Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Επανεκλογή Τσιχριτζή στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Πολύ χαμηλή η συμμετοχή των μελών λόγω του ότι δεν μπήκαν κάλπες στα παραρτήματα. Με ποσοστό 77% ο κ. Τσιχριτζής έβγαλε 25 έδρες και ο συνδυασμός Μούρκα 5
      Με ευρύ ποσοστό, περίπου 77%, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π. Τσιχριτζής εξελέγη για άλλη μια θητεία στο τιμόνι του οργάνου.....


      Η συμμετοχή του κόσμου σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές κυμάνθηκε περίπου στο μισό και συγκεκριμένα ψήφισαν 1784 από τους 10.100 ταμειακώς εντάξει που είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν! 
     Από τους ψηφίσαντες ο συνδυασμός του κ. Τσιχριτζή πήρε περίπου 1360 ψήφους, ο συνδυασμός του κ. Μούρκα 348 χωρίς να έχει καταμετρηθεί το τμήμα μεταφορών ενώ οι υπόλοιποι ψήφισαν λευκό ή τον ανεξάρτητο υποψήφιο κ. Κατσιγιάννη.
        Αξίζει να σημειωθεί πως στο εμπορικό τμήμα η παρουσία του συνδυασμού Μούρκα ήταν πολύ καλή αφού πήρε 200 ψήφους σε σύνολο 620 ψηφισάντων, ποσοστό 31%.
       Τέλος, στα αξιοσημείωτα των εκλογών η καθολική αποχή των ναυπάκτιων επιχειρηματιών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν στο πλευρό του Σωτ. Μούρκα αλλά και η χαμηλή συμμετοχή (στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει 3.300), γεγονός που πρέπει να προβληματίσει την νέα διοίκηση για την ανένδοτη απόφαση να μην στήσει κάλπες σε όλο το νομό.
       Ο κ. Μούρκας εκτός του ιδίου εξέλεξε και τους κ. Β. Σπυρόπουλο, Μ. Χουλιάρα, Κ. Λύρο και Ν. Γκορόγια ενώ αναμένεται ανακοίνωση από το Επιμελητήριο και για τους υπόλοιπους που θα συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο