Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό μέσα στην Καλλιθέα με 1-0


Πραγματική απόδραση από το Ελ Πάσο και φιλί της ζωής από τον Μπουμάλ που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Παναιτωλικό στο 92′ λεπτό του αγώνα.
Σε μια αγωνιστική όπου ο Παναιτωλικός έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσει για να έχουν αξία οι βαθμοί που πήρε τη προηγούμενη αγωνιστική μπόρεσε και στάθηκε όρθιος παρόλο που τα όπλα του βρέθηκαν σε κακή μέρα.
Μπροστά σε 2000 οπαδούς του που έκαναν το Ελ Πάσο να μοιάζει με Αγρίνιο κατάφερε την τελευταία στιγμή να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη, με τον τρόπο που τελικά ήρθε. Από την άλλη και οι βασικοί αντίπαλοι του πήραν και αυτοί τους 3 βαθμούς της νίκης και άρα η κούρσα συνεχίζεται χωρίς αλλαγές.
Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε στο Ελ Πάσο ένα παιχνίδι κέντρου με λιγοστές φάσεις και ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός καλά στημένος είχε την κατοχή της μπάλας και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας , όμως δεν μπόρεσε να τη μετουσιώσει σε ευκαιρίες και γκολ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι του Παναιτωλικού έγινε άναρχο και μόνο με κάποιες ατομικές ενέργειες φαινόταν ότι θα ερχόταν κάτι καλό για την ομάδα μας.
.
Εκεί ήρθε το ασύλληπτο φάουλ του Μπουμάλ στο 92′έξω από την περιοχή να κάνει το 0-1 και να φύγει νικητής από το Ελ Πάσο.
.
Καλλιθέα (Γιώργος Βλαστός): Μανιάτης, Ζουμπουλάκης, Χάλαρης, Κισκαμπάνης, Τζωρμπατζάκης, Θ. Τεγούσης, Ηρακλής, Παπαναστασίου, Πλατέλλας, Καραδήμος, Ντακόλ.
.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης, Μουμίν, Γκούρμα (84′ Παππάς), Θεοδωρίδης (78′ Καραμαλικης), Δέντσας, Καούνος, Μπαϊκαρά (62′ Μπουμάλ).
Πηγή: http://allsportsagrinio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο