Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Πολύ καλή η κατάσταση της υγείας του Πυθαγόρα Σαμαρά

        Μεγάλη βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Δημάρχου Ξηρομέρου Πυθαγόρα Σαμαρά, ο οποίος παραμένει κλινήρης στο τμήμα Ορθοπεδικής του Νοσοκομείου «Αττικόν» στο Χαιδάρι Αττικής....


      Ως γνωστόν ο Δήμαρχος τραυματίστηκε σε τροχαίο που είχε την Παρασκευή στο δρόμο έξω από την Μάστρου.
      Οι Γιατροί του Νοσοκομείου ανέφεραν ότι η υγεία του Πυθαγόρα Σαμαρά, «πάει πολύ καλά» και ότι παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο γιατί η σφοδρή σύγκρουση του προκάλεσε κάταγμα στην ωμοπλάτη και θα χρειαστεί επέμβαση. 
      Όπως όλα δείχνουν, πάντως, η κατάσταση της υγείας του Δημάρχου προχωρεί πολύ καλά και δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες αφού πρώτα γίνει η χειρουργική επέμβαση στη τραυματισμένη ωμοπλάτη του, να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του. 
   Ωστόσο θα χρειαστεί ξεκούραση για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να αναρρώσει πλήρως.  
      Στο πλευρό του, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος, η σύζυγός του και αντιδήμαρχος Ντίνα Σαμαρά, ενώ πλήθος κόσμου τον επισκέπτεται καθημερινά και του εύχεται ταχεία ανάρρωση. 
   Σήμερα το πρωί τον Πυθαγόρα Σαμαρά επισκέφτηκαν οι: Ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Μουρκούσης, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μπίτας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ζορμπάς, ο οικονομολόγος Κώστας Σάββας, ο Γραμματέας της Βελανιδιάς Μάκης Ζορμπάς, ο Βασίλης Βραχάς, κ.α.
        Ο Δήμαρχος συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω και να σφίξω το χέρι όλων των Ξηρομεριτών για την αγάπη που μου δείχνουν και που μου συμπαραστέκονται, μετά το τραυματισμό μου στο τροχαίο ατύχημα.  Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Ξηρομερίτες, από τα βάθη της καρδιάς μου, αυτές οι γιορτές να είναι καλύτερες και το Νέο Έτος να είναι γεμάτο μόνο με υγεία και ευτυχία»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο