Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Το γλέντησαν οι Ξηρομερίτες της Αθήνας
















Μια όμορφη χοροεσπερίδα πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), στο κοσμικό κέντρο «Χίλια Αστέρια», Αχαρνών 434 στην Αθήνα, χθες Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010. Σε μια βραδιά όπου κυριάρχησε η οικογενειακή ατμόσφαιρα, το κέφι και η διασκέδαση. Στη χοροεσπερίδα συμμετείχαν πολλοί Ξηρομερίτες που διαμένουν στην Αθήνα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους ήχους του κλαρίνου και των παραδοσιακών τραγουδιών.
Τους πατριώτες καλωσόρισε εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου, ο οποίος στο σύντομο λόγο του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συμπατριώτες, τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και καλές γιορτές.
Το μουσικό σχήμα του κέντρου, έδωσαν τα ρέστα του με ένα μουσικό παραδοσιακό ρεπερτόριο και αμέσως άρχισε ο χορός σε μια αιτωλοακαρνανική ατμόσφαιρα με Ξηρομερίτικο άρωμα. Αποτέλεσμα ήταν το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς να μειωθεί καθόλου η αρχική διάθεση και το κέφι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: oι Βουλευτές του νομού μας Παναγιώτης Κουρουμπλής και Κώστας Καραγκούνης, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Ξηρομέρου Παντελής Ψηλός, ο γιατρός π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Χρήστος Κλαδευτήρας, ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Αλέκος Σάββας, , από την ΠΑΝ.ΣΥ. ο Νίκος Καραδήμας, από το Σύλλογο Βελανιδιάς: ο Πρόεδρος Σπύρος Φυσελιάς, ο συγγραφέας και π. Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ. Νίκος Μήτσης, ο εκδότης της «Αιτωλοακαρνανικής» Χρυσόστομος Πατούλας, κ.ά.
PHOTOTSELIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο