη που πήγες να δηλητηριάσεις ενα ολοκληρω χωριό.. ξεχνάς ολα αυτά τα χρονια που εχεις πάρει τα παντα απο το δήμο του χωριού μου κ τα αξιοπιουσες για προσωπικό σου όφελος για τα χωράφια σου (οπως κ ο λαινας για τα δικα του) ξεχνάς ότι εισαι οπαδός του ΚΚΕ κ τώρα ξαφνικά εισαι με όλους εκτός από ΚΚΕ...είχα μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο σου που με έκανες να σε σιχαθω.. σε χάλασε ο γαλουνης με τον κολια οπως χαλασανε κ το χωριό μας που μας τους φόρεσε καπέλο ο πανταζης.. το κακο ειναι ότι ο κόσμος δεν ξεχνά κατι που σου διαφεύγει ακόμα..σε χάλασε που ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΝΗΣ σας ξεμπροστιάζει για την αλαζωνια σας κ για της κολοτουμπες σας...

    ΥΓ... ΕΛΠΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΝΗ την επόμενη φορά που θα σας φωνασκούν κατι ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ σας κ αυτους η καποιους αλλους ξερετε εσεις να τους ξανα φωτογραφησετε για οποιαδήποτε εκδήλωση ΕΛΠΙΖΩ να μην το κάνετε αφιλοκερδώς.. κάνετε τα δωρεά στον τόπο σας οποιοδήποτε ποσό κ αν είναι αυτο (εστω απο εναν χυμο στα παιδακια του παιδικου σταθμου η του νηπιαγωγείου μας) τουλάχιστον θα ακούσετε κ ενα ευχαριστω απο πολυ κόσμο κ όχι τσάμπα χολή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιβανης θεοδωρος3 Ιουλίου 2019 στις 10:50 μ.μ.

      Να σιχαθεις τον εαυτο σου βρε βλακα δεν ξερεις τι λες ουτε τι γραφεις.περιμενωντας το εφαπαξ εχασες και το μυαλο σου.

      Διαγραφή
  23. Ο Λιβανης είναι ο μόνος που τρέχει. Ο μόνος που απαντά στο τηλέφωνο ότι ώρα και αν τον ενοχλήσεις. Άξιος. Μακάρι ο νέος δήμαρχος να τον αξιοποιησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο