Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Τεράστια επιτυχία στην πρώτη ημερίδα της Green Aim και Agrino A.E


Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προγραμματισμένη ημερίδα της Green Aim και της Agrino A.E στην πόλη του Αγρινίου το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και ώρα 16:30 στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Το θέμα της ημερίδας ήταν Διατροφή : ποιος ο ρόλος του σχολικού κυλικείου - τι πρέπει να προσέχει η οικογένεια…
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Η ημερίδα αποτέλεσε άλλη μια απόδειξη της συστηματικής δουλειάς και της άψογης συνεργασίας της Green Aim και της Agrino A.E .
Την ημερίδα άνοιξε ο Αντώνης Πιτταράς, ο Υπεύθυνος οργανωτικής επιτροπής της ημερίδας και Γενικός Γραμματέας της Green Aim και αμέσως μετά ακολούθησε ο συνδιοργανωτής κύριος Κωνσταντίνος Πιστιόλας, προεδρος της Agrino.

Στην συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Κύριο Νίκο Καραπάνο, Υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων της Green Aim και υποψήφιο βουλευτή στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, από τον Αντιδήμαρχο κύριο Τσούκαλο Ευστάθιο,από τον Βουλευτή Ηρακλείου και ιδρυτικό μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρη Αυγενάκη.

Ύστερα ακολούθησαν οι ομιλίες των εισηγητών με την σειρά που αναγράφονται.
Η κυρία Αθανασία Κυρίτση διδάκτωρ χημικός μηχανικός και διευθύντρια ποιότητας της εταιρίας Agrino A.E μίλησε για τις ετικέτες τροφίμων.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Κοτροκόης συνεργάτης του Υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου και καθηγητής στην Εθνική σχολή δημόσιας Υγείας μίλησε για τις επικίνδυνες ουσίες στα τρόφιμα και το φλέγον θέμα τον διοξινών.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Μπούρτζης καθηγητής Μοριακής Βιολογίας, Γενετικής και Βιοχημείας μίλησε για τους Γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Ο κύριος Βαγενάς Δημήτρης καθηγητής περιβαλλοντικών συστημάτων ανέπτυξε θέμα για την ποιότητα του ποσίμου νερού.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Πιστιόλας μίλησε για την δημιουργία εθνικής διατροφικής κουλτούρας.

Αμέσως μετά ακολούθησε ομιλία του κυρίου Αλέκου Φαφούτη, Αντιπροέδρου Δ.Σ.Ν Αγρινίου για τον ρόλο του κυλικείου στην διατροφή του παιδιού.

Τέλος Ακολούθησαν ομιλίες από τους διατροφολόγους Μάκη Μελισσαράτο και Ελένη Νικολάου με θέματα παιδική διατροφή- ο ρόλος των γονιών και ισορροπημένη διατροφή παιδιών 6-18 αντίστοιχα.

Την ημερίδα έκλεισε με ομιλία του ο πρόεδρος της Green Aim Ευάγγελος Αγγελάτος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του και το αμέριστο ενδιαφέρον του.

Μέτα το πέρας της ημερίδας ακολούθησε δείπνο στο κτήμα Αμάρο προς τιμή των ομιλητών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Βαϊνάς Κωνσταντίνος μέλος Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Υφαντής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κύριος Γιάννης Μπίνας, ο Κύριος Νέστορας Φώτης, συντονιστής οργάνωσης Δημοκρατικής Συμμαχίας στον νόμο Αιτωλοακαρνανίας και όπως προαναφερθεί ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης,ο κύριος Νίκος Καραπάνος και ο κύριος Τσούκαλος Ευστάθιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο