Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΔΥΟ (2) ΥΠΟΤΡΟΦΙEΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ

Γνωστοποιείται σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι σε μνήμη του πατέρα μας και παππού μας Θωμά Παπανίκο του Γρηγορίου και της Σοφίας, γεννηθέντος στην Βαρετάδα της Επαρχίας Βάλτου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και Ποντιακής καταγωγής εκ της μητρός του Σοφίας το γένος Ευκαρπίδη, που απεβίωσε στις 19 Ιανουαρίου 2011, θα χορηγηθούν δύο οικονομικές ενισχύσεις…. 

Πρόγραμμα Οικονομικών Ενισχύσεων Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Οικονομικές και Επιχειρηματικές Σπουδές εις Μνήμη του:
Θωμά Παπανίκου του Γρηγορίου και της Σοφίας

Γνωστοποιείται σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι σε μνήμη του πατέρα μας και παππού μας Θωμά Παπανίκο του Γρηγορίου και της Σοφίας, γεννηθέντος στην Βαρετάδα της Επαρχίας Βάλτου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και Ποντιακής καταγωγής εκ της μητρός του Σοφίας το γένος Ευκαρπίδη, που απεβίωσε στις 19 Ιανουαρίου 2011, θα χορηγηθούν δύο οικονομικές ενισχύσεις, μία για την απόκτηση πρώτου μεταπτυχιακού τίτλου ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ (5000) και μία για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10000) από επιλεγμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού μόνο. Στην περίπτωση των διδακτορικών σπουδών, αυτές οι οικονομικές ενισχύσεις μπορούν να ανανεωθούν για άλλα δύο χρόνια και να συμπεριλάβει και την οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη των εξόδων των διδάκτρων.

Οι οικονομικές ενισχύσεις απευθύνονται σε όλους του αποφοίτους οικονομικών και επιχειρηματικών σπουδών (αναγνωρισμένων από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος), εσωτερικού ή εξωτερικού, που έλκουν την καταγωγή τους από την Επαρχία Βάλτου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ή είναι Ποντιακής Καταγωγής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Σκοπός της οικογένειας είναι οι ενισχύσεις αυτές να δίνονται κάθε έτος. Για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011, μόνο ηλεκτρονικά στο education@atiner.gr και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αναλυτική βαθμολογία των πανεπιστημιακών σπουδών.

Όλες οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από πενταμελή επιτροπή αξιολόγησης. Μέλη της επιτροπής είναι η Δρ. Σάρον Μπόλτον, Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Στραθκλάϊντ της Σκοτίας, ο Δρ. Πίτερ Κοβέος, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Συρακουσών των ΗΠΑ και ο Δρ. Χρήστος Σακελλαρίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών τους Πανεπιστημίου Νανιάνγκ της Σιγκαπούρης, ένα Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και ένα Μέλος της Ευρύτερης Οικογένειας (Δρ. Πάνος Κουρουμπλής, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας).

Η γραμματειακή και διοικητική διαχείριση των οικονομικών ενισχύσεων θα γίνεται από το Αθηναϊκό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας (www.atiner.gr). Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνείστε στο 210 3634210, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης στο education@atiner.gr ή από τα γραφεία Βαλαωρίτου 8, Κολωνάκι 10673 Αθήνα.

Για την Οικογένεια:
Γρηγόρης Παπανίκος του Θωμά και της Αφροδίτης
Θωμάς Παπανίκος του Γρηγορίου και της Γεωργίας
Αφροδίτη Παπανίκου του Γρηγορίου και της Γεωργίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο