Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Παράτησε το αυτοκίνητο με τα ναρκωτικά στο Σαμάρι Κατούνας

Άφαντος ο δράστης μετά από καταδίωξη.
Εξαφανίσθηκε στους "καλαμιώνες" της λίμνης Αμβρακίας.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται ακόμα και τώρα…

Το αυτοκίνητο μάρκας FORD – FOCUS χρώματος γκρι, σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε στη διασταύρωση Κατούνας (στο Σαμάρι) και σε σήμα που έγινε στον οδηγό του να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Τελικά ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα (μετέφερε συνολικά 72 κιλά κάνναβης) τράπηκε σε φυγή και εξαφανίσθηκε σε παρακείμενους "καλαμιώνες" της λίμνης Αμβρακίας...

Αναλυτικά το Δελτίου τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιφέρεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, σήμερα (21-01-2011) και περί ώρα 07.00΄ στην 99 Χ/Θ της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (Διασταύρωση Κατούνας), εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας FORD – FOCUS χρώματος γκρι, και το οποίο οδηγούσε ένας άντρας.

O οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, ακολούθησε καταδίωξη και τελικά εγκατέλειψε το όχημα, στην 97 Χ/Θ Αντιρρίου – Ιωαννίνων, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίσθηκε σε παρακείμενους "καλαμιώνες" της λίμνης Αμβρακίας.

Το προαναφερόμενο όχημα είχε μισθωθεί την 12-01-2011 από γραφείο ενοικιάσεως στην Αθήνα και στο εσωτερικό του βρέθηκαν εβδομήντα (70) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 71. 886 γραμμαρίων.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται.

Εντός του οχήματος και συγκεκριμένα σε μπουφάν που εγκατέλειψε ο δράστης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, άδεια ικανότητας οδηγού, εκκαθαριστικό εφορίας και αποφυλακιστήριο που αντιστοιχούν σε 29χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Προανάκρισης επελήφθη το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο