Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκαν η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Βελανιδιάς










Σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε η Γενική συνέλευση και ο απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού συμβουλίου, του Συλλόγου φίλων της Βελανιδιάς και περιβάλλοντος, «η Αμαδρυάδα».
Οι εργασίες της Γενικής συνέλευσης άρχισαν στις 11.30 και Πρόεδρος της Γενικής συνέλευσης εξελέγη ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος και κάλεσε στο βήμα τον πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ. Σπύρο Φυσελιά να κάνει απολογισμό πεπραγμένων του περιβαλλοντικού συλλόγου.
Ο πρόεδρος Σπύρος Φυσελιάς στην ομιλία του παρουσίασε με λεπτομέρεια τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες και μεταξύ άλλων ανέφερε για την συνάντηση του Συλλόγου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Θάνο Μωραΐτη, στις τριήμερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για την σωτηρία του Βελανιδοδάσους, με την συνδρομή του Συλλόγου Σκουρτιανιτών και του Συλλόγου Αγραμπέλου, την συνέχιση της έκδοσης του περιοδικού «η βελανιδιά» και τόνισε αφενός τον προγραμματισμό για ημερίδα για το Πλατυγιάλι στον Αστακό και αφετέρου την αναβίωση του εθίμου μαζέματος βελανιδιού και σποροφύτευσης.
Αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου, πραγματοποιήθηκε απολογισμός των οικονομικών πεπραγμένων από το ταμία της βελανιδιάς Χρήστο Σαλτογιάννη και ο Σάββας Αλέκος διάβασε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.
Ο απολογισμός διοικητικός και οικονομικός έγινε δεκτός από τη Γενική συνέλευση και απήλλαξε το διοικητικό συμβούλιο από κάθε ευθύνη.
.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου
.
Στη συνέχεια εξελέγη εφορευτική επιτροπή διεξαγωγής των εκλογών και ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Σε αυτές ψήφισαν όλα τα παρόντα μέλη του συλλόγου και εξελέγησαν οι:
1) Γεράσιμος Ζορμπάς, 2) Σπύρος Φυσελιάς, 3) Γιώργος Τσέλιος, 4) Αλεξία Νούσια, 5) Χρήστος Σαλτογιάννης, 6) Πέτρος Ζώγας και 7) Φίλιππος Σαμαλέκος.
Το νέο Δ.Σ. θα συγκληθεί τις προσεχείς μέρες στην πρώτη συνεδρία του την για τη εκλογή προεδρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο