Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Αγράμπελο: Μεγάλη επιτυχία στην ετήσια χοροεσπερίδα του

Με την παρουσία πολλών Αγραμπελιωτών, φίλων και Ξηρομεριτών, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αγραμπελιωτών...

(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS)  

 στο κέντρο «Πιπέρι» στο Περιστέρι. Μέσα σε θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την οποία ευλόγησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Βάρκας και ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τσέλιος Γιώργος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Καμπέρη Δημήτρη, Τάσση Χριστίνα και Βέλλιο Θεόδωρο, μοίρασαν την πίτα μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2011.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας Καμπέρης Δημήτρης καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.

Απηύθυναν χαιρετισμούς με πολλές ευχές, ο Βουλευτής Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο Βουλευτής Καραγκούνης Κώστας, ο Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου Μουρκούσης Βασίλης, ο Π. Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης, ο δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Μπίτας Νίκος, ο δάσκαλος Μπερερής Πέτρος και ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης εταιρείας λόγου και τέχνης Μπάμπης Τσελεπής.

Το αυθόρμητο κέφι και η διασκέδαση που επικράτησε όλο το βράδυ είναι δύσκολο να περιγραφτεί. Χαρά, διασκέδαση, δράση και ψυχαγωγία.. Τέτοιο ενθουσιασμό και τόσο κέφι σε εκδήλωση, σπανίως βλέπει κάποιος σε χοροεσπερίδες. Ξεχωριστή στιγμή όταν τραγούδησε και ο συμπατριώτης Θανάσης Αναγνωστέλος όπου όλοι οι καλεσμένοι δημιούργησαν ένα μεγάλο κύκλο στην πίστα… εκστασιασμένοι!

Στην εκδήλωση κληρώθηκαν πλούσια δώρα, προσφορά των φίλων του Συλλόγου και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο Αρχιμανδρίτης Βάρκας Χρυσόστομος, ο πρωθιερέας Πόπης Βασίλειος, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας Κουρουμπλής Παναγιώτης, ο βουλευτής ΝΔ Αιτωλ/νίας Καραγκούνης Κώστας, ο Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου Μουρκούσης Βασίλης, ο Π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ξηρομέρου Μπίτας Νίκος και Ζορμπάς Γιάννης, ο επιχειρηματίας Σάββας Κώστας, ο Γραμματέας του συλλόγου Βελανιδιάς Ζορμπάς Μάκης, ο δάσκαλος που υπηρέτησε και στο Αγράμπελο Μπερερής Πέτρος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατούνας Κουτιβής Βαγγέλης, από την Ξηρομερίτικη εταιρείας λόγου και τέχνης ο πρόεδρος Μπάμπης Τσελεπής, ο Γραμματέας Γαζέτας Χρήστος και η Αντιπρόεδρος Πίτα Μαρία, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Ντέμος Χρήστος, οι π. πρόεδροι του Συλλόγου Αετού Ζαφείρης Νώντας και Τομαράς Διονύσιος, από τον σύλλογο Στρογγυλοβουνιωτών η πρόεδρος Πηγή Χαντζή και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνσταντίνου, ο π. πρόεδρος του συλλογου Μπαμπινιωτών Μπενέκος Σπύρος, από το σωματείο εργαζομένων Δημοτικής ενότητας Εκάλης Δήμου Κηφισιάς: ο Αντιπρόεδρος Ρηγάτος Βαλλιάνος, ο Γραμματέας Παρδάλης Κώστας και ο ταμίας Σκεμπές Βλάσης, κ.α.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο