Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Πράξη αλληλεγγύης από τους αστυνομικούς


          Η Ένωση Αστυνομικών υπάλληλων Ακαρνανίας, συγκέντρωσε τρόφιμα, τα οποία και παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου. Έχουν φτάσει τις  χίλιες  οι οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια....

       Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αιτωλ/νίας, το προηγούμενο διάστημα συγκέντρωσε από τους Αστυνομικούς της Α/Δ Ακαρνανίας, τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τα οποία και παρέδωσε την παραμονή των Χριστουγέννων στην αρμόδια αντιδήμαρχο Μαργαρίτα Σερπάνου.
       Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότεροι φορείς αλλά και πολίτες συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που μέσα σε λίγους μήνες, καλείται να εξυπηρετήσει κοντά στις χίλιες οικογένειες, που όπως φαίνεται δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα τρόφιμά τους. Ο αριθμός αυτός συνεχίζει να έχει ανοδικές τάσεις, χαρακτηριστικό της φτώχειας που χτύπα όλα και μεγαλύτερα κοινωνικά στρώματα, με τις προβλέψεις να είναι ακόμη περισσότερο δυσοίωνες.
     «Σήμερα στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο προσέφερε τρόφιμα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, για τους άπορους συνδημότες μας. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, που όλοι γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο και επιτελείται κάτω από δύσκολες συνθήκες.  Το 2012 ας είναι ένας χρόνος με περισσότερη αλληλεγγύη , αγάπη και ανθρωπιά» δήλωσε η κ. Σερπάνου.
       Η αντιδήμαρχος, επισήμανε τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και στην ψυχική υγεία των συμπολιτών που πλήττονται και ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη στον θεσμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό, το μεγαλύτερο μέρος των συλλόγων της περιοχής ανταποκρίθηκε για την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως και ιδιώτες.
       Η γνωστή επιχείρηση εμπορίας φρούτων «Αφοι Χούση» , τα κοτόπουλα Λαζαρίνης,  η επιχείρηση ιχθύων «Ανδρομέδα», ο σύλλογος αρτοποιών, και πολλοί ακόμη, συνεισφέρουν ανελλιπώς μεγάλες ποσότητες  τροφίμων, όπως κάνουν ανωνύμως και πολλοί ιδιώτες.
     Αυτήν την περίοδο επίσης, διανεμήθηκε κρέας από τον δήμο Αγρίνιου και λάδι από την Μητρόπολη και το τριήμερο πριν την Πρωτοχρονιά, μόλις συγκεντρωθούν νέα προϊόντα θα διανεμηθούν και αυτά στις οικογένειες που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
       «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας στηρίζει την προσπάθεια του δήμου Αγρινίου και της Ιεράς Μητρόπολης με την δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Αυτές τις δύσκολες εποχές, δείχνουμε με αυτήν την κίνηση της ανθρωπιά μας και θα συνεχίσουμε και με άλλες πρωτοβουλίες, συνεισφέροντας από το υστέρημα μας, σε μια πράξη αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης που τώρα είναι πιο αναγκαία από ποτέ» σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δημήτρης Ρούσσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο