Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ήττα σοκ για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο από τον Εθνικό με 1-2


Τάσεις αυτοκτονίας παρουσίασε ο Παναιτωλικός με τη σημερινή το εμφάνιση και με αντίπαλο τον Εθνικό. Μετά από έξι σερί νίκες δεν μπόρεσε να το συνεχίσει και να παραμείνει στην κορυφή της Football League, αφού ο ΠΑΣ νίκησε με 1-0 τη Δόξα Δράμας και ξανανέβηκε στην πρώτη θέση.
Δεν κατάφερε να νικήσει έναν Εθνικό που ήταν στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς και πολύ κακή πορεία μέχρι τώρα, αν εξαιρέσει κανείς τη νίκη του επί του ΟΦΗ. Ο Εθνικός λοιπόν συνέχισε την καλή παράδοση που έχει στο Αγρίνιο και έφυγε νικητής με 1-2, καθώς ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να επιβάλλει τον ρυθμό του και να κάνει τις ευκαιρίες που θα του έδιναν τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα έφερε την απογοήτευση στο κόσμο του Παναιτωλικού που γέμισε το γήπεδο. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ΠΑΕ Παναιτωλικός βράβευσε τον «Εθνικάρα» με τον Καραμαλίκη να του δίνει το αναμνηστικό.
Το παιχνίδι
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πιάσει τα γνωστά στάνταρ στην απόδοσή του και οπότε έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Εθνικό. Το παιχνίδι είχε λίγες καλές φάσεις για τον Παναιτωλικό κυρίως με στημένες φάσεις του Μπουμάλ, αλλά και δυο πού καλές ευκαιρίες από πλευράς Εθνικού, που ευτυχώς κατέληξαν άουτ. Ο Παναιτωλικός άρχισε με 4-4-2 και τον Παππά λίγο πίσω από τον Μάριο Γκούρμα όμως δυσκολευόταν να αναπτυχθεί σωστά, οπότε μετά το 25΄ το γύρισε σε 4-3-3 ο Νταλακούρας με τον Ρότσα να έρχεται στον άξονα χωρίς να έχει καλή απόδοση για τη συνέχεια του ημιχρόνου. Κάπως έτσι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο με τον κόσμο του Παναιτωλικού να περιμένει κάτι καλύτερο στο 2ο ημίχρονο.
Το 2ο ημίχρονο άρχισε με μια αλλαγή, τον Καραμαλίκη να παίρνει τη θέση του Αναστασιάδη, και το σύστημα να γυρίζει σε 4-4-2 με δεξί μπακ τον Ρότσα, στοπερ τον Παλαιολόγο, δεξι χαφ τον Παππά και μπροστά Γκούρμα και Καραμαλίκη.
Όμως παρόλα αυτά ο Εθνικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα και άνοιξε το σκορ στο 56’ με τον Βασιλόγιαννη να παίρνει την μπάλα από το Ρότσα και να εκτελεί τον Τζενάμο και να κάνει το 0-1.
Μετά την είσοδο του Μπαϊκαρά ο Παναιτωλικός ανέβηκε αισθητά και άρχισε να έχει καλύτερη κυκλοφορία και να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες με τον Γκούρμα τον Καραμλίκη και τον Μπαϊκαρά. Στο τελευταίο 5λεπτο το παιχνίδι έγινε ροντέο με τον Γκούρμα να ισοφαρίζει σε ένα 1-1 και με τη σέντρα ο Χανιώτης να κάνει το 1-2 και να ξαναδίνει το προβάδισμα στον Εθνικό.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Κούσας, Γκόλιας, Ρότσα, Αναστασιάδης (46′ Καραμαλίκης), Παλαιολόγος, Μπουμάλ (62′ Θεοδωρίδης), Γκούρμα, Γκούνκελ, Παππάς (60′ Μπαϊκαρά), Μουμίν.
Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Συμεωνίδης, Σύρος, Παστός, Ψιάνος, Παγώνης, Γκράϊμς, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης (83′ Βιδάλης), Φαρινόλα, Περέιρα (60′ Χανιώτης), Βασιλόγιαννης (70′ Κοκκίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο