Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Γυναίκα «αράχνη» εξαπάτησε ηλικιωμένη στο Ρίβιο (δήμος Φυτειών)

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων από επιτήδειους απατεώνες που σκαρφίζονται διάφορες ιστορίες για δήθεν χρέη των παιδιών τους και τους ζητούν χρήματα. Τελευταίο θύμα τους ήταν μια γερόντισσα στην Αιτωλοακαρνανία, που μάλιστα έπεσε θύμα… γυναικείας πονηριάς!

Η αδίστακτη απατεώνισσα, που ήταν Ελληνίδα με εξαιρετικές ικανότητες στον λόγο, επισκέφθηκε μια 75χρονη γυναικούλα στο δημοτικό διαμέρισμα Ρίβιο του δήμου Φυτειών και, πες- πες, κατάφερε να την πείσει ότι έχει οικονομικές δοσοληψίες με τον γιό της πείθοντάς την μάλιστα ότι μιλούσε μαζί του στο κινητό της κι ότι εκείνος της είπε να πάρει από την μητέρα του τα χρήματα που της όφειλε!
Η εύπιστη γριούλα πίστεψε όσα της έλεγε η… συμπαθητική άγνωστη γυναίκα και της έδωσε τα 1.000 ευρώ που υποτίθεται ότι ο χρωστούσε ο γιος της! Η απατεώνισσα τα πήρε και εξαφανίστηκε, έχοντας εξασφαλίσει όσα της χρειάζονταν για να περάσει… καλές γιορτές, ενώ η κομπίνα αποκαλύφθηκε όταν η 75χρονη επικοινώνησε με τον γιο της!
Αμέσως κατήγγειλαν την απάτη στο αστυνομικό τμήμα Κατούνας, που ερευνά για τον εντοπισμό της δράστιδας.Πηγή: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο