Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Αετός: Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα!!

       Πριν λίγες μέρες στην Πάλαιρο παίχτηκε ακόμη μία πράξη από το θέατρο του παραλόγου που ζούμε, πλέον, μόνιμα σε βάρος του Αετού
    Ο Αετός ακόμα και η παιδική του ομάδα συνεχίζει να αποτελεί στόχο ακόμα και «αδελφών» σωματείων....

    Έτσι οι «συνδημότες» μας από την Πάλαιρο εκμηδενίζοντας κάθε έννοια δικαίου, δεν έχει καμία σημασία γι αυτούς, αν πρόκειται για έναν αγώνα παιδικού πρωταθλήματος κι ανάμεσά τους ήταν είκοσι μικρά παιδιά, σημασία έχει μόνο, η επίθεση στον αντίπαλο, η ταπείνωσή του, η αποβολή από το πρωτάθλημα και γιατί όχι, η φυσική εξόντωσή του!  
      Θέλουμε να καταθέσουμε το αίσθημα αδικίας που μας διακατέχει από το γεγονός της αποβολής από το πρωτάθλημα και του μηδενισμού της παιδικής ομάδος μας κατά τον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Παλαίρου με την ομώνυμη ομάδα στις 21-12-2011 και τον όποιο κέρδισε μέσα στο γήπεδο η ομάδα μας με σκορ 3-2.
      Συγκεκριμένα εκδόθηκε προχθές απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΝΑ, κατόπιν ενστάσεως της ΠΑΛΑΙΡΟΥ, για αντικανονική συμμετοχή δυο μικρών παιδιών (από αμέλεια όχι από δόλο) με την οποία δέχεται την ένσταση και κατακυρώνει τον αγώνα στην Πάλαιρο.
      Να τονίσουμε ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα... Αυτό που κατέκτησαν τα μικρά του Αετού, με ιδρώτα, βρεγμένα ως το κόκκαλο και αίμα, κάποιοι δυστυχώς κατάφεραν  να το κερδίσουν στις δικαστικές αίθουσες, με μία απόφαση-εξόντωση της ομάδας μας.
    Όσοι λοιπόν αποφάσισαν να τυλίξουν τον ιδρώτα των παικτών μας σε μια κόλλα χαρτί (Επισήμανση: Το ύφος και το ήθος της ομάδας του Αετού  δεν ταιριάζει σε τέτοιους ρόλους και γι αυτό ουδέποτε ασχολήθηκε με ενστάσεις) μας έδωσαν την εικόνα κοράκων, που θέλουν να κατασπαράξουν τις σάρκες μικρών παιδιών.
       Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας και δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να μην επιτρέψουμε να μεταφερθούν στον χωριό μας οι αντιθέσεις και οι αντιπαλότητες που «κάποιοι» από διπλανά χωριά σκόπιμα καλλιεργούν. 
      Εμείς  ελπίζουμε ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί ο αθλητισμός ως όχημα πού θα βαθύνει υπάρχοντα ρήγματα μεταξύ των χωριών, αλλά αντίθετα θα πρέπει να τα γεφυρώσει. 
     Για τον σκοπό αυτό, καθένας θα πρέπει από το πόστο του να αναλάβει τις πρωτοβουλίες και τις ευθύνες που του αναλογούν, ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε «Καλλικρατικά» θύματα. 
     Οι πράξεις θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες και δίκαιες, και υπενθυμίζουμε ότι ο Αετός έχει αναπτύξει πολλές πρωτοβουλίες  προς αυτή την κατεύθυνση..
    Το ποδόσφαιρο για να το χαιρόμαστε πρέπει οι αγώνες, να κερδίζονται στο γήπεδο και όχι σε αίθουσες δικαστηρίων…

ΥΓ: ΠΡΟΣ ΕΠΣΝΑ: Ο Αετός υπηρετεί ανιδιοτελώς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από το 1982 διατηρώντας και παιδικό τμήμα έχοντας στη δύναμη του περίπου 50 παιδιά σε ένα μικρό χωριό, τα περισσότερα από τον τόπο μας και τα υπόλοιπα από τα γύρω χωριά. Θα θέλαμε να σέβονται η διοργανώτρια ΕΠΣΝΑ τις προσπάθειες των ανθρώπων που έχουν φορτωθεί ένα βουνό προβλήματα για να τα βγάλουν πέρα, βάζοντας συνεχώς το χέρι στη τσέπη αυτούς τους δύσκολους καιρούς, λαμβάνοντας μέρος στα πρωταθλήματα κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες όπως και τις προσπάθειες των μικρών ποδοσφαιριστών μας -που η μονή τους ανταμοιβή είναι η χαρά της επιτυχίας..
ΑΕΤΙΝΟΙΔεν υπάρχουν σχόλια: