Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η αμέριστη συμπαράσταση μας στον κ. Τριαντακωνσταντή.

Το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS μαθαίνοντας το επεισόδιο και την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο  κ. Κώστας Τριαντακωνσταντής στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας που έγινε στην Πάλαιρο, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη προς το πρόσωπο του.....

Παρότι σαν Blog ασχολούμαστε αποκλειστικά με θέματα του Δήμου Ξηρομέρου, παρακολουθούμε και τα τεκταινόμενα στον γειτονικό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά κατά την γνώμη μας και στους δύο Δήμους, με την εμφάνιση παρόμοιων φαινομένων στην οικονομική διαχείριση που προκαλούν τους δημότες.
Κάποιοι έχουν την τόλμη να τα λένε και να τα γράφουν, χρησιμοποιώντας ατράνταχτα στοιχεία και αποδείξεις. Ο κ. Τριαντακωνσταντής είναι ένας από αυτούς και απ' ότι φαίνεται ενοχλεί πολύ αυτή η δράση του.
mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ολοι μαζί να αλλάξουμε τα συμβαίνοντα στο ενάλιο και ορεινό Ξηρόμερο.
    Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, το οφείλουμε στις επόμενες γενιές.
    Πρέπει να επαναφέρουμε το πολιτικό φιλότιμο και όχι μόνο στο τόπο μας. Τούτος ο πανέμορφος τόπος είτε το θέλουν , είτε όχι τα ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που τον χρησιμοποιούν δια ίδιο όφελος, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ. Η παρακμή και η μιζέρια θα τελειώσουν.
    Οι μάσκες έπεσαν. Μην ψάχνεται το ντορό αγαπητοί συμπατριώτες, ο λύκος είναι μπροστά σας.
    Αφήστε το καναπέ της τηλεόρασης και της αδράνειας και όλοι μαζί αγώνας-αγώνας-αγώνας.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο