Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Αποκαλύφθηκαν οι δράστες του στυγερού εγκλήματος στον Πλάτανο Ναυπακτίας!


Όχι, δεν πρόκειται για τους δολοφόνους της ηλικιωμένης, η οποία πριν λίγες μέρες βρέθηκε κατακρεουργημένη στον Πλάτανο της Ναυπακτίας!

Πρόκειται για τους Φυσικούς και Ηθικούς Αυτουργούς ενός ειδεχθέστερου εγκλήματος: Κατά του Παρθένου Οικοσυστήματος της Ναυπακτίας και κατά των λίγων κατοίκων που απέμειναν στα ορεινά χωριά του νεοσύστατου Δήμου Ναυπακτίας!Οι μπουλντόζες των μεγαλοεργολάβων ξεκίνησαν το καταστρεπτικό τους έργο μέσα στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής στο Ξεροβούνι Πλατάνου, για την εγκατάσταση ενός γιγαντιαίου Πάρκου Ανεμογεννητριών!Δυστυχώς οι εκκλήσεις των κατοίκων του Πλατάνου, της Περίστας, του Πέρκου, της Χόμορης και της Καστανιάς δεν εισακούσθηκαν! Ο δήμαρχος Ναυπάκτου Μπουλές, ο περιφερειάρχης Κατσιφάρας και ο υπουργός Μωραΐτης τις έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους! Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος που δυστυχώς δεν αφορά μόνο το παρόν αλλά προδιαγράφει και το μέλλον της Ορεινής Ναυπακτίας!Και καλά από αυτούς και όσους απαρτίζουν τους συνδυασμούς τους, δεν περιμέναμε να ενδιαφερθούν για το Φυσικό Περιβάλλον των Παρθένων Βουνών μας! Δεν περιμέναμε ούτε καν να ερυθριάσουν που ένα Πάρκο Ανεμογεννητριών εγκαθίσταται μέσα στο μοναδικό Καταφύγιο Άγριας Ζωής που διαθέτει η Ναυπακτία!Όμως αναρωτιόμαστε τι θα πούν τώρα στους λιγοστούς ψηφοφόρους τους, οι οποίοι έλπιζαν στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής για να επιβιώσουν οι ίδιοι και για να ξαναποκτήσουν ζωή τα ερημωμένα χωριά τους; Θα επισκεφθούν άραγε τον Πλάτανο ξανά; Και αν αυτοί δεν έχουν ίχνος ντροπής πάνω τους (ιδίον γνώρισμα των Ελλήνων Πολιτικών) και το τολμήσουν, άραγε πως θα τους υποδεχθούν οι κάτοικοι;Εμείς το μήνυμα που τους στέλνουμε είναι ότι «ο πόλεμος τώρα αρχίζει!» Μπορεί στον Πλάτανο να νίκησαν, δεν θα πέσει όμως αμαχητί η υπόλοιπη ναυπακτία!
.
ΥΓ:... για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, ξεκαθαρίζουμε πως εμάς πρωτίστως μας ενδιαφέρει η επιβίωση των Λύκων, και δευτερευόντως των Ξενοδόχων και των Καφετζήδων της Ναυπακτίας! Με μία άλλη Πολιτική βέβαια θα ήταν δυνατή η επιβίωση και των δύο! Με μία Πολιτική όμως που θα είχε στο επίκεντρο της, την προστασία της Φύσης, και όχι με μιά πολιτική που αποσκοπεί στο να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Μεγαλοεργολάβων! Με δήμαρχο τον Μπουλέ όμως, περιφερειάρχη τον Κατσιφάρα και υπουργό τον Μωραΐτη τέτοια πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει!
http://klepanafpaktias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο