Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

    Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 1μμ , στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Βόνιτσας  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης…


      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 28η του μηνός Δεκεμβρίου έτους 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί έγκρισης πρακτικών ανοιχτού διαγωνισμού για την μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας για το σχολικό έτος 2011-2012 και εξέταση ένστασης. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

2.-Περί έγκρισης πρακτικών ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή αναμονών παροχέτευσης οικιακών συνδέσεων Βόνιτσας», ποσού 245.000,00 €.

3.-Περί ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μας στην υπόθεση εκμίσθωσης κεραιών στα «Ακαρνανικά» για επίγειο ψηφιακό σήμα.

4.-Περί ψήφισης πιστώσεων οικονομικού έτους 2011. (Εισηγήτρια κα Μπαλατσούρα) 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο